![]() |
Re: Poze de prin Timisoara ... intalniri !!
garantez pt el..numa' grija knd apare cu furia rosie turbo..k poate se sperie cei din jur.. :oops: :lol:
|
Na Victor vezi k se poate si disctuta in liniste?! numa bine.
|
Quote:
vrei sa fur V'urile sa ma fac ca incurc motoarele?:lol: :lol: :lol: inca nu e turbata...e bolnavioara...iar.... cred ca am dusa o supapa de admisie |
Quote:
incearca sa nu mai insulti oamenii ca nu-i frumos si nici sanatos, sper sa nu ai probleme(tu sau masina) din cauza jignirilor care le-ai adus celor de pe aici bafta o sa ai nevoie |
ma si yo sper ! ma cam luat valu dar sunt dispus sa ma revansej cu orice ocazie
dar pe cine am jignit personal mi-am cerut scuze |
inka nu am primit nimik!
|
scuze DMX :) m-am enervat exagerat si eu sunt mistocar de fel dar m-am "turmentat" mio trecut gata
|
|
Frumos la intalniri. Masini tot mai power. Tare-n Timishwuaua!
|
ba dar tu cand ne mai arati bestia ?
|
poate ca sunt offtopic dar vad ca in ultima vreme toata lumea ii offtopic si vad ca fiecare se cearta cu fiecare, dar nah eu nu vreau sa ma cert cu nimeni pt nimic, fiecare cu parerea lui, am si eu o intrebare pt OLCITPOWER cati armasari ai pe puradel?
doar o simpla curiozitate si sa nu crezi ca iti jignesc masina dar si daca era un civic tot puradel era pt ca are dimensiuni mici. ciao |
OLCITPOWER cati armasari are masinuta ta? si mai am o intrebare ce modele de masini ai reusit sa rupi la liniuta sau alte chestii?
|
Quote:
stimabile sanjei, cica am 54cai pe rabla, din care vreo 15 is mortzi din cauza unor probleme cu 1 supapa liniutze&shit...no way! cand o sa am peste 100cai la roata...ne dam cu ce vrei tu:lol: tuning nu inseamna numai liniutze si figuri la semafor, frana de mana, burnout, cum au in cap o gramada a tineretului de azi;) o fac in primul rand pentru mine;) |
https://www.youtube.com/watch?v=6iORaj_M-_o burnout nu mam putut abtine:rolleyes2 tuning inseamna tot ce tine de masini inafara de dotarile cu care vine ea din fabrica nu? si bineinteles tot ce poti face cu imbunatatirile aduse pe masina doar daca nu sunt de forma adik degeaba:D
|
mie` mi`r fii parut rau de gume...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning