![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Welcome back YZE!!! :D We missed you! :)
|
Mersi , si am revenit si cu o diploma , pt semi-finalist la una din grupele de la Cursa Toamnei din Braila , unde am fost gasca mare cu X-Team Racing Club .
Sa vada lumea de ce cei din tara (si constanta ) considera X-Team Racing Club sunt inca pe primul loc In Constanta ba chiar in toata Dobrogea. Data viitoare vreau sa vad mai multi membri la start si in deplasari si la noi acasa. Numai bine |
welcome bac aditza trai-ti-ar acordul si calculatorul lui de bord ... ceilalti ce au facut la braila ? ? ?
|
Am facut bine toti , o impresie buna , fiecare din ei au facut cel putin 2 masini .
|
Quote:
|
De ce draga ?:) am zis ceva gresit ?:)
|
'te'n gura cu "gluburile" voastre...ce nu zici mah ce castigatori a-ti avut la grupe...ca noi am avut la D, E si F :)
|
ery ... care voi ? ? ? :) :) ca nu v-am vazut pe acolo in afara de mihai ... in rest stateati si dormeati ca ... :)) :) :)
|
Lasa celelalte orase ERY , cei din Constanta ce ati facut ? :) vba lu footix ( bucuresti e bucuresti , voi sunteti Cta )
|
Quote:
|
da da da ... ce sa zici si tu acum .... :)
|
:D hai va pup....X Team the best...happy now ? ;)
|
uuurrraaaa urrraaaa ERY ne iubeste :))))) glumim bre , ( face bine la imagine ) :)) hahaha
|
ANUNT X-TEAM
Datorita unor intamplari recente , pe care unii le stiu iar pt altii preferam sa nu le dezvaluim , urmatorii NU mai sunt membrii X-Team Racing Club Constanta la cererea presedintelui X-Team si a unor membri fondatori datorita discutiilor , problemelor , divergentelor si altele . Membrii exclusi sunt : ZZZ , ZLA ( hellman ) si ZNA ( iulia ). Andu a preferat sa fac clar si pt viitor ca regulile impuse de club la inscriere trebuie respectate , mai ales cea a respectului reciproc fata de membrii clubului sau a altor cluburi. Imi pare rau pt acesti membri dar asta este situatia , dar nu au fost niste intamplari placute. Conducerea X-Team Racing Club Constanta. |
imi pare rau sa aud asta despre cei 3 care intamplator imi sunt si prieteni si sper ca situatia sa se remedieze odata cu trecerea timpului.nu uitati ca totusi, constanta este un oras mic,iar comunitatea racer-ilor este si mai mica.niciodata nu stii in ce imprejurari ne vom intalni....numai bine tuturor
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning