Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

GABBY_ 15-02-08 13:43

Re: Constanta - Accidente

nu doreste nimeni raul cuiva numai ca in week-end e deja o obisnuita ca soferia sa se combina cu boschetarimea si ...

NOS_nitros 15-02-08 15:07

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1358726)
Este in stare grava la spital.

Dupa cum a afirmat si ERY, baiatul are fracturi craniene multiple si este in coma .. sansele sunt minime.. este tinut in viata doar de aparate.

DarkJEDI 15-02-08 16:40

e ceva de speriat ce se intampla la noi. lumea are impresia ca daca o masina poate prinde viteza destul de mare poate lua si curbe la viteza aia. si oricum era oras acolo. noapte , zi , sa mergi in oras cu 170 nu prea e treaba de o bibilica functionala!

CT 76 LEV 15-02-08 22:08

Sa mor daca am intalnit asa ceva in toata Romania . Fac lunar o cursa Constanta Oradea si retur deci 1700 km dar va jur fratilor ca asa ca la noi eu n-am mai intalnit. Le dau draq de masini, le vand si-mi fac abonament ca te omoara lumea pe strada !

quick_5hifter 15-02-08 22:45

Quote:

Originally Posted by Skyppy (Post 1358921)
In alte tari din europa, Olanda inclusiv parca, daca nu ai pregatire in asigurarea primului ajutor in caz de accident rutier, nu ai cum sa intervi, altfel esti pasibil de pedeapsa.

La noi in schimb, daca nu ai pregatire pentru primul ajutor, inseamna ca nu meriti sa ai permis...pregatirea pentru prim ajutor se face teoretic, inainte de examenul de permis. Iar daca nu stii sa pui in aplicare ce ai invatat...nici atunci nu prea ai ce cauta la volan...altfel ramai cu teoria si ai invatat-o degeaba.
De asemenea, la noi se pedepseste tocmai aceasta pasivitate, de a lasa victima fara ajutor. Indiferent daca esti sofer sau nu, dar mai ales ca sofer.

Mare pacat de atatea vieti curmate / vatamari grave din prostie (sau din vina altuia)...oare de cate exemple mai e nevoie sa le vina mintea la cap? :rolleyes2

TurkishCarFan 15-02-08 23:26

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1358845)
si de unde stii tuh acum daca mai traieste? il cunosteai?

am 23ron care ii dau lunar la cablu :lol: ;)

Psycho 16-02-08 09:43

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1360476)
La noi in schimb, daca nu ai pregatire pentru primul ajutor, inseamna ca nu meriti sa ai permis...pregatirea pentru prim ajutor se face teoretic, inainte de examenul de permis. Iar daca nu stii sa pui in aplicare ce ai invatat...nici atunci nu prea ai ce cauta la volan...altfel ramai cu teoria si ai invatat-o degeaba.

teoretic dar practic primul ajutor nu se face in scoala ... in jur de 70 80 % din soferi habar nu au ce contine trusa de prim ajutor

sonykel 16-02-08 10:07

apropo de ce zicea skypy , nu-i asa ca acolo si salvarile vin mai repede ??? oricum ideea cu daca nu ai pregatire stai in banda ta ca cine stie ala are probleme la coloana si tu incerci ca nebunu sal tragi din masina sil nenorocesti de tot...

CT-00-DNS 16-02-08 10:10

"Victimele se scot prin ridicare, nu prin tragere/impingere/etc"
Dar in mare ai dreptate, nu te bagi sa scoti omu cand il vezi accidentat grav..

Scoop 16-02-08 10:15

Quote:

Originally Posted by CT-00-DNS (Post 1361096)
"Victimele se scot prin ridicare, nu prin tragere/impingere/etc"
Dar in mare ai dreptate, nu te bagi sa scoti omu cand il vezi accidentat grav..

Ce mai tin minte de la scoala de soferi despre asta ca sunt asa mai proaspat iesit din ea :oops:, nu scoti omu din masina ci incerci sa-l stabilisezi, ii eliberezi zona in jurul lui ii cureti caile respiratori daca le are cumva blocate, si musai asigurate ca masina n-are scapari de combustibil, dar nu te apuci tu sa tragi de el sa il lasi paralizat pe viata.

quick_5hifter 16-02-08 10:48

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1361045)
teoretic dar practic primul ajutor nu se face in scoala ... in jur de 70 80 % din soferi habar nu au ce contine trusa de prim ajutor

...asta ca dovada ca nu toti au luat permisul pe merit....pentru ca in mod normal, acordarea primului ajutor intra in "tematica" examenului :rolleyes2

CT-00-DNS 16-02-08 10:51

Mi-am permis sa postez un "tutorial" de prim ajutor, ar trebui sa-l citeasca toata lumea, pentru ca nu stii cand se intampla inevitabilul, iar ambulanta s-ar putea sa ajunga dupa ce transmite protv-ul live ;)

Urban_Racing 16-02-08 13:23

Mai vazusem mashina prin orash ca shi yo am civic shi casc okii dupa ele ..avea nr de italia parca nu !? am trecut acuma pe acolo shi am vazut mashina ...... sa ii ajute Dumnezeu sa scape!

quick_5hifter 16-02-08 15:54

Quote:

Originally Posted by CT-00-DNS (Post 1361202)
Mi-am permis sa postez un "tutorial" de prim ajutor, ar trebui sa-l citeasca toata lumea, pentru ca nu stii cand se intampla inevitabilul, iar ambulanta s-ar putea sa ajunga dupa ce transmite protv-ul live ;)

Excelenta idee, felicitari!
Pentru asa-zisii soferi care nu stiu ce si cum, e o lectura mult mai utila decat "Circul GLOBUS......" sau "Provocari...":!:

G0rdy 16-02-08 19:40

acum vro ora in ovidiu occident..vro 3 masini daca are cineva mai multe detalii sa spuna

DarkJEDI 16-02-08 21:40

Quote:

Originally Posted by G0rdy (Post 1362450)
acum vro ora in ovidiu occident..vro 3 masini daca are cineva mai multe detalii sa spuna

eu stau la 5 km de constanta inspre ovidiu si nu am vazut nici un accident, poate o fii in oras sau inspre lumina.
Iar despre faza cu primul ajutor eu am facut cursuri acum vreo doi ani , asta cu mult inainte sa stiu ca imi trebuie asa ceva la permis si am si carnet sa ma ateste ca stiu asta si va zic eu ca nu e asa ca faci ca nush ce,e destul de greu si riscant.poate voi sunteti mai abili,dar eu unu ma rog sa nu dau peste accidente sau ceva in care sa fiu pus in situatia sa ajut victima ca imi este cam frica de asa ceva, daca nu stii ce faci poti sa il omori p ala .si nu va mai grabiti sa ziceti ca trebuie sa stii asta ca sa fii sofer. e folositoare , dar nu e ceva esential. SUNTEM SOFERI , NU DOCTORI ! sper sa nu imi sariti la gat.:D

Psycho 16-02-08 21:53

itit dai seama ca nici unul dintre noi nu vrea sa fie in aceea situatie LIMITA ... situatie in care sa fii nevoit sa dai primul ajutor ...

G0rdy 16-02-08 23:37

a fost kiar in orasul ovidiu DarkJEDI...acuma am venit in casa si tot abea acuma strangeau masinile un logan destul de sifonat da restu nu am mai vazut

ERY 16-02-08 23:39

Un Hyundai SAnta fe, un Logan si inca una....

YZF-PWR 17-02-08 00:52

da loganu era a lu mugur de la noi din x team , VFM , ala cu jeepu era vinovat , beat mort si iesea de pe drum fara prioritate

sonykel 17-02-08 01:14

vfmu e bine.... yzfule vfmu e bine?????

YZF-PWR 17-02-08 01:17

Da e bine nu are nimic e sanatos , prietena lui s-a lovit la cap un pic dar nimic grav , o zdruncinatura sanatoasa si un cucui atat.
Masina lu mugur in schimb , dauna totala airbag`uri sarite lonjeroane etc tot praf de la bot. bine k nu a fost mai rau , iai ia banii si gata

h0p3r 17-02-08 01:20

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1363079)
vfmu e bine.... yzfule vfmu e bine?????

da mah sony sunt bine,pretena e bine, masina e varza, dar imi iau banii pe ea si gata...ms pt tot yzf'ule...raman dator:oops:

sonykel 17-02-08 01:20

si asa vroia so vanda , miai dat emotii... puteai sa zici si tu de genu era vfmu da e bine...

sonykel 17-02-08 01:25

cum sa intamplat???

faza e ca azi eram la bunici la eforie si bunicamiu discuta cu un vecin de accidentu de la agigea... si din vorba in vorba se ajunge la curse si etc .... si ce sa vezi e lasa cas inconstineti ca si baiatu ala cu loganu grena care sa rasturnat pe faleza =)) pai cin sa fie al nostur vfm... 8) bai tu ai sfintit masina aia?

ct11lyv 17-02-08 02:03

Quote:

Originally Posted by h0p3r (Post 1363084)
da mah sony sunt bine,pretena e bine, masina e varza, dar imi iau banii pe ea si gata...ms pt tot yzf'ule...raman dator:oops:

bine ca esti tu bine ! si esti printre noi :*

k4r4 17-02-08 09:32

ba mugure, sperii lumea :) bine ca sunteti ok. masina, da-o dreq, tot fier ramane. si-asa de la rasturnare tot asteptai banii pe ea:D

sonykel 17-02-08 09:41

ce m-as rade sa o repare si acuma :lol: cheleste mugu maaa =)) bai mugure unde e masina acuma? as shutii si eu ceva din ea si dau si eu de un suc...

k4r4 17-02-08 09:46

mugure scoate-i toba...da-le-o fara...o pun io p ciuruc :P

sonykel 17-02-08 09:47

bai da toba ca toba aia o luam si o punem in sufragerie agatat de perete deasupra la shemineu... mucur ai shemineu? n-ai... iti facem =))... gata cu off topicu sunt curios cum sa intamplat

G0rdy 17-02-08 10:25

Ct11lyv...am avzut ca erai prezent pe acolo :) aseara la accident..da park erau 3 masini lovinte loganu care am vazut ca la luat pe platforma santa-fe-u si mai era park

h0p3r 17-02-08 11:11

mai era un opel, care era parcat si din cauza impactului m-a aruncat in el, dar nu a fost ceva serios, a avut putin aripa indoita

Psycho 17-02-08 13:19

vfm-u e loganul ala visiniu putin lasat pe fata si cu toba sport ?!

sonykel 17-02-08 13:21

da mai el e...

G0rdy 17-02-08 14:33

Quote:

Originally Posted by h0p3r (Post 1363501)
mai era un opel, care era parcat si din cauza impactului m-a aruncat in el, dar nu a fost ceva serios, a avut putin aripa indoita

H0p3r ai putea sa dai mai multe detalii daca se poate(ca dupa cate am avzut erau ca ciudat puse masile)...pacat de masina ta :(

vizal 17-02-08 15:28

ce masina iti iei acuma mugure :-)...gata ..ai "vandut" VFM :cry:

h0p3r 17-02-08 17:09

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 1363987)
ce masina iti iei acuma mugure :-)...gata ..ai "vandut" VFM :cry:

l'am vandut frate, dar nu cum vroiam eu...asta e..se mai intampla si din astea...nu stiu ce masina imi iau, inca m-ai ma gandesc

mike20 17-02-08 20:01

Quote:

Originally Posted by h0p3r (Post 1364167)
l'am vandut frate, dar nu cum vroiam eu...asta e..se mai intampla si din astea...nu stiu ce masina imi iau, inca m-ai ma gandesc

nu te mai gandi ma:))) suna-ma sa iti fac o oferta mai buna ca alex:))))

CT-82-PWR 17-02-08 23:19

Quote:

Originally Posted by h0p3r (Post 1364167)

Bine ca ai scapat cu viata,asta conteaza si te asteptam acuma cu noua masina diesel :)

vizal 19-02-08 20:32

mi-e ca-i bubuie motoru...la cum conduce mugur...sa vada viatza de la 6000 in sus... tot benzina ii sugerez :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning