![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
Quote:
|
mda dc o faci gri ?! ca e culoarea ff frumoasa :) fai altceva:d
vb aia: "m'ati stresant in plm atata gri metalizat" |
sti ce da bine pe golfuri auriu:) sau un portcaliu oricum ceva spre gold,
Frumos baneruu succes la evenimente |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am probat jante pe 17 si 18 Toll...cele pe 18 Toll m`au dat pe spate///....255/35 ZR/18 si...ghici ce..intra si 275/35ZR/18...Sunt in tratative cu proprietarii jantelor...poate...cine stie..
|
am fost acolo..am vazut...mortale!!!!!
|
da, arata bine.
|
Quote:
|
Quote:
|
cu RH-urile ce sa intamplat?
|
Quote:
Succes cu alegerea jantelor ps..astept si eu rasp la intreb lui alex;) |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
Quote:
Rh`urile le`am dat de aproape doua luni de zile..mi`a cedat o buza la una din ele..Culmea..am intrat cu masina la spalat,am iesit la -14 grade si cand am ajuns in peco sa alimentez..Poc..fisura pe o buza de aproape 15 cm..(dreapta fata)..am dus janta la facut si le`am dat cu 500eur.. |
Quote:
Cele de zici tu ca ar fi de M5 nu sunt de M5 e39..sunt cele pe care le`a avut Florinel BOH prima data pe masina..mi`au intrat la fix fara sa am nevoie de inel de centrare(stiu la ce te referi)..dimensiunea cauciucurilor m`a facut sa le probez..sunt 245/45ZR/17 (spate)..si..a ramas cam in coada de peste..Azi m`am intalnit cu Johnny,baiatu cu 3`ar`ul de Germania XD..si..mi`au sarit in ochi jantele lui..am fost,le`am probat..acum ramane sa ne intelegem la pret..Daca as mai umbla la suspensie, as putea pune pe spate pana pe la 275 sau 285 cu garda de 35..Sunt cele de M originale..chiar merita investitia..Sa vedem cum ma inteleg cu baiatu` la pret..Si mie`mi plac..O seara buna iti doresc. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning