![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
megane..
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
poftim si asta
|
1 Attachment(s)
daca tot modificati masinile incercati si voi sa nu le faceti "de mantuiala".Pt cateva minute in plus pt o selectie mai clara, sau altceva, nu muriti :)
Asa,on-topic: Attachment 666463 Sper ca iti place |
4 Attachment(s)
salut!va rog sa imi faceti si mie masina in felul urmator...cam complicata treaba...pe masina de la imaginea 1 (dacia RNR) sa ii puneti elemente de renault gordini...(stiu ca pare o prostie dar ...),culoarea masini sa fie albastru electric...cum e la poza nr 2,dungi gordini cum e la nr 3 si jenti late cum care leam postat...aripile umflate sa para lata...masina sa fie joasa...sa lasati bara care e in poza si alte elemente care le are...
|
1 Attachment(s)
As dorii si eu un spoiler schimbat p spate...dar la tobe as dorii o iesire prin spoiler daca se poate...sa nu mai fi aruncata asa acolo....sa vad cum vine...si jenti ceva..ce se mai poate...multumesc
|
5 Attachment(s)
sal....puteti sa-mi faceti si mie ceva finut la rover:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
As vrea si eu masina mea putin tunata,dar neaparat culoare negru mat ...
ms mult.. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam atat...sper sa iti placa!!!
|
Salut.vreau si eu cateva ideei de cum sa colorez smart-ul meu.partea "marcata" de mine as vrea sa o fac alta culoare dar nu stiu ce culoare ar da bine cu restul masinii.multumesc
[img=https://img110.imageshack.us/img110/4745/79e927mg5.th.jpg][img=https://img110.imageshack.us/images/thpix.gif] |
2 Attachment(s)
uite aici ceva culori
|
4 Attachment(s)
Salut am si eu un opel astra H si m am decis sa o colantez inca nu sunt sigur de culoare dar ma gandeam eventual ori o imitatie de carbon ori un portocaliu,nu toata ci doar capota + plafon eventual.Nu imi pot da seama cum arata asa ca mi ar fi de mare ajutor un V.T. Merci anticipat:D Sa mi zici dak nu sunt pozele ok nu erau facute de mine dar in caz de nevoie fac maine altele :)
|
8 Attachment(s)
Quote:
-culoare : portocaliu (carbon nu stiu sa fac...inca) - geamuri si stalpi : negre ii las pe cei mai experimentati sa lucreze pozele ca lumea, ca eu inca sunt la inceput |
2 Attachment(s)
am incercat si eu ceva:D
|
3 Attachment(s)
am revenit cu poze noi.sunt facute acu dar rezolutia e buna.acu claritatea lasa de dorit.daca nu mere nici asa maine fac unele clare.multam anticipat
|
5 Attachment(s)
as dori sa vad cum ar arata daca as pune un stiker asemanator cu cel de la fratele mai mare.
multumesc anticipat! |
1 Attachment(s)
stiu ca nu este facuta bine , dar .....intentia conteaza
|
5 Attachment(s)
vreau si eu ceva frumos pe acest G3 model 92 (40 000 km la bord) recent adus de la nemtzi...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sper sa iti placa :) |
1 Attachment(s)
tin sa va multumesc unora dintre voi ca m`ati ajutat cu ceva virtual tuning ....si sa va arat ca nu v`am batut la cap asa aiurea..chiar am facut masina :P
mai sunt ceva maruntaie de facut la ea... |
9 Attachment(s)
inainte/dupa.....cu VT mai sunt si altele dar nu le gasesc..
|
6 Attachment(s)
Salut,vreau si eu jantele spitate MIM de pe e30 negru si alea doua de la bazar pe ursul meu alb,dar daca se poate odata albe odata gri,culoare de pe ursul negru.Nu stiu ce culoare sa le fac,ori albe,ori gri.Am sa pun mai multe poze sa alegeti ce este mai bun
|
1 Attachment(s)
poftim.....
|
2 Attachment(s)
ceva simplu si de efect ,cine ma ajuta si pe mine ?!?
|
mc mult de tot..imi place
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
am revenit iarasi m am apucat de masina dar din pana de idei nu prea stiu ce sa i fac la fata asa ca apelez iar la voi sper sa ma ajutati ,astept idei<daca nu i buna poza sa spuneti>am pus o poza cu spatele ca sa aveti idee la ce ar da bine cu fata
|
4 Attachment(s)
cine se baga la un astra coupe?
ce vreau modificat la el: *semnalizatoare albe pe fata *triple negre *garda lasata la sol *ceva modificari la spoilere *jenti *geamuri fumurii alte ideii sunt bine`venite! ms |
2 Attachment(s)
Quote:
|
as vrea si eu partea de sus (este o linie care taie masina in 2 ) sa fie negru mat si geamuri foliate ..multam sper sa mearga ..chiar daca nu e prea de calitate poza
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1224883540 |
4 Attachment(s)
Quote:
ceva in graba ..... scuze dar sunt la munca |
1 Attachment(s)
:rolleyes2.........
|
1 Attachment(s)
iata masina mea:D...sper sa fie buna poza dor asta o am mai clara
|
5 Attachment(s)
As dori si eu BZ 91 TXA la numar...si un tuning....spoilere, jenti, stopuri late...angel eyes, daca se poate! multumesc anticipat!
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salutari...2-3 poze cu "balana"..rog pe cineva sa-mi faca si mie jantele negre..negru mat sau negru lucios..vreau sa vad cum se vede,nu prea am mai vazut masini albe cu jante negre,si de aceea as vrea sa vad cum este..daca imi place voi aplica pt jante negre
Multam fain p.s.: am pus mai multe poze in caz ca 1-2 din ele nu erau cum tre` sa fie pt "tuning"..va alegeti voi;) thanks |
1 Attachment(s)
Am incercat ceva:D sper sa iti placa..
|
1 Attachment(s)
BMW e30
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning