![]() |
re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
Sabotajjjjjjjjjjjjjjjjjjj nu mai vinde asta masina :)))))))
|
Quote:
|
da.. nam apucat sa fac clipu'..
am fost tot plecat, nam mai apucat sa fac nimic la masina .. dupa cum poate sa confirme si prafu de pe ea... mersi de aprecieri ... si da, masina e inca la vanzare.. pretul negociabil.. am zis ca o tin sa trec iarna.. dar am lucrat toata iarna la ea .. ca sa ma bucur in primavara :lol: .. o sa trec pe altceva.. putin mai nou... sa vedem.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
reusita masina...sa o stapanesti sanatos si cel care o va lua sa aibe grija de ea! |
tzipla masinuta si facuta cu mult gust....
asteptam pozele alea cu interiorul. cam la ce pret te-ai gandit sa o vinzi?bafta... |
JusT_SaY_BoBo .. da' ar fi frumos sa se bucure cineva de munca mea mai departe.. la fel cum s-a intamplat cu ex UPS ...
RoByNeT .. da ma nene :D daca nu, o sa fie ceva mai mic si fara acoperish' Costantino .. mersi de apreciere! :D EuNuAltul.. nu stiu, discutam pe privat.. daca vrei! nu stiu, oricum am prins drag de fieru asta.. dar daca e loc de mai bine.. de ce nu.. urmeaza sa pun totusi clima aia digitala si coaja de bord cu airbag intr-un final sus.. si o sa fac niste poze dupaia cu mareo.. si poate un mic clip.. (sa vedem cum sta cu timpu' santos.. :D ) |
f.tare, jantele alea dau super super bine pe ea :D
|
au dat ... da... :rolleyes2
|
Quote:
|
incercam si alte chestii... revin cu pict...
|
Quote:
|
esti artist la chestia asta... :lol:
|
Ce sa-ti zic pretu e corect pt calibrul mashinii, acuma sa speram ca e lucrata beton, dar totusi nu e bine sa-ti doresti ceva mai nou ca alea mai noi nu sunt asa bune la motoare, parerea mea....si spor la treaba in continuare... Te salut cu respect
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning