Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Drift.King 02-06-10 23:25

Re: Street Legal Racing - Redline v2

1 Attachment(s)
KrYpToN - ce are frate culoare ca se potrivieste mie unu imi place ...suspensia? aia ce are?
sst 06 - nu glumesc ma plimbam cu ea pe acolo si ma trezesc sa imi cade portiera stanga :)):)) si dupa a sarit si cea dreapta
-am uitat sa precizez mi-a iesit iesit suspensia pe afara nu stiu din ce cauza:-?? cn stie poate sa ma ajute? si nu va legati de grafica !!!!!e parf stiu :))

Preview Lamborghini LP640

KrYpToN 02-06-10 23:40

ce are suspensia ??? uitete si tu ce aiurea stau rotile din spate .. culoarea nu se potriveste cu o asemenea masina ... culori mai inchise na .. da acuma .. fiecare cu gusturile lui ... rotile sunt cam mult iesite inafara caroseriei ..

SST ziceam daca tie iti plac masinile alea ale tale

Andu_RacE 02-06-10 23:45

Omule, din moment ce masina ii sta in aer, cum vrei sa stea rotile? Faptul ce face urata masina sunt rotile iesite in afara si culoarea. Ar fi mers un alb cu negru sau o singura culoare. Intre alb si negru.

SST 06 02-06-10 23:46

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 3411875)
ce are suspensia ??? uitete si tu ce aiurea stau rotile din spate .. culoarea nu se potriveste cu o asemenea masina ... culori mai inchise na .. da acuma .. fiecare cu gusturile lui ... rotile sunt cam mult iesite inafara caroseriei ..

SST ziceam daca tie iti plac masinile alea ale tale

daca nu imi placeau nu le postam , ce ma supara este Jeep-ul nu am gasit verdele ala original stock

Pe ce harta ai sarit cu pajero ?

KrYpToN 03-06-10 00:27

este a jocului ...

are cineva scriptul acela ca sa pot pune 1 masina concurenta la drag???

SST 06 03-06-10 00:54

eu intrebam numele ca am la harti....

mitza mtb 03-06-10 00:59

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3411961)

Nevada Desert se numeste si este de la Invictus , harta ROC . In caz ca ai intrat vreodata pe sectiunea aia :rolleyes2 .

narcotycul 03-06-10 10:10

Imi poate spune cineva cum importez roti si cauciucuri, am incercat in toate felurile , dar nu le gasesc in joc. Sper sa nu sariti pe mine ca cer putin ajutor.

SST 06 03-06-10 10:44

Quote:

Originally Posted by narcotycul (Post 3412425)
Imi poate spune cineva cum importez roti si cauciucuri, am incercat in toate felurile , dar nu le gasesc in joc. Sper sa nu sariti pe mine ca cer putin ajutor.

de exemplu ai downloadat roti bbs :

ie folderul BBS_data si fisierul BBS.rpk si le copiezi in :

Street Legal Racing / Parts /

Drift.King 03-06-10 11:07

KrYpToN - mi se pare ca suspensia este bine camberul este drept doar ca este mai ridicata pentru ca asa trebuie o masina de off-road , rotile sunt iesite in afara pentru ca mi-a fost lene sa le bag mai inauntru

Mr.Extasy 03-06-10 13:27

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3412572)
KrYpToN - mi se pare ca suspensia este bine camberul este drept doar ca este mai ridicata pentru ca asa trebuie o masina de off-road , rotile sunt iesite in afara pentru ca mi-a fost lene sa le bag mai inauntru

Si tie ti se pare ca jantele si cauciucurile acelea sunt de off-road? :rolleyes2
La aceste jante mergea o suspensie joasa. La suspensia asta mergeau niste jante mai mici si cu cauciucuri de off-road. Asa a iesit o strutocamila ( cel putin in opinia mea ).

JuST_GiuGiu 03-06-10 14:21

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3411961)

Daca ai pune si tu cateva ca am nevoie!!!
Cine imi poate da si mie jante care se pot colora??:twisted:
P.S Exista vrun mod prin care sa iasa alta culoare din gume?

FesnicIlie 03-06-10 16:06

Merci ma cer si eu odata ceva si va faceti ca nu vedeti

KrYpToN 03-06-10 16:39

ce ai cerut ?? ca nu am vazut ... Ziceam ca suspensia nui buna pt ca e foarte inalta .. la ce aspect fizic iai dat aia nu mai e offroad e un ... nush ce vrei tu numai offroad nu mai e

SST 06 03-06-10 17:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3413025)
Daca ai pune si tu cateva ca am nevoie!!!
Cine imi poate da si mie jante care se pot colora??:twisted:
P.S Exista vrun mod prin care sa iasa alta culoare din gume?

Uite aici , jentile care se pot colora sunt cele ROSI !

Attachment 1501976

Le copiezi in SLRR/Parts/

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning