![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
mari4speed => Masina e frumoasa ! Inteleg dorinta ta de a ramane in zona realului dar poti incerca si altceva in afara de plasa si jante ( jante care dau excelent pe masina ! ). De ce ai desaturat poza ? Un tip a postat acum cateva pagini o metoda ( CEA MAI BUNA de altfel... ), daca-ti iese amsian cu tente de alte culori foloseste HUE/SATURATION.
SatanaVeX => Masina ( personal ), nu-mi place... Iar greseli ar fi cateva ! DE ex ai selectii strambe in zona triplelor. Spoilerul spate este destul de blurry ( l-ai marit prea mult fara sa te gandesti la consecintele ( in afara de cele vizuale ). Bafta tuturor ! |
2 Attachment(s)
update :shock:
cateva modificari :D |
2 Attachment(s)
mai postez si eu cate una
|
2 Attachment(s)
un bmw :) defapt numa fata mai tarziu o sa vina si lateralu :P.si imediat vine si BOSS cu varianta lui de BMW :)) am facut Virtual tuning pe mess cu boss-u:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eleronul mi se pare cam mare ptr bmw'u asta OFF: io am incercat in mozila firefox iese superb :P |
ce va chinuiti atata in mozilla odc si mess...cel mai usor se face cu winampu...si gasesti si tutoriale
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bmw din lateral acuma no lasati si voi carbonu si eleronu eu zic asa ca si idee ca pusu in practica la mine merge mai rau :D
|
2 Attachment(s)
Mda...a venit "BOSSU" cu BMW-ul :D ...sa vedem ce mai postam.Inainte sa facetzi comment-uri aiurea va spun ca,capota nu e din fibra de carbon,am vrut doar sa arate diferit fatza de restul.....:arrow: FOLLOW THE RULEZ!!!!:lol:
|
@ bossu ..ce e ala p capota ??? :-?
nu prea seamana a reflexie nu imi dau seama.. ce e pe parbriz... angel eye ireal @ SatanaVeX... carbon ireal jante blurry si putin strambe |
2 Attachment(s)
un EOS . usor modificat :-P
|
2 Attachment(s)
un trabant "usor modificat":D
|
Quote:
lumina de pe spoiler nu stiu de unde vine k in bg tau e noapte.. aripa ciudata jentile blury selectii colturoase |
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning