![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
bafta |
1 Attachment(s)
ms.sunt faine tutoriale si am gasit unu pe un site si cu reflexii .. am incercat sa pun si pe asta .. si am mai faqt un update pe la skirt .. cate ceva asha .. :D De la urmatoarele am sa fiu mai atent . .si am sa mai incerk poate iese ceva q pen toolu :P
|
Quote:
|
DA e Matiz iar in ce priveste spoilerul vreo sa fie in gen caricatura (dar nu prea tare) uitete si in desenu original dupa care sa facut randarea si ai sa vezi ca e la fel de mare ;)
|
2 Attachment(s)
!!!o micutza Toyota Celica 2003....nu am facut prea multe modificari,da' va las pe voi sa o privitzi mai bine :rolleyes2 :rolleyes2 DE CONDUS RAMANE INCA UN VIS:rolleyes2 :rolleyes2 :icon_kiss
|
culoare ireala. carbon ireal. stickere ireale. drft si masina fwd?
|
in afara de eliminatul antenei si proiectoarelor ... totul e gresit
|
3 Attachment(s)
ultima oara cand va stresez cu masina asta
ce masina pun la concurs sau daca ar arata mai bine una cu ceva din cealalta ,ziceti si voi |
ultima arata bine ;-)
|
eu cred k ar arata muuuuuuult mai bine fara kestiile alea de p lateral ... si cu alte jante.
|
ok o sa incerc si alte jante dar la chestiile alea de pe lateral nu cred ca o sa renunt :)
|
2 Attachment(s)
Seat...:arrow:
|
salut . da BMW-ul meu nu va place :-P https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=8311
|
2 Attachment(s)
uiteati hai ca tot una pe zi am postat :) postez si eu sa comnetati nush :D ma rog in fine masina tot nu e terminata :D ce ziceti ?:P ?
|
5 Attachment(s)
sorry sper ca nu supar pe nimeni aceasi masina da am terminato comentati va rog
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning