![]() |
Quote:
Quote:
Iti zic si tie ce am zis mai sus. Singura chestie pe care am vrut sa o implic cu "buza in buza" este ca totusi speedsterul NU A FOST "SPULBERAT". Nu am zis ca a castigat sau ceva ! No offence! |
Re: Opel Speedster vs. ???
Bravo pepy,ptr felul in care schimbi vitezele(invers :))) )
referitor la cursa cu czr, daca se defecta opelul nu cred ca era iertat!!! |
Quote:
el zice k eu sunt las,dar k dovada am acceptat sa ma pun la start desi constatasem cu 5 min inainte k masina e deeeeeeeeeeeeeeeeeeeparte de cum s-a prezentat cu o zi inainte knd m-am dat cu kwx cu motorul in bucuresti se poate verifica evident) desi am schimbat bobinele,bujii chiar nu aveam si din pakte si tea cu s3 avea aceleasi probleme,asa k nu i-am mai imprumutat si bujiile pe langa furtunul de la turbo o sa posteze florin fisa dyno pt softul kre il am pe masina....409cp si 590nm la 6500turatii dak masina lui pepy e racheta,de ce nu a vrut sa ne mai dam dupa ce a vazut furtunul traforat? nu kut motive,doar k m-am saturat sa pozeze altii in victime...eu expun fapte,sa judecati voi a doua mansa va fi la mare,dupa cum am promis,de data asta sper sa am si eu noroc! |
winning is winning
nu trebuia sa te dai si gata daca stiai ca masina nu merge cum trebuie ati aruncat prea multe orgolii in joc si e si normal sa iti refuze o alta incercare la cate v-ati zis.....sunt sigur ca si tu ai fi facut la fel |
temporar .... asa ramane ... asta e... vom vedea in 3 mai ce se intampla :)
|
fisa dyno nu prea isi are rostu, ideea cum se comporta masina pe 402m, unde pepy a demonstrat partea lui, acum..ce sa zik va urez sa aveti parte amandoi de inca o intrecere probabil cea din 2 mai la mare si vedem si acolo.
Pepy clar are votul meu :) |
Quote:
dak omu imi arata k a avut ceva defect,cum am facut eu...culmea...am cred k 50 martori kre au vazut furtunul ala de *** (kre oricum nu era singura kuza) as fi acceptat frate eu sunt sportiv...de aia m-am si pus la start si i-am zis lui sebi si lui florik dinainte k nu mai merge turbina... a kstigat...felicitari...urmeaza mansa a doua... judecati voi dak el a fost las...fair play sau cum a fost... |
Quote:
|
las nu a fost pepy, omu a venit sa se dea>asa cum ati vb!
eu zic sa te opresti aici, pt ca ti-ai spus pct de vedere, adica ca ti s-a defectat masina..vaicareala asta nu iti face bine. oricum daca nu iti mergea harabaua cum trebuia nu trebuia sa te dai, invocand motivele de mai sus. sunt sigur ca nici tu nu ai fii facut la fel !!!!! cel mai demn ar fii sa te recunosti infrant(indiferent de motive) si sa ceri o revansa, fara sa mai zici ca batea vantul din fata...etc.. ;) felicitari pepy si la mai mare!!!!! |
dap victoria lui pepy trebuie acceptata, ca altfel ce exemplu dam la toti oamenii de aici...vin toti acum la linute cu futunu uzat in buzunar si la finish cei care se vad invinshi il scot si il arata si e draw ?!
|
Quote:
nu ma scuz deloc...sa ne zica pepy daca se umfla furtunul knd am incerkt amandoi la finish am zis...a invins...acceptasem sa fie doua manse...nu comentez fair playul sau lasitatea lui sau ce strigau amicii lui la start in portavoce... si hagi avea zile proaste ca juktor si-l injuram...si totusi noi fata de el suntem niste non valori...morala?!? voi avea grija k la mare chiar dak-si pune el inter timp alt turbo si nos...sa fiu competitiv |
Parerea mea e ca ar trebui sa lasati comentariile pentru data viitoare.Momentan .....felicitari PEPY si spor la treaba CEZAR .Acum 1000 de cuvinte nu mai fac 2 bani.....imaginile vorbesc de la sine si tot ele vor vorbi si de acum in colo.
Felicitari tuturor castigatorilor si mai mult noroc celorlalti data viitoare. |
felicitari baieti .. pepy & cezar .. .. sper ca la mare sa fie masinile pregatite si sa dea domnu sa nu se mai strice nimik si sa nu mai sara furtune si altele ... Oricum se vede ca amandoi ati dat dovada de curaj si dupa atata timp de certuri si de pagini pe forum ati avut curajul sa va infruntati la START .. eu cred ca pepy va accepta sa va dati si la 3 MAI la mare ... asa ca ne vedem acolo ........ mult succes in continuare
|
Si GTA are dreptate, asa ca, fie ca cel mai bun sa castige!
Bafta ambilor concurenti! |
E trist cand o problema tehina decide o cursa. Pe de alta parte o cursa castigata e o cursa castigata indiferent de felul in care a pierdut celalalt. Abandonul tehnic nu e punctat altfel decat orice alt abandon. Felicitari Pepy si ... Cezar .. ce sa-ti zic. Stiu cum e.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning