Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 01-10-08 11:06

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1785607)
Voon eu zic sa incerci incestul ala cu sora mai mare caci la stadiul la care e Mr. TrEVO, invatacel, zic ca ai sanse reale .................. :lol::lol::twisted::twisted:

Eu zic sa-ti ti gura fiindca invatzacelul TrEVO are mult mai multa experientza decat tine in ale condusului, asa ca ... respectul inainte de toate... ;)

bogdan_wrc 01-10-08 11:13

plus de asta cu EVO nu iti trebuie asa multa experienta sa bati alte masini :)

TheMaax 01-10-08 11:59

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1786240)
Eu zic sa-ti ti gura fiindca invatzacelul TrEVO are mult mai multa experientza decat tine in ale condusului, asa ca ... respectul inainte de toate... ;)

Respect ptr el ca sofer exista, nu mai sari asa Donule, TrEVO a inteles, ma refeream la experientza cu masina in cauza:chainsaw::bat::poke::lol::lol::lol::twisted:

eMH 01-10-08 14:06

dar de un golf 5 2.0 tdi ce zici ? :D
stiu ca pare absurd,da' s-ar putea sa...

bogdan_wrc 01-10-08 14:18

poate daca are soft race...sa il faca daca pleaca din cuplu TDIu...altfel...e greu. ai /avem 2-300 de kg fata de el, care inseamna mult.
macar Tre are vreo 4-500 kg... :) in plus

CZT, daca are si soft imi va pune si mie probleme grave...d-apai la un 2.0TDI, daca e stock. cand e stock CZT, e de vazut....eu vreau sa il vad.

PS: civicu ala din semnatura e Type R? :)

eMH 01-10-08 14:26

nu,e 2.2 Diesel...da' nu o bag la curse,e puiul meu :D
de golf TDi ziceam al unui prieten.Eu nu prea alerg,ma pregatesc sa imi iau motor,si nu vreau sa fac vreo gafa sa raman fara permis...

VooN 01-10-08 19:27

deci, cu civic nu am incercat (de fapt sunt putine masini cu care am incercat)
Partea cu mancatul de audi si bmw a foat ca o gluma - nu a fost menita sa jigneasca sentimentele nimanui. Audi a facut dar nu se pot numi victime pt ca erau masini diesel 2.0 tdi intalnite ocazional pe pamanturile dragi ale patriei.
CZT -ul de 200cp sau peste 200 nu este al meu. Este cel de la iasi care a fost la curse la buzau si mai sunt cateva la Bucuresti cu modificari mai mari sau mai mici
Dar vorba multa saracia omului - ne intalnim si vedem ce si cum.
Oricum pt mine totul se rezuma la pasiune si dc este sa ma dau cu cineva o fac amical si nu pt a rezolva polite sau mai stiu eu ce orgolii rascolite.
Sunt disponibil pana pe vineri.

S3ul e stock?

Numai bine!

Ma gasiti cu id : dragosflorian

negoitacata 01-10-08 20:33

http://www.radiok.ro/index.php?optio...k=results&id=3 ...nu uitati sa votati:D:D:......azi la ora de info am dat 7 voturi:D:D:D:D:D:

bogdan_wrc 02-10-08 08:54

Quote:

Originally Posted by VooN (Post 1787195)
Partea cu mancatul de audi si bmw a foat ca o gluma - nu a fost menita sa jigneasca sentimentele nimanui. Audi a facut dar nu se pot numi victime pt ca erau masini diesel 2.0 tdi intalnite ocazional pe pamanturile dragi ale patriei.

Dar vorba multa saracia omului - ne intalnim si vedem ce si cum.
Oricum pt mine totul se rezuma la pasiune si dc este sa ma dau cu cineva o fac amical si nu pt a rezolva polite sau mai stiu eu ce orgolii rascolite.

S3ul e stock?

corect :) stiam ca nu au fost vorbe sa jigneasca..dar nah..am sarit si noi (eu cu Tre) sa vedem ceva nou...si curios.
dar eram interesat..mai ales ca tot tu ai zis intr-un post ca si S3 a mancat :) dar astept sa vad ce si cum....daca aveai si soft, aveam mai multe probleme cu tine....dar asa...devin increzator.

daca esti corect, si eu voi fi: S3ul nu este stock, are soft (destul de low totusi cu 1.0 constant) si filtru de aer Green (panel, nu conic), furtun siliconic pe admisie si alte mici artificii (poate conteaza: ambreiaj race stage+2 cu volanta usoara ~8-9kg tot pachetu).

in schimb, EVO e stock.(bine, ca o parere personala, inca nu si-a dat drumu cum trebuie pana la 7-8000 km...)

vorbim pe mess...

VooN 02-10-08 10:05

Apreciez sinceritatea ta.
Am zis ca ar manca si S3 dar ca e posibil sa-i ramana in gat (nu m-am dat cu s3 pana acum)

bogdan_wrc 02-10-08 10:36

acum devine intersant...dar imi scad vertiginos sansele...avand in vedere greutatea...si poate as avea mai multe sanse de pe loc..dar mi-e mila de diferential sa plec tare cu ambreiaj asa dur.

oricum, nu vreau sa par carcotash, dar par cam tremurate liniile...masina cum trage?

VooN 02-10-08 11:21

Trage ok masina, dar ramane sa facem cum am discutat :)

Numai bine!

tre 02-10-08 22:59

da, grupul de locatari a concis in urma sedintei de scara ca agregatul functioneaza la parametri optimi.

go mitsu! :)

bogdan_wrc 03-10-08 08:38

Coltu trage f bine, imi place, doar ca ii cam stau in gat AUDI-urile :) si surorile mai mari...
oricum cu o evacuarea (macar un downpipe si un catalizator cu maxim 200 de celule) masina ar fi mai rea totusi :)

tre 03-10-08 08:49

potential extraordinar tinand cont si de greutate, cu investitii minime se poate transforma in za monster.

All times are GMT +2. The time now is 03:09.

- Copyright 2026 4Tuning