Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Oxide 06-07-06 19:21

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by peter
*oxide..prea joasa masina....nu se vad reflexii de la geamuriile incaperii..

in rest e marfa....

man...ii WIP...adik in curs d desfashurare...=))...normal k imi lipsesc unele chestii:)...acuma lucrez la reflexii shi la restu` chestiilor...;)

Saby 06-07-06 19:48

pai plasa nu se vede pt k e neagra....o selectie stramba...pls...doar atat....astea sunt comentarii fratilor....cred k nu prea aveti chef sa scrieti mai mult...cine stie...oricum mie imi plac :-P

Saby 06-07-06 19:54

Bogdan e bine...oricum nu prea ai cei sa i faci la BMw ala...nici poza nu e asa stralucita....dai bataie la urmatoarea...incearca ceva cu mai multe reflexii de lumina...ceva pozat in mediu....ai grija la detalii acolo....trb sa para cat mai reala...dak ma intelegi...acuma fiecare cu gusturile lui...hai k te descurci...dar de Martinul meu ce zici?

Oxide 06-07-06 19:55

Quote:

Originally Posted by Saby
pai plasa nu se vede pt k e neagra....o selectie stramba...pls...doar atat....astea sunt comentarii fratilor....cred k nu prea aveti chef sa scrieti mai mult...cine stie...oricum mie imi plac :-P

man...ce dreaq???topicu` se numeshte "Comentarii lucrari" nu "Comenteazatzi lucrarea"...geez...c oameni...

Oxide 06-07-06 19:57

Quote:

Bogdan e bine...oricum nu prea ai cei sa i faci la BMw ala...nici poza nu e asa stralucita....dai bataie la urmatoarea...incearca ceva cu mai multe reflexii de lumina...ceva pozat in mediu....ai grija la detalii acolo....trb sa para cat mai reala...dak ma intelegi...acuma fiecare cu gusturile lui...hai k te descurci...dar de Martinul meu ce zici?

BAH!!!Nu mai posta ampwlea...dak il intrebi p fiecare in parte ce parere are despre astonu` tau strici tot topicu` shi il umpli de rahat...c dreaq..dak avea cva d zis nu crezi k itzi comenta???NU MAI POSTA AIUREA!!!

Saby 06-07-06 20:40

mai usor cu injuraturile....las k asa am sa fac

Oxide 06-07-06 20:42

Quote:

mai usor cu injuraturile....las k asa am sa fac

sry...erau nervii d p moment...ma bucur k asha ai sa faci...respect...over & out!!!

NightDevil 06-07-06 20:54

[QUOTE=Oxide]pana acuma masina arata bine ....mai lucreaza...

tng 06-07-06 22:59

Oxide
mai usor cu nervii te rog :!:

Most_Wanted 06-07-06 23:58

Quote:

Originally Posted by TazAless
*Most_Wanted: la subaru unele selectii aiurea, spoilerul fata cam ireal, pragul cam spalacit
la mazda ploaia aia nu prea e ploaie :lol: si gura aia din mijloc din fata la partea superioara a iesit stramb si sters
la logan... ce sa mai... chiar e kitsch :lol: spoilerul fata e descentrat si reflexiile nu se potrivesc

eu am vrut sa para ninsoare ..mai bine nu o bagam.....ms de comentarii ..la sangee :D
la logan chiar nu mi-am batut capu ..si eu chiar ma chinui sa vopsesc o masina neagra .....e eee asa e modelu mah :D

Oxide 07-07-06 09:27

Quote:

Originally Posted by tng
Oxide
mai usor cu nervii te rog :!:

dap...imi cer scuze tuturor...k la shcoala:"promit k nu se va mai repeta" :)

t1grul 07-07-06 18:27

1 Attachment(s)
Bmw ursuletz 8) 8) 8) (stiu pragurile au o cul mai inchisa...dar nu mi`a iesit)

AdY9005 07-07-06 18:31

cam ireala masina nu crezi

GRIGO 07-07-06 22:24

la bari si la praguri trebuia sa mai umblii putin la contrast
bara pe spate trebuia putin mai bine centrata

vio[s] 08-07-06 00:48

2 Attachment(s)
coment pls :rolleyes2

Saby 08-07-06 01:15

Vio....ai ceva greseli mici...acolo unde se intalneste linia din lateral cu linia capotei...cred k ai vast...si reflexia...sau ce e de pe capota...nu mere...si dupa parerea mea mai bine o faceai numa intro culoare...cea de sus...

Oxide 08-07-06 07:56

Quote:

Originally Posted by vio[s]
coment pls :rolleyes2

pai...ai cateva selectzii strambe...umbrele nu-s ben facute....proasta klitatea la jante....:(...nu-i nush c...potzi mai mult...;)

metal_militia 08-07-06 15:07

4 Attachment(s)
C&C va rog ;)
chestia asta am facut-o pt un prieten din cta, mai mult in joaca...sau poate sa prevad viitorul :lol: :lol: doamne ajuta, poate o sa ajunga pe bune pe coperta :rolleyes2

AdY9005 08-07-06 15:12

Quote:

Originally Posted by metal_milita
C&C va rog ;)
chestia asta am facut-o pt un prieten din cta, mai mult in joaca...sau poate sa prevad viitorul :lol: :lol: doamne ajuta, poate o sa ajunga pe bune pe coperta :rolleyes2

mishto masina ;)

BogPaul 08-07-06 18:47

2 Attachment(s)
Ce ziceti? de la aia rosie am plecat Coment pls

Trickz 08-07-06 19:27

@bogpaul:selectii strambe....spoilerul fatza stramb si unghi prost....siglele puse prost...pragul stramb...neoanele nici nu mai zic....sper sa te ajute sa te imbunatatesti.....

frost_dani 08-07-06 19:36

2 Attachment(s)
ma mai arunc shi yo cu ceva.....comentati shi la mine k sunt destule greseli pe care yo nu leam mai vazut de oboseala....

AdY9005 08-07-06 20:39

Quote:

Originally Posted by frost_dani
ma mai arunc shi yo cu ceva.....comentati shi la mine k sunt destule greseli pe care yo nu leam mai vazut de oboseala....

prea incarcata cu prize multe , simplu e mai frumos ;)

BMWfan 09-07-06 09:13

2 Attachment(s)
asta e ceva mai veche

Zein 09-07-06 09:54

2 Attachment(s)
Sper ca de data asta ... am postat unde trebuie.. pentru a primi niste comentarii , opinii, etc. .. daca am postat bine ..vreau si eu cateva pareri .. ca e prima masina tunata virtual de mine

patriotu90 09-07-06 10:05

2 Attachment(s)
*BMWfan - prin janta spate ink se mai vede backgroundul vechi ... ar fi trb sa faci cva si cu spoileru spate ... e prea ridicat ... aerisirea de la geamul spate nu e prea reala (asa mi se pare mie) ...
*Zein - angel-eyesuri ciopartite ... jante plate ... spoileru nu se potriveste deloc pe un ursulet ... oricum bafta in continuare ...

... am mai pus si eu o masina ...

BMWfan 09-07-06 10:47

la janta spate am uitat :) ,iar spoilerul spate nu e gata si nici nu cred ca o sa fie ca m-am plictisit de ea :)

DjVictor 09-07-06 11:34

3 Attachment(s)
Comment !!!!!!

frost_dani 09-07-06 11:40

da la mine ati uitat???

patriotu90 09-07-06 14:33

*frost_dani - reflexii grosolane ... f multe selectii strambe ...
*DjVictor - golanu are neoane ireale ... usile au un albastru mai inchis ... cauciucu fata ba e negru ba gri ... cel fata e taiat stramb ... golf ... aerisirea dp aripa ireala ... mai bine scoteai emblema si nr ... nu sa le vopsesti ... acelasi lucru cu emblema pe toureg ... jante ciopartite si pate ... aerisirile dp prag lasate gri ...

patriotu90 09-07-06 14:40

Quote:

Originally Posted by patriotu90
aerisirile dp prag lasate gri ...

dp spoiler imi cer scuze ... nu am reusit sa mai editez msg ...

AdY9005 09-07-06 17:11

djvictor la toureg pleoapele au numa o culoare si pin una se vede faru umpic

bogdanv09 10-07-06 08:43

2 Attachment(s)
hai ca mi-am incercat shi eu norocul la porsche-ul asta.am bagat ceva motion(pt prima data).:oops:

TazAless 10-07-06 08:51

*bogdanv09: nu prea vad tuningul virtual :lol: nu ai facut nimic la masina...

sandrin 10-07-06 09:32

Quote:

Originally Posted by bogdanv09
hai ca mi-am incercat shi eu norocul la porsche-ul asta.am bagat ceva motion(pt prima data).:oops:

luminile alea ma orbesc ... nici nu pot sa vad modificarile (care nu prea sunt) .... :D

razvan_m2 10-07-06 09:36

2 Attachment(s)
un BMW decapotat.........si..........pus in miscare:D

metal_militia 10-07-06 11:15

daca e in miscare ar trebui sa aiba si sofer :???:
...si alege poze originale mai mari ;)

t1grul 10-07-06 12:48

1 Attachment(s)
un x5 coupe, ce ziceti?? 8) 8) 8)

NightDevil 10-07-06 13:41

Quote:

Originally Posted by t1grul

trebuia sa-ti scrii numele putin mai mare ...incearca sa te semnezi pe lucrare mai finutzu

AdY9005 10-07-06 13:47

Quote:

Originally Posted by t1grul

ai geamuri prea opace si se mai vede usa din spate

All times are GMT +2. The time now is 04:50.

- Copyright 2026 4Tuning