![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
pe canceru ala de fx 5200 mere, ca dinaia am io
|
1 Attachment(s)
MKE !!! intrebare ... tu esti la 40% cu aston ... eu sunt la 53 % si inca nu o am deblocata :| ... cum vine asta ? ... va place golfuletzu meu ? :D
|
Quote:
|
DyZ el cand lo batut pe primu BOSS io dat-o la chestiile alea care trebuia sa le aleaga :D
|
aporpo oameni buni , ce trebuie facut sau de cand poti la atuosculpt sa faci jantele ? tevile de esapament ? ca unele chestii ma lasa dar alea nu
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ca sa poti avea acces la toate optiunile din categoria Autosculpt trebuie sa ii ai in echipa pe SAL si pe COLIN
Am pus niste imagini pe cand eram la 76% si faceam rodajul noii mele achizitii:D (Nissan Skyline tunat mult prea putin la motor...ma gandesc cum va merge cand va fi full performance:-) ) Tin sa mentionez ca atunci cand am atins 348km/h nu folosisem N2O absolut deloc:twisted: |
Quote:
i-am cofiscato bosului .....:D;) |
pe COLIN la cat % til da ? ca eu sunt pe la 49% si nici urma de colin
|
faci rost de colin cand il bati pe Wolf
eu astept sa-mi pot cumpara Skyline-ul :D |
6 Attachment(s)
Quote:
|
de unde pot si io totusi sa downloadez jocul ????
|
de pe dc ++ .. sunt pe o gramada de hub-uri
|
1 Attachment(s)
cum am iesit de la "dealer" hop si politia...am cautat cel mai drept drum...sa vad cai poate...si poate... plymouth hemi cuda
|
Dati si voi niste adrese de hub pentru dc++ de unde pot sa iau si eu jocu sau niste adrese de net de unde sal iau.Il caut de mult pe net da nu prea este.M-ar ajuta niste adrese de hub care stie scrieti si voi cateva .:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning