Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

yamahaer1cip 20-05-05 17:22

:lol: :mrhappy: :peace: :yikes: au putrezit chilotii :PPPPPP =))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))) bafta si respect

Psycho 22-05-05 12:38

bah .. d`acu ganditzi`va si voi ce facem sambata seara hai sa ieshim si noi undeva club sau ceva .. k iar ne invartim k un coi in galeata .. k aseara .. bine .. nu zic k nu mi`a placut .. da pelea mea :) ... hai sa merem in seara asta la concert :)

madfish 22-05-05 12:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
bah .. d`acu ganditzi`va si voi ce facem sambata seara hai sa ieshim si noi undeva club sau ceva .. k iar ne invartim k un coi in galeata .. k aseara .. bine .. nu zic k nu mi`a placut .. da pelea mea :) ... hai sa merem in seara asta la concert :)

prezent, o sa fie si focuri de artificii , pelea mea, cine mai mere.
P.S. la 10 incepe, ne intalnim undeva sa merem ?

CT-87-ADY 22-05-05 12:53

EU prin OXFORD am fost aseara....
Apropo,ERY si PSYHO v`am vazut knd veneatzi din MAMAIA pe la 00.00-01.00 nush exact kt era ceasu` :wink:
Atzi fost in Parkrea Noastra preferata :wink: ?

Psycho 22-05-05 13:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

plm e cam frig .. cica azi de dimineatza a plouat .. nush vedem cine canta in seara asta ?!?

ERY 22-05-05 14:20

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

plm e cam frig .. cica azi de dimineatza a plouat .. nush vedem cine canta in seara asta ?!?

Dati 4-5 beri si va cant eu.....moca..... :raving:

madfish 22-05-05 16:03

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

mai conteaza cine canta .. eu stiu ca activ. zicetzi merem sau nu ?

BlueEyes 23-05-05 11:12

na na na naaainca nu m-aqm trezit din betzia de aseara......cogealacu sa traiasca!!!
.

+.

BlueEyes 23-05-05 11:14

asta era DMX cu care ma bateam eu :(:( ma bate !!! sariti!!!

D_M_X 23-05-05 11:21

ce box i-am dat ca nu a vrut sa-mi faca cafea :lol: :lol: ......Salutari Spanzuratului si fantomei lu MOtanu incaltzat......se stiu ei care

X-Ray-Eyes 24-05-05 05:06

Fara numar !!!
Sa iasa pozele la interval !
Data viitoare va fi mult mai rau ...
Si trebuie filmat cu camera cu Infra ... pe Villy ala vreau sa il vad cum reactioneaza cand vede spanzuratul cu mecla de boshorog barbos si chelios si Satana langa el cu coasa !!!
Cred ca nu o sa il ajunga umbra din urma la cum o sa fuga !!!

D_M_X 24-05-05 07:45

hahahhahahhahahahhahahahhahaahhahahahh

Evo007 25-05-05 20:50

Facem o intalnire ceva sambata asta ............sau..........

madfish 25-05-05 21:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
Facem o intalnire ceva sambata asta ............sau..........

facem frate .... ca de obicei Sambata la 8 ? ... sa ne pregatim paiele de acasa ? :wink:

lolek 25-05-05 21:37

grabiti mai erati in seara asta ... era blonda dadea pe acolo cu tico statea unu cu logan in spatele ei :lol: ... dupaia apare si ady ... grabitilorrr :wink:

PS: o sa arunc cu oua dupa voi sa nu zice`ti ca sunt asea ca nu va salut cand treceti pe langa mine

All times are GMT +2. The time now is 16:10.

- Copyright 2026 4Tuning