![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
aha, mi-e frica rau :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de asta am zis asa ... ca o generalitate ... :rolleyes2 |
neeaaahhhh...............nu prea imi plac blondele. brunetele sunt moartea mea ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: pls forgive me i know now what i do ... pls forgive ... i cant stop .... Bryan Adams ;) gata gata nu vei suferi ... dar ... totusi :D
|
Quote:
|
hahahahha! Lolz :D :D :D
|
Quote:
|
nasol si cu suferintza asta , am suferit si yo decat odata sper sa nu se repete povestea k umblu cu lama prin mine :D :D :D (glumeam) !
|
as iesii cu prietena ei dar daca e naspa ......tot aiurea e.sper sa gaseasca unul care sa nu fie gelos :)
|
cel mai greu atunci cand te desparti de o fata pe care o iubesti , este cand te gandesti ca e in bratele altuia etc etc ... :) ... daca depasesti momentul asta si te gandesti doar la lucrurile care iti displaceau la ea o uiti usor .
Usor ... usor pe dreaq :))) ... trebuie sa si iesi cu multe femei sa iti "faci de cap" sa o poti uita |
Am nevoie de un sfat
Acum 5 lunu de zile am cunoscut un baiat...era ca un vis la inceput...dupa untimp a inceput sa intervina fosta lui...ne-am despartit ptr ca el s-a impacat cu ea...nu vroiam sa renunt...nu puteam(eu pun suflet repede intr-o relatie..si trecuse cam 1 luna)am facut tot posibilul sa ne impacam si am reusit...au urmat perioade bune si rele intre noi...faza e ca el inca o iubea...acum de la un timp imi spune ca o uraste de 5 ori mai mult decat o iubeste...oare ma va iubi?oare simte cv ptr mine?de ce nu poate renunta la mine?O fii mai bine sa-l uit?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning