![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Quote:
Nu ms, in primul rand nu ma pasioneaza acum masina, poate daca o mai tinea dr.dre pana pe la anu, aveam bani sa o iau, acum din pacate nu ma mai atrage, plus ca am masina de plimbarica si un oltcit in garaj la dos bagat. Eu mi-am spus parerea si atat, parerea mea e ca masina ar trebui sa ramana sub capota cam tot asta, deh, iar, e treaba lu 'racer ce face. |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
IN FINE hai sa fim oameni si sa lasam rautatile si sa ne vedem de conservele noastre! O zi buna! |
toate alea 3 sunt ale tale ? :O .....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
aiba astept sa-l vad prin Bucuresti...felicitari pt achizitie....golful tau seamana cu BPRul
|
hey hey ..de cand nu am mai intrat pe aici sunt in urma cu stirile ... nici nu stiam ca dre a vandut masina ... pacat pe de o parte ..pe de alta parte racer -ul sa o stapaneasca sanatos ... si sper ca gandurie sumbre de se prevad pe aici sa nu se implineasca
in privinta ambreiajului si a cunoscatorilor ... stiu ca dre parca a schimbat destule ambreiaje pana sa gaseasca unul multumitor ... dar si asa calitatea proasta a pieselor isi spune cuvantul ... sunt o gramada de rulmenti care fluiera de noi ..si ambreiaje care nu tin mai mult de 15-20000 de km oricat de frumos ai merge ... depinde de noroc ... asa ca nu poate fi acuzat racer ca s-a dat la masina un pic .. e normal sa te dai la ea ..aratati-mi mie un oltcit-ist care nu s-a dat la masina ... cat despre tine don-eduardo ...mai ai pana sa aduci oltcitul ala la nivelul unuia cat de cat acceptabil ...incepand de la cele 6-7 straturi de vopsea data cu cu aspiratorul din 2 in 2 luni pana la a-l face functional si apt sa mearga cum trebuie pe drum, oricum mai e putin si se fac 4 ani de cand e tot in demersuri si nu se vede nimic constructiv la el ..din contra ... deci tu esti ultimul care ar trebui sa comenteze referitor la punerea pe butuci a unei masini ... |
Ce se mai aude cu Oltcitu'?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning