![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
Am si eu un audi a 4 cu numere de germania...si vreau sa o inmatriculez aici....masina este pe numele meu...intrebarea este masina se poate radia aici sau trebuie mers in germania...scz dak am postat gresit...
|
Da astazi dimineata la prima ora am vandut-o.
Nu trebuie mers in Germania daca vrei sa o inscrii.Ai brieful mare si cel mic,actul de vanzare cumparare al masinii toate traduse si mergi sa faci rarul.Cu rarul facut te duci la biroul de inmatriculari si depui actele pentru inscriere respectiv nr de inmatriculare.Azi ai depus actele maine ai numerele de inmatriculare(asta daca doresti preferentiale) daca nu doresti numere preferentiale le poti lua in aceeasi zi.Asta este in mare cam ceea ce trebuie sa faci,o sa pierzi ceva timp cu toate cele dar nu ai incotro .Bafta! |
Si nu in ultimul rand,intre cele2 etape,o sa paltesti taxa de inmatriculare,dupa care te duci la biroul de inscrieri :D
|
Contractul de vanzare cumparare nu il am...am doar brieful mare si mic fara contract se poate ...?multumesc
|
Quote:
p.s. CIne ma ajuta si pe mine cu un buton de a4b5?de preferat de proiectoare,dar merge si cel de ceata sau dezaburire :Dms |
Masina e pe numele meu...la ce imi trebuie contract de vanzare cumparare...?
|
in cazul asta nu stiu,cel mai bine te duci la biroul de inmatriculari si te informeaza acolo pe larg..
p.s. La multi ani Ionilor si Ioanelor :D sa va traiasca ! |
1 Attachment(s)
stie cineva cum se numeste melodia asta?am gasit`o pe site de tonuri de apel,si imi place la nebunie,acolo am gasit`o cu bmw beat...ms frumos si sper sa ma ajute cineva.
|
Quote:
|
Multumesc mult pentru atentia acordata !!!
|
Are cumva cineva saptamana viitoare drum pana la Ploiesti ?
|
Are careva numarul lui Victor WRC ? va rog PM :) Multumesc
|
Daca nu ai facut rost inca de nr. lui il gasesti la bursa pe topicul lui de telefoane...
|
l-am facut rost, am si vorbit, multumesc Pretenash :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning