![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia 1310 TX
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
fiat 500+10 caractere.....
|
jos palaria frate...bv !!!!
nu uita...o masina pe zi |
ca intotdeauna,ideile sunt bune dar realizarea lasa de dorit,boxele sunt prea sus si sunt puse stramb gurile de aer sunt ireale,pragul e neclar ,usa este prea mare iar interiorul este stramb.
imi plac jantele chiar daca cea din spate este mult mai mare decat cea din fata si spoilerul spate incerca sa stai mai mult timp pe o masina si sa te concentrezi asupra detaliilor pt ca idei ai |
4 Attachment(s)
Am faqt si eo ceva frumos .. cu PEN tool,Fara prea multe modificari :-P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Srry nu miam dat seama ca am uitat umbra de la eleron .. serios e facut q penu .. Acum e bine ?
|
2 Attachment(s)
bmw e36...
|
SodAbubble ... oke ai pus umbra dar selectiile la eleron tot strambe sunt ... degeaba e facut cu penul daca nu e facut cum trebuie ... cauta niste tutoriale si mai exerseaza ... bafta ...
Under VT ... geamuri ireale ... jante cu prea multe reflexii si mult prea umbrite ... |
2 Attachment(s)
Back... after pauza mea in care n-am avut net :d
|
4 Attachment(s)
Wlady , misto masina dar iti trebuie o mica umbra si in spatele rotii spate.
Uitati si ultima mea masina : |
wlady arata-ne si noua sursa pt spoilerul fata pls..
|
wlady ... noul model de subaru :D:D ... reflexie oglinda ireala ... scrisu ala dp scaune putea fi intors ...
Raresh ... nu-mi place ca i-ai scos "nasu" ... in rest arata foarte bine ... puteai sa mai lucrezi un pic la culoarea pragului pe langa aerisire ... bafta ... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning