![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
Vorbesc despre Shaolin ;) |
In cazul in care intereseaza pe cineva :
....Pe sensul spre Valcea, cand intri in Zamfiresti ( mai exact la iesirea din padure ) sunt 3 mari gropi aproape de axul drumului...Pot fi evitate daca mergeti mai spre 'exterior' :) |
Quote:
|
Quote:
|
Are careva numarul de telefon sau orice data de contact al lui Cipi de la Brezoi cu Corsa ? recBeat
|
1 Attachment(s)
Stie cineva sa monteze car kit Nokia pe Passat B5.5?
|
nu ma scapa nimeni de un set de arcuri fixe H&R ptr golf4/bora sau skoda octavia la un pret de 150 lei:) sunt in stare f buna
|
Quote:
|
Vinde cineva statie si subwoofer la pret bun pana in 4 mil asa?
|
Cumpar kit cabluri pentru subwoofer, astept oferte!
|
Cine ma poate ajuta pana maine dupa-amiaza cel tarziu un act de vanzare cumparare auto?Maine e Duminica si nu cred ca gasesc pe undeva deschis sa fac rost de unul....
|
Quote:
mai in jos de pensiunea Valentina cum mergi spre complexul M pana in spalatoria aia pe colt,e o firma care face acte vanzare-cumparare oricand...iei nr si suni. |
Mersi mult de tot !
|
Gata Nutzule ?:) i-ai facut de petrecanie ?:))
|
Da s-a dus polonicul.A ajuns la un baiat din Brezoi.Ca si planuri de viitor din partea noului proprietar:schimbul de ulei si cateva lucrari de intretinere se vor mai face la masina in rest va ramane asa cum am lasat-o eu.
Viitoarea masina va veni prin septembrie dar nu m-am hotarat ce va fi.Oricum numarul mi l-am pastrat:)). |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning