![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
Daca cineva aude/vede pe undeva niste gume/vreun anunt 175/50R15 rog sa ma anunte :rolleyes2
|
Daca te ajuta.... http://www.**********/catalog/348781...75-50-r15.html
Daca e nevoie, fac cumva sa ma intalnesc cu vanzatorul si sa le vad, daca merita sau nu. Daca vrei anvelope noi, poti sa vorbesti cu Mad Max, aici pe forum. Aduce mai multe marci, inclusiv Toyo ;) |
8 Attachment(s)
Astazi am apucat am dat buzele jos de 0.5J de pe RM 012 si le`am curatat fagurii si am urcat buzele mele pe ele :D am ales sa raman la culoarea originala a jantelor pentru un timp ... mai OLD! Si cam asta a iesit ... :rolleyes2
p.s. nu sunt spalate ...:D |
Foarte tare ivite. Sa le rulezi cu grija
|
frumos..unde ai polisat buzele,sau asa le-ai luat?
ce material folosesti intre buza si miezul jantei? sa ai parte de ele...iar legat de stilizare,eu zic sa ramana pe original,asa am decis si eu...prea mult cacat de aurii,galbene,rosii si etc...polish si argintiu ii baza:) |
buzele asa le`am luat .. intre buza si janta am luat silicon ptr garnituri la motor de la victor reinz .. ala negru la 26lei tubul si am folosit foarte putin + ca o sa mai dau un strat cu degetu intre janta si buza de silicon sanitar ... si cat despre miez asa va ramane un timp .. voi opta ptr alte suruburi :D
|
Quote:
Eventual ptr polish - autosol metal polish, nu? :lol: |
Da o sa trebuiasca sa cumpar sa le intretin ca in rest buzele sunt oglinda ...
|
Quote:
Poate mi se pare , dar parca ar merge putin mai late cele de 7 (daca sunt 7j). In rest, GOOOD FUC*N WORK ! |
da este 7 cu 9 am zis si intr`un post anterior ca nu va ramane fata de 7 pana la sfarsitu anului sau depinde cand ma apuca damblaua vor fi puse buze de 2J .. sa fie 8J fata ... dar deocamdata este OK! :rolleyes2
p.s. eu mi`am facut "configuratia" jantelor cu buzele astea ptr 005 care era OK 7.5 cu 9.5 .. dar am dat peste rm 012 si nu am putut ezita sa nu le iau :D ca am scapat de flanse .. RM 012 sunt mai inguste cu 0.5" si de asta este combinatia asta dar ca aspect vizual este identic cu cele de 005 ... |
5 Attachment(s)
Astazi am incercat si eu RM`urile 012 pe masina .. si cam asta este rezultatul :X urmeaza gumele ...
|
Vaai de capul meeeeeeu ........... Vaaaaaaai de capul meu cum poa' să arate! Pānă la urmă ai găsit gume ? ce dimensiuni ? :D
Foarte trendy!! |
am comandat 4 noi 195/50R15 .. :D vreau sa am grija si de buze :oops:
|
Malefice gumele , dacă luai 45/40 erau de-a dreptul diabolice!
|
am 2 bucat 195/45 acasa second .. dar cum am mai zis vreau sa nu belesc buzele si sa fie intregi :D .. bine ca nici asa nu le loveam dar ... este si oleak de confort cu 50
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning