Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

Nemes Ion 03-05-08 04:40

Re: Street Virus Team Brasov

tot la stadiu de o sapca si un suc ati ramas???hahahahahahah

Nemes Ion 03-05-08 04:50

pacat ca nu avem un club adevarat in brasov unde sa ai cu cu cine si ce discuta ca daca stam asa sa asteptam vara dupaceea toamna/iarna etc ajungem sa asteptam groparu si gata!!!hahahaha, si cate lucruri interesante sunt pe lumea asta [in lumea motoarelor/curselor etc] am intrat la voi pe forum in decembrie si atunci deabia va impacaseti etc si acu cand am intrat tot va certati hahhahahhaha vedeti ca exista un sait palltalk parca i zice ,unde intri si te injuri pana iti sare basca din cap !!!si nu va va mai trebuie forum cu inclinati auto.apropo ONOFREI isi face club???

Nemes Ion 03-05-08 05:05

aaa daca vreti sa ma injurati intrati pe paltalk ca am cont acolo si am ajuns la stadiul de master/ trag cate o injuratura de o juma de kilometru de i trebuie omului cam 3 zile sa si dea seama de gravitatea situatiei !!! si dupa ce intelege ''la cat i ceasu'' se duce sa pregateasca funia si sapunu' si sa se spanzure de picioru'patului/sau incarce arma si sa si puna tava in ceru guri sa lege o ata de tragaci si sa si o lege de cocosel si sa dea pe spice platinum ca poate omu vrea sa se chinuie aia care vor sa puna capacu' sau poate sai faca un capacel pe la mijlocul sicriului si sa scrie ''ultimul sarut'' pt dusmani hahahahhaha / daca vreti sa vb frumos,postati aici,hai

~Ada~ 03-05-08 10:54

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 1511946)
pacat ca nu avem un club adevarat in brasov unde sa ai cu cu cine si ce discuta ca daca stam asa sa asteptam vara dupaceea toamna/iarna etc ajungem sa asteptam groparu si gata!!!hahahaha, si cate lucruri interesante sunt pe lumea asta [in lumea motoarelor/curselor etc] am intrat la voi pe forum in decembrie si atunci deabia va impacaseti etc si acu cand am intrat tot va certati hahhahahhaha vedeti ca exista un sait palltalk parca i zice ,unde intri si te injuri pana iti sare basca din cap !!!si nu va va mai trebuie forum cu inclinati auto.apropo ONOFREI isi face club???

Da isi face club,iti dau nr lui daca vrei sa te inscrii intr-un club "adevarat";)

Flow 03-05-08 13:03

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 1511946)

Vad ca esti iar in febra :lol: abia ti trecuse
Nu se cearta nimeni asa ca nu vad rostul afirmatiilor tale
Nu te obliga nimeni sa citesti si cu atat mai mult sa faci insulte gratuite , ABTINE TE
Ai o varsta , am vorbit cu tine in repetate randuri si ai mai mult de spus decat atat

Asta e momentan suntem la stadiu de suc nu trebuie sa l bei si tu neaparat cu noi
Daca ai alte intrebari legate de ALTE cluburi adreseaza le altundeva nu aici , nu vad de ce ne ar interesa pe noi asta

Nemes Ion 03-05-08 17:16

ms ada esti o doamna ca intodeauna/da am o varsta ai dreptate flo am o varsta la care nu mai am timp si starea necesara pt gainari si ca insulte eu cred ca am vb destul de frumos

Nemes Ion 03-05-08 17:20

bafta si pe acest forum este ultima data cand postez pt ca nu am chef sa mi fac nervi gratuit [ am mult mai multe lucruri constructive de facut ] si sincer nu prea am ce discuta si cu cine [te cred flo ca i protejezi doar sunt ai tai dar sti cer ingropa pisica n nisip???] hai .........ca m am plictisit

BMW-M-Power 03-05-08 17:51

ignorati-l .... e mai bine

blondu_glf 2 05-05-08 04:26

nuuuu.....va roggg....nu-l muscati de gat.....

lasatii pe altii mai doritori:lol:

hai sa revenim la glume si voie buna....sa curga benzina in pahare ca ne spala altii pe picioare....

blondu_glf 2 05-05-08 04:30

:lol::lol::lol: ce ma distrez.....sunt in lumea mea si sunt cel mai tare....yes yes.....autograve numai cu programare ca m-ati plictisit.....hai...love you all my fan's.......ahhhh.....parasestene in umila noastra rusine de necunoscatori.....

~Ada~ 05-05-08 05:08

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 1515176)
:lol::lol::lol: ce ma distrez.....sunt in lumea mea si sunt cel mai tare....yes yes.....autograve numai cu programare ca m-ati plictisit.....hai...love you all my fan's.......ahhhh.....parasestene in umila noastra rusine de necunoscatori.....

Mai lasa blondule "modestia":twisted::lol::lol::lol:;)

blondu_glf 2 05-05-08 09:27

nu ai inteles aluzia....

~Ada~ 05-05-08 12:26

Ba da,am inteles-o,cred ca n-ai inteles-o tu:D

bebe_mic 05-05-08 20:20

Ce va mai tachinati voi. :P :P :P :P

Sic@ 05-05-08 23:46

Salut baietii.
Unde va strangetzi cei din Street Virus Team Brasov? As vrea sa iau parte si eu odata la vreo intalnire de-a vostra. Daca se poate...

Salutari!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:35.

- Copyright 2026 4Tuning