![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Din cate stiu eu (desi nu pot atesta veridicitatea informatiilor), D-nul. Grigoras alerga pe 2 Sporturi, fiecare avand o alta configuratie. Binenteles, configuratiile se schimbau de la an la an. Erau niste poze postate prin 2005 - 2006 cu una dintre aceste masini (sau ma rog, ce a mai ramas din ea). In acele poze masina avea un motor "de familie" cu axul cu came in cap, motorul initial lipsind. La fel, din informatiile postate de forumurile de specialitate ar reiesi ca nimeni nu stie pe unde a ajuns motorul dupa fuga D-lui. Grigoras. In egala masura insa, D-l. Cosmescu afirma in lucrarea sa ca motorul ar fi ajuns, dupa fuga D-lui. Grigoras pe masina altui alergator (nu se da insa un nume :) ).
|
Quote:
|
Thunder iti multumesc, dar nu e nevoie sa-mi iei apararea:-). Eu il repect in mod deosebit pe d-nul Sandu mai ales ca e Loganist de-al meu. Adica a facut o masina deosebita de VTM si nu numai.Domnul Sebastian Sandu chiar le are cu lumea auto si deacea il invit nu sa fie doar carcotas, dar sa vine si cu info:-)
|
RE nu am ce-i face la luatul apararii , obisnuinta meseriei :D Nu am vrut sa fiu rau intentionat si cred ca Sebastian stie acest lucru ;) Repet totusi cererea mea : mai multe poze cu circuitul de la Pitesti '89 :D
|
Quote:
|
Quote:
|
:D Moshule nu ma ameninta cu gratarul ca eu mananc mult de fel :D Si poti veni cu 2 arbalete cat am AKM-ul in mana nu mi-e frica de nimeni :D
|
Quote:
|
In cazul asta moshule ma camuflez la teren :D Cat despre zgomot nu-i bai :D Cu cat mai mult cu atat mai bine ;)
Road Empire : ma rezolvi si pe mine cu ce am cerut ? :P |
Si eu zic sa ne pastram buni la suflet acum de Sfintele Sarbatori de Pasti si sa continuam cu info de valoare...mai glumim(cu cine stie de gluma), mai barfim dar esentza trebuie sa ramana una "constructiva"
|
Chiar daca unii se cred abili si incearca sa ma indeparteze de lumea asta eu am sa fac ca si pana acum ce-mi place si ce simt.
Rugamintea este chiar daca sunt uneori acid si nesuferit sa incercati sa ma cunoasteti si sa nu va luati dupa muste. Fiecare are dreptul la opinia lui, iar eu o respect. Acest topic este oricum o mare pagina de istorie. Am sa revin cu cateva picanterii despre masina lui Nicu Grigoras. |
Foarte misto Thunder chestia de de jos cu "OSTIRILE BARBARE"
|
Eu am fost spectator la acea cursa din 1989 de la Pitesti. si va pot spune cu siguranta ca erau cateva zeci de mii de spectatori.
Sa nu uitam ca Nicu Grigoras a obtinut cea mai buna performanta prin castigarea unei etape din Cupa Pacii si Prieteniei. O parte din concurentii straini lucrau ca piloti de incercare la firme din occident si isi pregateau materialul de concurs acolo. Iar Nicu pregatea masina in Romania. Cred ca a fost cel mai bun pilot de viteza din Romania. Are un fiu in Pitesti. Cine il cunoaste de pe forum? Am inteles de la Viorel Obrejan ca osemintelele marelui pilot au fost aduse in Romania de familie. Cunoaste cineva mai multe amanunte? Si totusi. Ce avea Nicu Grigoras sub capota? Cine cunoaste sa spuna, nu cred ca mai este un secret. |
Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
1 Attachment(s)
Bună seara,
Nu vreau să supăr pe nimeni, dar aş īncerca să vă recomand să rămānem la subiectul acestui topic şi disputele să fie transferate pe mail sau PM. Să nu stricăm pagina de istorie a circuitelor şi coastelor din Romānia. Să aveţi parte de ceea ce vă doriţi. |
Stimabilul domn Rusanescu are perfecta dreptate. Sa invatam sa ne respectam unii pe altii. Suntem singurii care postam despre cursele de circuit din Romania.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning