![]() |
Re: Roman
Ne vedem Morph toti. Da ce-i la Suceava si cand ?
|
|
Duminica 7.11.2010 sunteti invitati la un gratar la Targu Neamt zona zimbrarie pe la ora 13-14 cu mic cu mare ca de sfarsit de sezon/an cei care au fost stiu despre ce este vorba si unde mai exact. va asteptam in numar cat mai mare
|
Salutare la toata lumea:D
Sunt nou pe aici si sper sa nu ma luati prea tare:rolleyes2 Chevrolet aveo 2007 full Deocamdata folie autorizata vor urma pe parcurs:jante si multe altele dar trebuie sa ma interesez cam la ce suma ajune sa fac cv schimbari...cv dragut ca la obelix ''tot respectul pt cea facut masinii'' Respect pentru baietii de zahar:-P:arrow: |
Quote:
|
Da va luat dracu pe toti, nu mai ciripiti nimic? Ia sariti cu o informatie, unde sa imbrac si eu un volan in piele, ca in roman ii saracie mare, n-au piele pe stoc. Si nu ma trimiteti la Bucuresti, Baia Mare, Craiova sau nu mai stiu pe unde la naiba in praznic. Prin zona, Iasi, Bacau, Suceava, Piatra Neamt. Multam' fain.
|
poti incerca aici http://www.tapiterieiasi.ro/index.php
|
Quote:
|
Quote:
|
Cand facem si noi o intrunire ? Cand vine lumea acasa? Sa stabilim din timp sa ne vedem si noi la o ieseala :)
|
daca ar vizita lumea forumul azi ar putea fi o intalnire...eu am venit acasa...cretz a venit acasa...am inteles ca si waste e acasa... :-?? da-ti si mie un telefon daca de ceva...
|
cred ca voi veni si eu :)
|
Duminica, ora 13:00 - Poligon Piatra Neamt - Snow Drift Session va asteptam :D
|
deci... merge careva la piatra maine ? :D
|
Salutare! Care se pricepe la mecanica pe aici? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning