![]() |
Re: Diverse discutii
Chiar daca nu te cunosc,m-as simti in plus daca nu ti-as ura un la multi ani acolo. La multi ani,si cat mai multi km fara incidente neplacute !
|
va multumesc :)
|
Domnilor masina mea urla de foame :) ,cica mananca BMW-uri, Audi, VW orice.
Se gaseste cineva sa-i astampere foamea sau sa-i scoata foamea asta din cap ca pe mine m-a disperat, cred ca se pregateste de hibernare. :)))) |
mananca si Audi? am putea vedea asta :)
si ar mai fi un SEAT IBIZA....care cica face parte tot din grupu asta de care ziceai tu mai sus :P pejouri mananca CZTu tau? |
Quote:
De care peugeot-uri ?dalea RC cu turbo ?? sau audi de care ? S3-uri eventual cu soft, manaca dar s-ar putea sa-i ramana in gat :)) Putem sa incercam tosusi. |
da..de alea RC cu turbo sunt curios...
S3u cu soft mananca? din mers sau stand "la masa"? |
auzi dar incest face? cu sora mai mare zic.
|
nu fii mah rau..sperii omu' :P
lasa sa ii dam ibiza, ca e de clasa lui...tot 150 de cai stock.. Audi sa vedem cum le mananca...alte alea..:) |
Quote:
P.S: am auzit eu ceva de vreun Range ? :D |
Imi place ca sunteti receptivi :) si ati inteles partea amicala a postului.
Preferam ceva mai de putere apropiata dar nu-i bai. La cate s-au strans facem de-o grupa. Cum ramane? |
Deci hai sa lasam jucarelele, ce putere ai si de ce?
|
Voon eu zic sa incerci incestul ala cu sora mai mare caci la stadiul la care e Mr. TrEVO, invatacel, zic ca ai sanse reale .................. :lol::lol::twisted::twisted:
|
Masina e 99% stock, restul de 1% se traduce printr-un filtru de aer sport si o toba finala de inox.
O parte din cei de aici cunosc masina si stiu ca nu e nici spectaculoasa dar nici de neglijat. Masina are 5000 km si 1145 kg in talon, iar eu eram curios sa stiu cum stau cu alte masini (preferabil de putere sau raport kg/cp apropiata). As incerca si eu cu sora mai mare sa vad cum se concretizeaza dublul puterii care il are EVO fata de CZT |
Quote:
VooN, ai probat vreun Civic 1,8? |
Quote:
Range? poate range de la rezervor... Quote:
dar ii acord un dans paralel fie cu mine, fie cu o ibiza cupra de 150 de cai stock sau gasim poate un Polo GTI de 150 de cai stock pt CZT asta naravas... :) am inteles ca VRu l-ai mancat..dar R32u? sau..ce mai cunosc eu..un Opel astra turbo +soft EDS stage X , injectoare, intercooler si alte artificii de prin oras... ca sa nu zica ca face toate VWurile :) Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning