![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
suntem o comunitate bobo si e normal sa ne para rau cand unul de al nostru pateste ceva.
imi pare rau jock:sad::sad:. sa fi sanatos tu si familia ta pentru restul stii cum e reclama, exista mastercard:sad: |
Am trecut pe acolo, la cateva minute dupa accindent. Am vz masina, m-am gandit un pic, dar am zis ca e imposibil sa fie aceasi masina si ca doar mi se pare mie. :sad: nasol. imi pare rau. da ce s intamplat? ce ai patit? aproape identic a patit un prieten cu un golf 3, pe vacaresti, tot asa a intrat sub remorca. a facut masina. ;) bafta.
|
Sanatate multa fetelor!!! Daca ai nevoie de ajutor, poti conta pe mine.
|
salut jock imi pare rau de de evenimentul intamplat...:( asta seara la intanlire cand mi a spus pici ce s a intamplat am ramas fara cuvinte am spus k nu este adevarat. Chiar imi pare rau din cate am citit pe aici am vazut ca erai si cu familia bine ca sunt ok si masina o faci frate k este fier. bine k nu ati patit voi nimic bafta in continuare si cu Bison o repari u...:P.
A si era sa uit pici a facut niste parasolare prea lungi sa vezi rasu dreaq ce a fost si cik a mai trimis si in tara....:)) |
:hug:
|
Imi pare rau sa aud si sa vad asta.
Daca te pot ajuta cu ceva da-mi un telefon. |
Jock...cand am vazut postu pe la 14...acuma ii ora 2:48 si tot nu imi vine sa cred ce ai patit ... chiar era o masina frumoasa .. facuta cu gust, pasiune, si multa dragoste... sincer imi pare foarte rau pt masina...sper sa o refaci ! si de data asta cu mult mai faina ! Jock de orice ai nevoie...suntem alaturi de tine! Sper sa iti fie bine familia ! si sa nu fie grav!
|
Jokule cuvintele nu isi mai au rostul acum... imi pare rau pentru ce ti sa intamplat si putea sa se intample oricui. Bine ca sunteti ok si printesa ta este bine.
Chiar daca am iesit din grupul vag, daca ai nevoie de ceva da-mi un telefon. Cat despre masina cu ceva eforturi o sa o readuci la viata. (bizonul este la putere) |
jock.. multa sanatate la toata familia, imi pare rau pentru masina :sad:,
ma bucur ca nu aveti voi ceva si ca totul este bine , multa sanatate fetitei |
Multumesc mult pentru sprijin,nu ma asteptam la aceste cuvinte venite din partea voastra (probabil de la lovitura la cap) ....ma ajuta foarte mult
...printesa" se externeaza duminica ,voinica dar cu manuta in ghips cat despre "bitch" ? :twisted: vom trai si vom vedea |
Quote:
|
2 Attachment(s)
“happy end” ...multumesc lui Dumnezeu :cry:
|
pui pui pe ea... multa sanatate, las' ca fiarele se'ndreapta...
|
Imi pare foarte rau pentru cele intamplate :( ...Foarte aiurea ...
Bine ca nu a patit fetita asta mica ceva....Take care ! ... |
Ce bine ca zambeste saracutza,bine ca nu a ramas speriata de la accident ,Jock sa iti traiasca fetita ea este baza si este prioritatea principala ;) te pupa tweety
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning