![]() |
Re: Diverse discutii
mda... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
eah, cat se poate scoate dintr-un mitsu 1,5t? 300? 400? 1000?
|
pai.. la voi akolo al campina e pustiu.. abea lam gasit pe baiatu ala.. cu astra aia.. in fine si am fost intrun loc numit slobozia... nu muscel..pana mea. oricum nu aveai akolo loc de dat!
|
Quote:
si ca OT, sa mai radem http://www.chrudat.com/hs_small_penis.html am ras cu lacrimi... |
Mie mi-a dat o data o aripa distantza, o data l-am dat eu... Si acum nu ma mai dau cu el ca am auzit ca e aproape de S3...
Oricum... nenorocitii astia cu ochii mici si oblici ne fac probleme cu saraciile astea de 1.5 Turbo |
pai da..dar a mai facut o mica modificare de cand te-ai dat tu. incearca acum cu el...
de aia insintam sa zica ce a facut :))) |
Domnilor eu nu am nimic de demonstrat si nici de declarat
Cu Boby o sa ma dau cu cea mai mare placere cand o sa vrea pt ca nici el nu m-a refuzat niciodata. In afara de asta stie si el ce am si ce nu am la masina :) |
aici e inchizitia domnule declari tot: ))) nu vezi? toti suntem corecti, curati :))
|
spuneti-mi si mie va rog cum postez si eu un anunt pe forumul vostru
am o laguna 2 de vanzare.... va multumesc! |
boby daca ai probleme cu aripa ...am o solutie smechera....scoate aripa si ansamblu de faruri...si iesi invingator ;) =))
|
O sa ma dau cu VON-ul, nu-i problema...
Doar ca o sa-mi dau si eu un far jos ca sa traga filtrul aer mai bine. Si oricum... cred ca tot nu am sanse... Mentionez ca eu inca am evacuare stock si o toba finala mai mica in diametru decat evacuarea de fabrica, nu am cip, am intr-adevar blocul alezat la 2.9 dar computerul si axele sunt tot de 2.8. Sper ca in anul urmator sa rezolv cate ceva din aceste probleme. Eu cred ca daca imi fac o evacuare cap-coada de la Borla, un chip, admisie marita si eventual niste axe sport, atunci se schimba treaba ca lumea. |
da dupa ce vei face toate astea... sa iti pui si o oglinda mai maare retrovizoare ca iti da flashuri sa te dai dreaq la o parte kadettu ala gsi din spate :D
|
pai cipu la tine nu aduce multe, ca e aspirat...axe,..da alea aduc :)
dar astept sa vad cum trage a ta. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning