Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   VERSUS/PROVOCARI cu masini din Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/12751-versus-provocari-masini-brasov.html)

cata.tatuc 16-06-10 08:37

Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov

ba basule lasi fra daca nu vor nu vor ma dau yo cu tine cand o sa fie masina gata si jur ca imi dau si yo tot jos din masina pana si mocheta!!!t;)

450yfz 16-06-10 11:36

hahahahhaahahahaha in sfarsit se mai cearta si lumea pe aici...sincer era si cazul....bha chiar nu stiu ce sa zic la toate cele comentate dar 1 dorel binenteles k e un tradator stie el prea bine ma mir cu de inca mai are stikeru cu halchiu motorsport 2 tatuc ti-am zis sa vi sa iti dau ceva k sa t poti da cu basu 3 Cata chiar nu am ce sa zic despre comenturile tale respect faptul k nu vrei sa chinui masini ....dar o linie cu kadetu nu e cel mai usor lucru crede-ma......4 basule iti aduc eu un rs k vb cu alex cu dtm si el o sa se dea cu tine promit
A si apropo basule asa se era si cand provocam eu dar dupa ce am batut pe lwt rrs stan maftei cu opelu nu s-a mai zis nimic!in concluzie raman la ideea mea k acest topic e de cacat si k trebuie tratat ca un panflet...Numai bine si pe vecie HALCHIU MOTORSPORT

pjo_dorin 16-06-10 13:43

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3445026)
hahahahhaahahahaha in sfarsit se mai cearta si lumea pe aici...sincer era si cazul....bha chiar nu stiu ce sa zic la toate cele comentate dar 1 dorel binenteles k e un tradator stie el prea bine ma mir cu de inca mai are stikeru cu halchiu motorsport 2 tatuc ti-am zis sa vi sa iti dau ceva k sa t poti da cu basu 3 Cata chiar nu am ce sa zic despre comenturile tale respect faptul k nu vrei sa chinui masini ....dar o linie cu kadetu nu e cel mai usor lucru crede-ma......4 basule iti aduc eu un rs k vb cu alex cu dtm si el o sa se dea cu tine promit
A si apropo basule asa se era si cand provocam eu dar dupa ce am batut pe lwt rrs stan maftei cu opelu nu s-a mai zis nimic!in concluzie raman la ideea mea k acest topic e de cacat si k trebuie tratat ca un panflet...Numai bine si pe vecie HALCHIU MOTORSPORT

ba frectie nu mai fii asa pupincurist pana acu cand iti mergea tare glf erai zmeu si acum il respecti ca nu isi chinuie masina!

tuner 16-06-10 15:14

Quote:

Originally Posted by cata.tatuc (Post 3444579)
ba basule lasi fra daca nu vor nu vor ma dau yo cu tine cand o sa fie masina gata si jur ca imi dau si yo tot jos din masina pana si mocheta!!!t;)

te dai si pe tine jos sau cum faci ???

ph88bas 16-06-10 16:23

Quote:

Originally Posted by cata.tatuc (Post 3444579)

sti k nu dau inapoi niciodata
oricand oricum accept pe japan tatuc
dar vino pregatit 100% fara nici o scuza ok?

cata.tatuc 16-06-10 17:27

nu tunare yo on bord!!!basule o sa vin 99% pregatit pt ca am motor de 1,6 si 100 200 de kg mai mult ca tine dar nu conteaza ne dammmm de darq ne ia si pe 5000 mii de coco spanioli!!!

ph88bas 16-06-10 18:11

Quote:

Originally Posted by cata.tatuc (Post 3445951)
nu tunare yo on bord!!!basule o sa vin 99% pregatit pt ca am motor de 1,6 si 100 200 de kg mai mult ca tine dar nu conteaza ne dammmm de darq ne ia si pe 5000 mii de coco spanioli!!!

bai pinochio....ai 160cp mai mult cu 10cp decat mine si un sistem vti care intra automat la 5000rpm. respect honda.....caii conteaza
si vis a vis de kg suntem la fel. masina mea goala cu 2 scaune cantareste FIX 1050kg , CANTARITA DE FRCTIE

deci ai avantaj 10 cp dar nu conteaza plec eu cu handicap, numai distractie sa fie

cata.tatuc 16-06-10 18:55

ba pinochoi daca ai cantarito la frectie ii bun!!!

ionut_50 16-06-10 21:06

auzi Tatuc ca ai SISTEM VTI :D:D:D!!!!!! esti pe SISTEM:D:D:D

ph88bas 16-06-10 21:22

Quote:

Originally Posted by ionut_50 (Post 3446513)
auzi Tatuc ca ai SISTEM VTI :D:D:D!!!!!! esti pe SISTEM:D:D:D

fata de soarecii mei care alearga s aimi invarta axele, vti e sistem, se stiieeee

450yfz 17-06-10 09:26

Quote:

Originally Posted by pjo_dorin (Post 3445400)
ba frectie nu mai fii asa pupincurist pana acu cand iti mergea tare glf erai zmeu si acum il respecti ca nu isi chinuie masina!

eu zic sa nu vorbiti voi de fostul golf k o sa se intoarca in brasov sa va dea again fum si golfu ala tdi va inchis gura la toti cu minim 2 masini....asa k eu nu pup in cur pe nimeni.....tu ii pupi p astia cu reno....Halchiu Motorsport

pjo_dorin 17-06-10 11:58

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3447257)
eu zic sa nu vorbiti voi de fostul golf k o sa se intoarca in brasov sa va dea again fum si golfu ala tdi va inchis gura la toti cu minim 2 masini....asa k eu nu pup in cur pe nimeni.....tu ii pupi p astia cu reno....Halchiu Motorsport

sa fie cum zici tu fractie! si vezi vb frumos ca primesti warning:D
acum ca le-ati cantarit toti si le-ati golit cand ne mai dam??

cata.tatuc 17-06-10 19:00

ba ne vdm infiecare zi si nu vb dastea parac suntem stpro si pe netu 1 mai tare ca celalat!!!!!si faza cu golitu ai ziso bine drn!!!!

aleks_t 18-06-10 00:51

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3447257)
golfu ala tdi va inchis gura la toti cu minim 2 masini

hai sa nu exageram :-)

ph88bas 18-06-10 07:46

Quote:

Originally Posted by pjo_dorin (Post 3447579)
sa fie cum zici tu fractie! si vezi vb frumos ca primesti warning:D
acum ca le-ati cantarit toti si le-ati golit cand ne mai dam??

a reinascut in tin spiritul de racing? sau vb lu tatuc, doar pe net. ha in week una mica asa k vineri ma duc la ploiesti, si cineare masina si vrea sa vina ( dar nu ca spectator) poate sa vina

All times are GMT +2. The time now is 22:31.

- Copyright 2026 4Tuning