![]() |
Re: Concurs
va bateti joc de mine?
|
la masina aia ce ai vrea sa facem ? :O
|
Quote:
Cam asta inteleg eu prin RICE.. P.S : In engleza RICE = orez , si cred ca este un fel de joc de cuvinte al lor , Racer -> Ricer... |
Se mai ocupa cineva de thread,ca vreau sa ma bag si eu la concurs!
|
si eu vreau sa ma bag
|
Atunci cand o sa se termine aceasta etapa si catigatorul va da urmatoarea masina puteti intra in concurs!!!!
P. S. Va sfatuiesc sa cititi regulile inainte pt a nu intampina probleme:twisted: |
Regulile leam citit dar sunt curios cand o sa termine etapa asta
|
Quote:
Atunci se va anunta castigatoru si implicit urmatoarea masina!!! |
am inteles merci
|
Eu pe data de 25 august plec din localitate, dimineata devreme. In principiu voi avea net pe laptop, dar nu pot garanta prezenta pe forum dupa votare. Avand in vedere ca sunt la egalitate cu capa' in momentul de fata, daca voi castiga si nu voi pune masina pana pe 26 august, rog pe urmatorul sa o faca. In caz de egalitate, sunt de acord ca cel cu scor la fel sa posteze urmatoarea masina.
|
cand se anunta masina si castigatoru??
|
Chiar asa,azi e 25! Sau poate nu se mai ocupa nimeni de concurs?:sad:
|
Am explicat doua posturi mai sus situatia. Scuze de intarziere. :D
Propun pentru aceasta tema urmatoarea masina: Ford Focus. Tema: un tuning clean si frumos ales. Ceva care sa se potriveasca cat mai bine design-ului, inclinat spre street ... ma intelegeti. :) Model: avand in vedere ca sunt doar doua generatii in jocuri (plus face lift-urile), nu pun restrictii, ca sa participe si baietii cu Underground 2. Termen limta: 1 septembrie. Pana miercurea viitoare. Succes ! |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
4 Attachment(s)
Clean
Nu stiu de ce sunt mici pozele:| la mine in pc sunt mari. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning