Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

wlady 06-08-07 22:09

Re: Comentarii lucrari!

vlad_VSV : Ce poti gresi la o pereche de jante + coborat + 2 chestii care dureaza 1 minut ? C'mon .... Eu i-am zis ca daca vrea, il ajut cu donoare... dar vad ca o tine pe a lui .... bafta atunci ! Masina e frumoasa... dar nimic prea schimbat ! N-am nimic cu el, suntem chiar buni prieteni, dar totusi frate, e deja prea de tot ! Asta o accepti la inceput, dar acum ? DT ? .... No more words... poate ma trezesc si cu un ban.... fiecare cu ale lui ... bafta !

vlad_VSV 06-08-07 23:07

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1033490)
vlad_VSV : Ce poti gresi la o pereche de jante + coborat + 2 chestii care dureaza 1 minut ?

n-ai inteles nimic din ce am zis , citeste cu atentie , dar cum ziceai si tu fiecare cu ale lui,ca suntem offtopic si dam de lucru la altii ;)

shantzu 06-08-07 23:36

daca si ady arenevoie de donoare eu ma impusc :lol:
iti zic eu ca se poate gresi si la asha ceva si maine chiar o sa iti arat ;)

Leul 07-08-07 09:22

2 Attachment(s)
~~~~~~~~~~ Dacia 1300 L3uL ~~~~~~~~~~~~~ ... nu prea am fost atent la selectii ... scz :sad:

HoricutzWSR 07-08-07 09:23

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1033651)
...
iti zic eu ca se poate gresi si la asha ceva si maine chiar o sa iti arat ;)

imi place de el...ii optimist :))

wlady 07-08-07 10:22

2 Attachment(s)
Seatul de la League... Leule, ai luat-o de la capat ? Ai coborat mult in calitate....

Opportunity 07-08-07 11:35

nu imi plac stopurile..

no limits design 07-08-07 12:29

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 1033196)
VW Eos ............

nu are foarte mult tuning da arata f f bine...mijto mane

Leul 07-08-07 13:20

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1034016)
Leule, ai luat-o de la capat ? Ai coborat mult in calitate....

Adica cum am luat-o de la capat ? De calitate stiu .. :(

MARI_NSL 07-08-07 16:28

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 1033962)
~~~~~~~~~~ Dacia 1300 L3uL ~~~~~~~~~~~~~ ... nu prea am fost atent la selectii ... scz :sad:

jante plate . dc nu le iei cu tot cu cauciuc ? geamuri prea inchise . grila aia din fat anu are nici o umbra . si nu inteleg ce ai facut cu selectiile alea pe acolo. la bara fata . si la pasaj:-??:???: :shock:

Leul 07-08-07 18:22

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 1034580)
jante plate . dc nu le iei cu tot cu cauciuc ? geamuri prea inchise . grila aia din fat anu are nici o umbra . si nu inteleg ce ai facut cu selectiile alea pe acolo. la bara fata . si la pasaj:-??:???: :shock:

la bara fata ? ( te referi la grila ? ) am vrut sa fac un fel de mustang :D daca intelegi , .... grila nare umbra fiinda e masina de studio si cade lumina si pe grila si o lumineaza , deci nu vad necesar :D Jantele nu se iau cu cauciuc ;) ca dupaia e roata ;) ... Personal nu vad necesar sa iau cu tot cu cauciuc ... oricum nu se vede firma :)) !

pufy 07-08-07 18:36

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 1034739)
la bara fata ? ( te referi la grila ? ) am vrut sa fac un fel de mustang :D daca intelegi , .... grila nare umbra fiinda e masina de studio si cade lumina si pe grila si o lumineaza , deci nu vad necesar :D Jantele nu se iau cu cauciuc ;) ca dupaia e roata ;) ... Personal nu vad necesar sa iau cu tot cu cauciuc ... oricum nu se vede firma :)) !

calibreaza-ti ,monitorul si mai discutam pe urma .... probabil ai brightnessul prea mic sau ceva de genul

chitzi 07-08-07 20:06

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Fi@tz3l 07-08-07 20:18

2 Attachment(s)
:sad: precizez ca sunt rookie..si nici nam un programel mishto:( din pacate (din cauza ramilor)!!enjoy si astept pareri:)

bo$$u 07-08-07 20:44

meserie ideea... da ai multe greseli

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning