![]() |
Re: My KYS !!
frumos frumos numa acuma grija mare la borduri :D
|
17 Attachment(s)
Multumesc:)
Cateve poze de azi... |
frumoase rau pozele...le-ai facut cumva pe langa Cimitiru Reinvierii?
|
SPLENDID!:X
|
Frumoasa sedinta foto :D
|
Quote:
|
Cosmine sti vorba aia AirRide is for puszszzyy :) !
Spring STATIC :lol: ! Frumoase rau jantele asteaaaa ,sunt blanaa de urs :D |
e criminala masina...asa trebuie sa arata ca si tuning un logan
|
Multumesc tuturor!
Pentru cei care nu au urmarit evolutia masinii din ultima perioada, voi atasa cel mai nou clip creeat : https://www.youtube.com/watch?v=GKsSXkvAbCE Enjoy!! |
Superb omule , bine ca mai exista si oameni care stiu sa mai modifice o masina CU GUST o intrebare am : mai folosesti masina zi de zi ?
|
ultima poze e bestiala...doamne cum se vad masinile :X
|
8 Attachment(s)
cateva poze proaspete.....
|
Am avut placerea vineri seara sa fac o " excursie " pe la bucuresti si am ajuns la casa poporului in fata unde ti-am remarcat loganul.Este pur si simplu superb.Ma intreb de ce oare majoritatea nu iti urmeaza exemplul pentru un tuning de foarte bun gust si apeleaza la diferite spoilere si eleroane sau la gauri in aripi ( lamboo doors )? Felicitari inca o data pentru masina:lol:
|
Multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca prezenta masinii a fost una placuta ochiului.
Fiecare isi face masina cum ii place. Nu pot spune ca eu am ales varianta cea mai buna intrucat gusturile nu se discuta: multora poate nu le place stilul adoptat... Bafta multa si poate reusim sa ne vedem vreodata :) |
Quote:
|
e cel mai Bestial logan :X...bafta cu el :X...celelalte masini snt tot ale tale ?:>:P
|
Quote:
@andreea 13 da de cei 2 era vorba... unu si-a astupat gaurile acuma a mai ramas inca unu:lol: |
2 Attachment(s)
Si cum de lunea ma gandeam ce sa fac masinii...am zis sa bag cate o janta in casa sa incep sa reconditionez la ea...
poze..before/after |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Arata bine gumele " trase " pe spate,chiar foarte bine.
Dar ciudat fata de cele pe fata, cu ele nu te-ai gandit pe viitor sa faci ceva?:) In rest numai bafta si sa ai parte de lucruri bune cu ea! |
Foarte frumos, un exemplu demn de urmat.Clean cu bun gust.
Bafta in continuare, desi nu stiu ce i-ai mai putea face..arata foarte bine.:!: |
2 Attachment(s)
Parerea mea , renunta la chrom ! :(
Fa'le orice alta culoare numai chrome nu :( eu zic ca ar da mai bine , nu o zic cu rautate Cosmine,te apreciez in tot ce faci dar dak le-ai trage o alta culoare tot asa tzipatoare ar da mult mult mult mai bine :( plus de asta chrom-ul e si pretentios :( Faí spitzele gri deschis si buza polishata ! |
Dar ciudat fata de cele pe fata, cu ele nu te-ai gandit pe viitor sa faci ceva?:)
Pai si pe fata jantele sunt trase, dar nu atat de mult fata de cele de pe fata . Nu am cum sa le intind mai mult ptr ca ar da mai ciudat , distanta dintre roata si aripa s-ar mari considerabil iar masina chiar ar deveni impracticabila... @radu - multumesc @tweety - mie-mi plac asa cum sunt. Este un contrast cu culoarea mata a masinii eu zic ca da bine. Jante gri cu buza polisata sunt peste tot ! Momentan raman asa si ma bucur ca le-am mai scos fata... |
3 Attachment(s)
am incercat sa scot putina fatza si capacelor de la jante...
|
lasa cosminele jantele cromate , aia e toata smecheria.
|
prea frumoasa am vazuto astazi la polus center in cluj este maxim de frumoasa
|
|
Quote:
|
24 Attachment(s)
Quote:
si cateva filmulete https://www.youtube.com/watch?v=q54OAgXuSss https://www.youtube.com/watch?v=AOQle...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=uLhWr...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=RYagW...eature=related |
Jockere cum iti place la noi la Kolozsvar:?::lol:
Frumos lucrat Loganul. |
Nasule dar cupa aia care o ai nu o arati la lume sau esti modest? SUS CU POZA! si Felicitari masina chiar merita!
|
si tu ai aceasi cupa fara inscrisuri ? tu ce loc ai luat ?
|
Quote:
Lasand gluma la o parte , eu o consider doar o cupa de participare, deci nu am de ce sa ma laud cu ea. Ma pot lauda cu faptul ca masina a intors f multe priviri , aprecieri si ma mai pot lauda cu 3 zile de distractie maxima alaturi de finii mei "Ghetto CULT" . Asta e tot ceea ce conteaza!!! |
Mare om mare caracter :lol: Cupele nu sunt asa de importante pentru unii. Distractia si prieteniile sunt mai presus. Si pentru asta Locul I.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Locul 1 - Best Distractie Locul 1 - Best Caterinca Locul 1 - Best Club iar pentru ca aceasta cupa este identica cu a lui Radu , restul cupelor inmanate avand stantzate Locul obtinut si Categoria la care s-a dat premiul, K Y S - ul a primit la Cluj , 2011 primul premiu si speram sa nu fie si ultimul : Locul 1 - Best Autohtona Practic....la autohtona au fost 2 castigatori :) Asta e ..... |
Felicitari pentru ca ai reusit sa faci o masina spectaculoasa, si felicitari in primul rand pentru ca ai decis sa pui niste jante mai mult decat superbe... mie personal modelul asta de jante imi plac cel mai mult, la tine dau cum da cireasa pe tort, bravo ca le-ai lasat cromate, combinatia perfecta mat full si doar jantele crom... ai o masina completa, felicitari!
|
atunci daca Fast a scris primul ca a luat locul 1 , tu sigur esti locul 2 :lol:
|
Hahahahahahaha. :):):):)
Eu cred ca a iesit pe 3 din 2 participanti =)). Felicitari de KYS. |
Salut KYS.
Am si eu o intrebare , ce ai modificat la ea de ai ajuns la garda asta de sol ? |
felicitari domnule.la cat mai multe cupe ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning