![]() |
Re: Stickere 4tuning
vreau si eu vectorialul va rog de la sigla4tuning si daca se poate vectorialul de la stickerul care este pe masina din poza:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1223637433 multumesc |
1 Attachment(s)
take it
|
nu e asta vectorialul. multumesc oricum. l`am gasit:)
|
Quote:
|
dami add pe valcea_racing
|
as dori si eu 2 buc, daca are cineva cu 4tuning. dar dalea bune
|
|
1 Attachment(s)
johny,a fost pus mai sus,hai ca il mai pun eu o data...ca sa nu zici ca sunt ghertoi :D
|
Quote:
|
aaaa ma scuzi :| pai nush...eu ma gandeam ca ar fi o solutie sa il scot la imprimanta,sa il decupez,si sa il lipesc pe luneta pe dinauntru :D
|
am facut rost de la maskatu :-P
|
Ai facut rost de sticker? Poate cineva sa imi trimita si mie unul ramburs prin posta?
|
cei care tot vorbesc de stikere din autocolant suprapus.... va referiti la laminare ??
printat pe printere de mari dimensiuni si apoi laminate?? eu unul as prefera sa iau direct de la sediu, care nu stiu unde este. bafta. |
eu unul de la Maskatu mi-am luat si o trecut iarna vara si mai vine iarna si tot asa arata nu s-o du scrisul sau ceva de genu
am vazut la prieteni ca numa bulina a ramas de pe cel original scrisul s-o cam dus dupa ce s-o spalat masina de mai multe ori dar mi-am comandat si de la Tadasus alt model de sticker si nu are nimic nici acela |
pt stickere , parasolare , capote colantate , masini full print ...... add bodo_yo preturi mici calitate maxima , eu am cumparat de la el si sunt foarte multumit
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning