![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
bemve :lol: :-P
|
parerea mea e k nu prea se potrivesc gentiile alea....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si o skoda wip nush unde sa pun poza ca aveti o groaza de topicuri :| asta e poza comenturi ceva propuneri :D ?
|
Quote:
ps ... un inceput promitator ... |
arata foarte bine ... bafta la proiect
|
3 Attachment(s)
masina a primit faruri si jante care deocamdata sunt doar schita:lol: + cateva mdificari fatza de proiectu original:lol: (am avut tentatia de ai pune jante normale si sa nu le fac dar mi-am dat seama ca pe o masina Brush complet ar arata a kich asa ca vor fi Brush:rolleyes2 )Sper sa reusesc si cu bordul masini la fel:lol: (daca aveti niste borduri din pozitia asta va rog sa puneti la materiale , sa ii fac o schita in mare dupa care so modific):lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai lucrat la ea,masina anterioara se afla pe la pagina 554 parca,asa ca puteti sa o luati de acolo ca nu o mai am :)
nu mai am prea mult de lucru la ea ,decat sa rezolv problemele cu backgroundul ,dar oricum in mare e gata |
2 Attachment(s)
nushtiu cum sa o fac cat mai reala , ma puteti ajuta ?... am redesenat-o .. si carbonul nu stiu daca este bun .. :???:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=294 ps. incearca sa folosesti pen tool ;) bafta |
sod nu ai nici un pic de efect 3d , e plata rau
|
1 Attachment(s)
arata mai bine carbonul acum ? .. nush cum sa folosesc pentoolu ..
|
lukian spoilerul ala e imens in comparatie cu masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning