![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sper ca postez unde trebuie.
https://forum.4tuning.ro/103-styling-...ml#post4332969 Daca poate cineva sa transpuna ideea mea as fi recunoscator. Culoarea masinii mele : visiniu. |
2 Attachment(s)
alonso01 poftim Daciu-tza` si scuze pentru jante nu prea am gasit ce doreai dar sper sa-ti placa si astea ;)
|
2 Attachment(s)
IulianE36 uite pisicutz` ta :D so stapanesti sanatos :X am facut si eu ceva sper sa iti placa:
1 vt 2 Gif |
Quote:
arata bine si cu jantele astea daca poti sa imi faci un eleron tip M daca vrei si daca poti |
1 Attachment(s)
Am incercat ceva... dar daca mai vrei ceva sa-mi zici :D
|
Quote:
da o sa iti zic daca mai vreau ceva |
2 Attachment(s)
Quote:
|
@zoca - multumesc, va fi buza polish si interior roz.
@tng - as vrea sa gasesc un set de jante ca cele roz postate de mine, la un pret decent si cu prinderea necesara |
nu ai pentru ce.. si mai astept:) alonzo
|
scz ca nu sunt la subiect da am o mare rugaminte vreau sa invat sa lucred in fotoshop sau programe de genu pt modificat poze "masini" ce mi-ati recomanda pentu inceput(cva mai usor de folosit) . "fac doar o paranteza nu vrea sa para oftopic "
|
4 Attachment(s)
Salut
Sper ca nu cer prea multe: 1)Masina sa fie mai alba cum am facut eu daca se poate in 2 feluri 2)o poza cu bad boy si una fara 3)jante Oz superturismo alb 4)last jos 2 poze cum as vrea numai ca sa fie mai alb Attachment 2013211 Attachment 2013212 Attachment 2013213 Attachment 2013214 |
1 Attachment(s)
Hmm mie asa me-a iesit
|
8 Attachment(s)
se poate sa imi puneti si mie jantele astea pe masina pentru ca urmeaza sa le vopsesc si nu sunt decis la ce culoare sa ma opresc!
|
8 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2017068 Attachment 2017069 Attachment 2017070 Attachment 2017071 Attachment 2017072 Attachment 2017073 Attachment 2017074 Attachment 2017075 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning