![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
cat a costat masina, ca nu e nimic de ascuns.
|
avea hadpeter pe stoc un set de sticle "alb" mat pt fata
sunt curios cate capete/ora intoarce masina asta :lol: toate daciile ar trebui sa arate asa :D ai grija de ea |
Quote:
|
Era doar un lucru informativ, ca nu am nici de castigat nici de pierdut,sa vad daca au crescut cotatiile la bursa " dacia" , ca " franculetii "au tot crescut.Doar nu ai crezut ca ma interesez de pret ca sa stiu cu cat sa dau BTL-ul:lol:.Nici in vise n-o sa fie de vanzare:idea:.
|
Pretul masinii il gasesti si pe topicul de vanzare a masinii.
Nu stiu ce sa zicem cu semnalele albe...parca cele cu portocaliu dau o pata de culoare masinii.Am facut cateva poze in Photoshop cu semnale albe si nu suntem prea siguri...oricum daca le vom schimba, le vom pune cele albe facute de Cibie.Cele facute fara striatii nu imi plac.;) |
Respect maxim, look perfect cu influente d stance works:D Pacat ca doar in jur de 0,73% dintre proprietarii de pe la noi dispun de asemenea bun gust. Oricum, keep it up.
|
1 Attachment(s)
Deocamdata doar o singura poza cu noile numere.Vom reveni cu poze noi.
|
Ce s-a intamplat ... ? Masina a fost vanduta si ulterior inmatriculata in Iasi ? Initial era de AG , corect ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am revenit cu doua poze mai recente.;)
|
2 Attachment(s)
Au ajuns si mult asteptatele semnalizari Cibie albe;)
Voi reveni cu poze cu ele montate. |
1 Attachment(s)
O poza cu semnalele montate.Voi reveni cu mai multe poze in curand.
|
Foarte bine da. Tine-o tot asa, imi place cum da. Intretine-o pentru ca munca depusa de cel care a facut-o a fost enorma. Sa te bucuri de ea cat mai mult.
|
sal sc de intrebare de unde le ai comandat m ar interesa si pe mine si cat au fost
|
CAnd ai timp poate o sa faci niste poze ziua....Masina este o minune....As da orce sa am una...FElicitari pentru ea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning