![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
__________________________________________________ _______________ azi am montat in cele din urma si geamurile electrice , defapt erau montate dar nu erau fixate si toate cele ,erau doar in usa . am mai aranjat unele fire bla bla .... |
oare se face urat materialul de pe bord din cauza radiatorului de la parbriz?(dezaburire parbriz) Oricum ai facut ceva de vis frumos!Sa o porti sanatos
|
Quote:
bha lasal in pace daca atata il duce pe om capu sa se lege de alti " prieteni " de lui...... oricum banuiesc ca omu nu stie ce e intradevar munca ,,,,, |
Quote:
Masina arata foarte specaculos cu tot cu bord cu electric-ul facut (a-z) 8)geamurile montate fixate etc...:lol:oglinzi .....:lol:absolut totul facut ca la carte ..... imi place ....bafta la update,,,,, si numa drumuri bune ..... :o ----------------------------------------------------------------------- :D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :DD:D:D:D:D:D:D:D Intradevar sa ai o masina pe placul tau trebuie sa pui umarul la treaba si sa fi bine sponsorizat,,,,,,:D pana la final cam toti reusesc sa isi faca ce isi doresc mai devreme sau mai tarziu............:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
se lucreaza la fetele de usi :shock: + o poza bonus
|
jmeker suportul de toba....un an am mers si io la fel!:)))
|
Multi merg asa fara sa-i deranjeze cu ceva :))) Nu vad o problema in asta....poate doar estetica.
Noroc !! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
nu o sa tina cauciucul ala.se coace si se rupe...
|
cel mai simplu si mai eficient mi se pare sa faci un "colier" de tabla prins la jumatea tobei...legat de caroserie cu un tampon de cauciuc!
|
nu mai radeti baeti de suportul lui de la toba..am vzt eu la masini straine asa ceva......
|
A ras cineva ?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning