![]() |
Re: doar cititi...
unde ai gasit tu aceasta hotarare? cine sunt AS TUNING SIBIU....?exista acest kartodrom??
|
Re: Sibiu
acest kartodrom nu exista
|
nu mai stiu unde am gasit-o(undeva p google,legat de sibiu si tuning), dar se pare k era totul in regula...
stie careva detalii? de ce nu exista acest krtodrom? sau dak s-ar putea face altul? |
Quote:
|
Daca Castig La Loto Fac Eu Unul Ca Ala Din Arad.:D
|
noi venim sa "lasam" cauciucurile acolo:D
|
as tuning este clubul sportiv a lui jean tatu multiplu campion national la karting si pilot in cnr renault clio rs
|
Quote:
|
iata ca si sibiul a participat la db drag si am luat un loc,zic io. bun
Street B -------- 1. 147.9 Podar Alexandru Calin 147.9 147.9 143.7 147.4 2. 141.4 Huzau Alexandru 141.4 141.3 141.1 3. 147.7 Andronic Ionut 147.7 138.2 4. 137.5 Goron Cristian 135.4 137.5 5. 135.7 Sas Ioan Viorel 135.7 6. 135.1 Ungureanu Vlad Mihai 135.1 7. 128.9 Praja Ionut Dacian 128.9 |
F E L I C I T A R I ! ! ! ! ! !basule. Ii Foarte Bun Locul Daca Stai Sa Te Gandesti Ca Nici Nu-i Gata Complecta,masinuta. Celelalte Poziti De Ce Orase Apartineau?
|
bassule, acum sincer, cati de aici te stiu cu tot numele, nu cred ca suntem 3 sau 4. sa se lamureasca treburile, a luat locu' 5. FELICITARI si iti uram o crestere in clasamentele competitiilor viitoare.
OT: tre sa "udam" prima participare si locul obtiut, ca ieri a fost prea pe fuga cu berile alea. :( |
FeLiCiTaRi !!!! Un pas mare pentru tine ma gandesc :) si nu numai....
|
bravo basuu........
de la sibiu din cate stiu jean tatu acum e in campionatul national de raliu pe un subaru cred ....apropo de raliu echiba de la sibiu cu audiul a luat locul 8 la hunedoara la grupa h,asta din surse sigure(oli e mecanicu:D ) |
bv,bv
dar unde a avut loc competitia?:D nu am auzit nimic... |
:-) Ma-ti Inebunit Cu Atatea Poze Si Comentari. Luati Si Voi O Pauza Ca Va Ia Foc Tastatura!!!:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning