![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
@bib_andrey: O sa pun poze si cu oglinzile
So...va ziceam de o surpriza parca..nu? Ei bine surpriza e gata...ZUZ-u e din nou acasa a venit acum 10 minute de la Ghetto Tuning. Surpriza cred ca va dati seama nu? Yes it's a BadBoy Look :evil: Tin sa multumesc lui Mihai pentru munca la masinuta si lui Liviu pentru ca a fost cu mine! Poze punem maine ca acum e intuneric si nu ies bine si nu vedeti nimic. |
Bun bun bun :X
ce mai urmeaza?:lol: bafta si hai sa vedem capota terminata |
Quote:
|
hai sa vedem poze cu ZUZ.ul furios...;)
|
poooozeeeeeeleeeeeee:lol:
|
Oooooo:lol: Pozeleeeeeeeeee :arrow:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Sa faci poze (eventual si inainte si dupa vopsit), sa pui aici sa vad lumea ce nervoasa e aia mica :twisted: Tre sa facem rost de bani pentru urmatoarea miscare :censored: |
6 Attachment(s)
@Pustiu_FUG: Nu stiu daca mai urmeaza ceva anul asta tinand cont ca a venit si frigul...mi-am facut tot ce mi-am propus pentru anu asta
@Cosmin-SNR: Am zis in primavara ma...tocmai asta a fost si surpriza @Sonny™: Avem si pozici @valitataye: Acummm @bib_andrey: Gata man si pozele @NXdev: Asa este Alex. Multumesc frumos @B-99-SAA: Incercam Liviu sa facem banuti si pentru urmatorul pas... Poze cu badboy-u :evil: ZUZ e suparat...o voi vopsi cu spray acolo ca sa treaca iarna pentru ca mai sunt planuri la exterior! Vopsirea totala probabil in vara...Enjoy! |
Quote:
e...acu e schimbata radical, ti.am zis ca plange dupa bad boy, bravo sa vedem cat mai multe modificari si la anu...;) |
Frumos, dar nu era vorba s-a faci celalat stagiu de infuriere?:-? parca mergea mai mult( asta imi zic si mie )) parca mai mult mergea:)), oricum arata frumos si a ca o simpla parere eu o faceam neagra:D
btw, nu vinzi grila dintre proiectoare:D ca sa iti pui ca sus sa fie linie :-" |
Mihai a facut treaba buna, ca de obicei. :) Mergea mai incruntata.
|
Se uita cam urat ZUZu acum :> bravo man felicitari
|
Quote:
|
Da, poate mergea mai nervos, dar cred ca ii sta bine si asa. Alex, sper ca o vopsesti pana vineri :lol: Si poate facem si noi manevra aia... de care am vorbit ieri... Apropo, am o veste proasta pentru voi... Pe viu se vede muuuult mai bine bad-boyu :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:41. |
- Copyright 2026 4Tuning