Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

DragosT 18-07-08 18:16

Re: Diverse Discutii

Masinile nu sunt oricum DOAR pentru fuga, respectiv "liniute". Ele sunt menite sa te duca din punctul A in punctul B. Apoi se impart in: sigure, lux, placere de a fi la volan, viteza, aspectul exterior functie de ce vrea proprietarul. Acum, daca proprietarul are pretentii de viteza de la o masina care doar arata ca ar putea, e pacat si rusinos.

Eu din ce auzisem (nu direct de la Tony), Corrado rosu se cam prapadise. Daca el e fan modelul asta si a gasit piesa de exceptie la bani buni si daca are de gand sa investeasca sa o faca sa mearga si mai bine (nu ca n-ar merge, ca habar nu am), e treaba lui. Pentru unii nu totul se rezuma la viteza maxima, linie dreapta ori viteza pe curbe. As vrea sa-l vad cu ea la expo aici in septembrie.

RuDoLf3721 19-07-08 14:46

corrado este cameleon , este masina de show , e stock la motor 1.8 g60 , capota o avea data jos pt ca a sarit pe autostrada ;)

W Y P 25-07-08 09:37

Quote:

Originally Posted by RuDoLf3721 (Post 1653443)
corrado este cameleon , este masina de show , e stock la motor 1.8 g60 , capota o avea data jos pt ca a sarit pe autostrada ;)

ma nu are niciun motor de 1.8 g60 crede-ma ! ! ! ;)
iti zic 80% sunt sigur :???:

W Y P 07-08-08 08:54

B U Z O I E N I ! ! !
unde sunteti ?
ce se intampla cu forumul nostru buzoian ? !
e mort :cry: trezirea :punch::sad:

giubau_v8 09-08-08 14:17

ma dau astia afara pentru inactivitate ca moderator...nici o aberatie nimic:P ....in seara asta miscam ceva?...e vara e frumos afara...andu...nu ne prezinti si noua masina? :D

AnduGTR 10-08-08 03:19

Vino vineri la adunare ca o vezi ;)

DRACULE DI SPANIOL 11-09-08 05:06

Re: Good Tuning/Bad Tuning in Buzau

Bună seara, aş dori, dacă aş putea ajuta spaniol Sunt casatorit cu o femeie romānă şi avem o casa in Fulga-Buzău şi-ar fi o mandrie pentru mine ca să vă dau un gust de sotia mea dacă vreau capacitatea de a participa la concentraţia de Buzău ea este şi tu poţi
participare masina lui ca o masina de Buzău
nu de la Spania, nu este un cetăţean din Buzău, sau dacă nu este posibil, īn care să-mi raport, mulţumesc foarte mult pentru tot şi de noapte buna, din parte mea DRACULE DI ESPANIOL.

DragosT 11-09-08 07:54

Re: Good Tuning/Bad Tuning in Buzau

Quote:

Originally Posted by DRACULE DI SPANIOL (Post 1745691)
Bună seara, aş dori, dacă aş putea ajuta spaniol Sunt casatorit cu o femeie romānă şi avem o casa in Fulga-Buzău şi-ar fi o mandrie pentru mine ca să vă dau un gust de sotia mea dacă vreau capacitatea de a participa la concentraţia de Buzău ea este şi tu poţi
participare masina lui ca o masina de Buzău
nu de la Spania, nu este un cetăţean din Buzău, sau dacă nu este posibil, īn care să-mi raport, mulţumesc foarte mult pentru tot şi de noapte buna, din parte mea DRACULE DI ESPANIOL.

Roag-o pe sotie sa scrie ca nu pricep (em) ce spui. Daca te interesa cumva cand a fost ultimul eveniment la Buzau: 6-7 septembrie 2008. Urmatoarele la anul de acum.

giubau_v8 09-11-08 23:09

vremea a trecut...frigu a venit, radare pe buevard...buzaul a adormit

nu se mai lauda nimeni cu nimic? o poveste ceva?

19tdi 11-11-08 14:41

bine v-am gasit soferi buzoieni...de o luna fac si eu parte din acelasi grup cu voi...ne vedem pe strazi :-)...
p.s. asta ca sa aduc la viata forumul buzoian

gigi galagie 11-11-08 19:55

la fel ptr invigorare sunt si eu... s a dar drumul la bulevard in week end...nebunie....am auzit ca s a traznit un passat intr un copac la teatru,la denivelari, sambata.....poate mai trebuia tinut inchis...

keemo 11-11-08 20:04

l-am vazut si eu sambata , dar parca prea il alerga tot orashu, cel putin de 2 ori era sa mai faca accident in noaptea aia...

gigi galagie 11-11-08 20:14

asa am auzit ,ca ii dadea jaru rau ,pana s a intamplat si inevitabilul....POC!!!!cred ca or sa umple astia bulevardu de opritoare d alea...

keemo 11-11-08 20:18

o calca rau de tot , si in curbe si peste tot , in depasiri numai zic..

19tdi 11-11-08 20:54

ce passat? ce model? ce numar? :?:
p.s. sper sa nu mai puna "tzatze" d'alea pe blvrd ca e o adevarata "pain in the ass" :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:44.

- Copyright 2026 4Tuning