![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Extraordinara !!! Sa nu-mi zici ca te apuci de colectionat si Franklin Mint 1/24, ca lesin in fata Pc`ului :lol:
|
:shock::shock::shock:
Comentariile nu isi au rost din parte mea la aceasta macheta:!::!::!: Felicitari pentru INDY:!::!::!: |
15 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Azi doua japoneze 1/43 de la AUTOart (suspensii, directie): Honda Integra Type R Subaru Legacy GTB - are niste probleme, o zgarietura serioasa pe aripa dreapta si oglinda dreapta rupta |
Excelent Type R, cu Subaru , cred ca fostul proprietar a crezut ca e Impreza si a dat o tura de raliu ;). Imi place cum evolueaza colectia ta , keep it up my friend ;).
|
Cred ca imi place mai mult Subaru decat asta sport, pot face piata linistit:lol::lol:
Frumoase amandoua man, bravo:!::!::!: |
Frumoase tare machetele, Honda e extraordinara!Si foarte tare locatzia poate am sa incerc si eu, bafta in continuare.
|
Foarte tari amandoua. La Subaru ciobitura se poate rezolva cu putina vopsea, iar oglinda (daca o ai) o poti lipi, daca nu o ai sacrifici o alta macheta ;).
|
15 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri ;)
Prima macheta AUTOart 1/18 din colectie: BMW 2000 Touring O sa folosesc descrierea fostului propietar(ksm170), caruia ii multumesc pe acesta cale;). Quote:
|
O descriere foarte buna a machetei, cu toate astea eu sunt foarte incantat de ea este un model mai deeosebit de la Bmw.
Pozele se potrivesc de minune langa apa:!: Cred ca o adori, nu:?: |
un drum de tara pentru o masina break, inedita combinatie!
|
Quote:
Oricum, frumoasa macheta. Raport calitate / pret extraordinar :) |
Macheta este incredibila, locatia de asemenea.Spor in continuare!
|
Quote:
|
Imi place achizitia, clar o macheta care are un raport bun calitate/pret. Pozele sunt de asemenea foarte reusite, felicitari Eugen, la cat mai multe ;).
|
Ar trebui sa repet ce au zis si ceilalti: macheta superba la pret bun, locatie super pentru poze, care sunt foarte frumoase. Cel mai mult imi plac prima si ante-penultima, superbe !
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning