![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
la nissanu' meu nu se baganimeni? :(
|
la nissanu' meu nu se baga nimeni? :(
|
1 Attachment(s)
Pentru masina mea (Cielo) un kit sau macar un spoiler fata, se poate ? Nu vreau ceva exagerat, mai degraba ceva in genul https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2153
Multumesc. Asa arata acum masina (roti mai late si garda la sol coborita cu 35-40 mm). |
1 Attachment(s)
Ti-am facut io Cielo !:D
|
Salut.
Imi place realizarea ta, dar eu vreau altceva, si anume: suportul de numar sa vina un pic mai jos, eventual intr-un spatiu decupat putin in bara, astfel incit sa se vada dunga argintie de pe spoiler, si cel mai important lucru, acest spoiler sa poate fi realizat. Diseara voi pune inca 3 fotografii cu masina (fata, spate si profil?) pentru o "lucrare" completa. Multumesc. PS: Este primul Cielo care apare in acest topic (am citit ieri toate cele 145 de pagini si n-am vazut niciunul. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva simplist...
|
cat de agresiv e a lui gmn ;) super
vezi sa nu pui pozele astea ;) |
Daca nu va deranjeaza faptul ca e murdara, as putea sa le pun si in seara asta, daca nu... incerc sa o spal maine si seara ii voi face si poze. Poza este luata de acolo pentru ca masina aia are aceleasi modificari ca a mea in ceea ce proveste suspensia.
@George GMN: cu ce-ai facut tu acolo nu se poate circula in Romania. @AlexGBY : asa vreau sa fie pozitionat suportul de numar. |
Quote:
ti-am zis asha pt ca sunt destui care iau poze de pe alte siteuri si pun aici ca sa le modificam noi ;) P.S. intra si pe sectiunea ploiesti ;) |
2 Attachment(s)
bag si yo cielo-ul asta! da chiar bine zic yo!
|
bara de m3 pe cielo... nuprea da cine stie...
ala a lu GMN E FRUMOS :X |
2 Attachment(s)
Salut. As dori sa-mi modific si eu masina si as avea nevoie si eu de cateva idei!!!
|
3 Attachment(s)
cine se baga la asta ? proprietarul ar vrea ka spoilerele sa fie la culoare masinii ...adika albe :D
|
Nu te supara, dar ce aveti cu daciile astea ??? In 146 de pagini din thread-ul asta jumatate sunt cu dacii...
|
Si care-i problema ?! Daca majoritatea romanilor au Dacii, hai sa-i impuscam, nu ?
|
asta nu mai e dacie dc nu stii!
|
1 Attachment(s)
nu stiu in ce masura te ajuta dar poza e de foarte proasta calitate:???:
|
1 Attachment(s)
..GOOOO!!!
eu am facuto ..vreau sa vad ce iese din mana vostra ;) spor la treaba ... |
1 Attachment(s)
As vrea sa vad si eu dak se poate face ceva la o masina ca asta. ceva spoilere, jante, chiar dak e clasica si nu da bine. Vreau doar sa vad. Dak cineva poate si vrea e bine dak nu se poate tot bine. Multumesc totusi celor care o sa incerce.
|
frumoasa batrana
|
Masina e frumoasa, pacat ca am spalat odata motorul, si aia de la spalatorie au dat cu decresant pe motor si cand a dat cu jetul a sarit degresantul si pe vopsea. Ia luat luciul ***ui in gat de ortaci:D. Oriqum dak ciineva sa apucat de ea, sai lase culoarea asa sau sa o "vopseasca" cu ceva asemanator ,pls.
|
4 Attachment(s)
ce ati putea face cu acest VW Pasat ??? ma puteti ajuta ?? sa vad cum i-ar arata cu un eleron si ceva genti cromate dak se poate ;)
|
Fa niste poze mai bune!
|
salut am pus si eu 2 poze cu dacia mea, se poate face ceva cu ea ca sa stiu si eu?????
|
4 Attachment(s)
datzi ce-i mai bun din voi....aratatzi-mi si mie cum ar arata altfel:twisted: :twisted: .....
|
o sa fac maine si le postez...ms Cristi T
|
2 Attachment(s)
. . . . .
|
2 Attachment(s)
nush c as putea s ii fac...as vrea s ii las culoarea l fel,nish flacari in lateral albastru deschis,spoilerul ala negru,nish proiectoare,praguri si c o mai fi...dar is curios cum ar arata...ma puteti ajuta si p mine plz?ms
|
ca sa te poate ajuta cineva iti trebuie poze facute calumea nu cu telefonu,fai un set de poze lateral,fata,spate ;-)
|
2 Attachment(s)
....am facuit si eu ....d.ar e lucrata doar ca idee ..nu e lucrata in detaliu ...e vb de my car..
george GMN ...poe tine te rog sa o faci plsss |
e cel mai najparliu model de dacie (legat de design)... parerea mea...
|
Sal. Am pus si eu niste poze cu masina mea si desi ma repet ,ca am mai scris un post tot pe tema asata, as dori sa aflu si eu dak va incerca cineva sa o modifice vreodata, nu de altceva da ca sa stiu si eu dak ma mai uit sau nu , ca de o saptamana nici o veste nimic...:|
|
hai mAh nu mai fiti rai si facetii si lui masina.....macar pt poza care o are la avatar :D
|
3 Attachment(s)
Hai norok baietzii.
Imi aranjati si mie putzin calibra sa vad cum iese ?? |
Dumy....poze cu rezolutzie mai mare......:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
nu putetzi sa imi facetzi si mie masina plsz!???????? e singura poza pe care o am de cand o bagat-o batranu` in service :D :oops:
|
uite baieti am ceva special pentru voi, in special care stiu sa lucreze bine brush... eu am incercat ceva, nici nu mi-ai iesit si nici nu am timp sa lucrez zilele acestea... o sa ajunga o masina de show si asta in cel mai scurt timp... este doar orientativ, pentru a vedea cum o sa iasa masina si cine poate sa faca cat mai repede deoarece proiectul e in desfasurare...
a da inca ceva incercati, fara suparare, sa va bagati doar cei care chiar va pricepeti la asa ceva! ... :/ |
3 Attachment(s)
Care face si asa ceva....da usor adica spoilere,praguri si eleron,eventual o umflare a aripilor.
Culoarea sa ramana aceeasi. Vreau ceva ce as putea face si in realitate. Multam fain |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning