![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
scuze, dar pozele sunt foarte vechi, si chiar sunt de la 2 masini diferite. Oricum, acele poze nu mai reprezinta demult realitatea, experienta s-a acumulat, lucrarile sunt mult mai curate si calitative acum.
Pt BMW 318 din 2004 nu pot comunica un pret, deoarece inca nu am lucrat asa ceva. Astra G nu se mai lucreaza. Citroen Axel - am nevoie de cadranele originale pentru a putea face ceva. |
ma bate gandul sa imi pun folie din aia, asa zisa plasma, dar chestia e ca eu gasesc doar pe albastru si nu se potriveste cu restul
crezi ca aia o poti face sa se aprinda rosu/portocaliu? |
nu, ar trebui sa vb cu razavanoltu sa-ti aduca din aia facuta pe comanda.
|
da, mi-a aratat el ca le are alea portocalii, credeam ca ma poti ajuta
|
up up up, ca ne-am intors din vacanta... asteptam sa ne deszapezim, sa putem iesi cu masinile si ne apucam de treaba.
Avem si ceva surprize pentru posesorii de logan... |
salut, zi-mi dak te bagi la octavia2 sa schimbi luminile, dar m-ar interesa schimbul de la verde(SKODA) la bleu(MERCEDES sau AUDI). cat costa , cat timp cere treaba asta, si cand ai fi dispus. mersi
|
as dorii si pentru un bord la kadett E , diesel, albastru, si ash dorii si interiorul tot albastru. te`am bagat in lista pe yahoo... sa vb cand se poate sa vin la tn
|
zi-mi daca te bagi la un Volvo S40 din 2002.
Am facut la tine un Astra G in 2 usi ... si am fost super multumit. (cel cu nr. de VL) ;). |
Salut.
Am vazut pe site ca ati facut o astra H. Vreau sa stiu daca va "bagati" iar sau e ca si la G? Ma intereseaza alb si pe ceasuri si pe clima/cd/comenzi volan/... As vrea niste leduri gen neon si mai puternice. Imi dai un pret pentru toata treaba asta si o perioada in care se poate face? Btw tot voi mi-ati facut si fosta masina, un astra G, lucrare de care am fost foarte multumit(poate dani isi aduce aminte de fostul lui vecin de scara...):D |
sal
poti pune leduri si pe bordul lcd de kadett gsi? normal eu cred k da dar tre facut o adaptare?ai pus cumva si pe bordul asta? k eu nu mai am becurile originale si ziua aproape k nu mai vad nimik! |
se poate schimba lumina de bord si la vectra b?
e interesat un prieten si un nr de contact sau de mes? |
salut!!!o sa fiu putin off-topic dar as avea si eu o intrebare:asa ceva ai putea sa facihttps://www.youtube.com/watch?v=K6sZg3iL5EY ???Eu am un espero si ar fi loc pt ceva de genu!!!!please reply!!!sorry de off-topic inca o intrebare :pt espero pret etimativ pt led-uri albastre in tot bordul inclusiv consola centrala???
|
m-ar interesa daca ai putea sa faci asa ceva: https://www.youtube.com/watch?v=vKFQgXDDLCI
pare mai simplu!!!! [email protected] |
mai traiesti Dane?
|
la citroen axel ...sunt ceasurile la fel ca la oltcit numa ca scrie citroen pe ele...sau ceva de genu
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning