![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
eu as juca fra ca e corrado :( m`a lovit cu jocu ala....ma gandeam sa`mi iau xbox pt ala...sau sa`l terorizez pe varumeo ca el are :(
|
Kalu vezi ca mai e un joc cu Corrado....street racing sindycate sau juiced..nu mai stiu care din ele..parka juiced..e foarte tare da tre sa joci calumea sa ajungi la Corrado:D:D:D
|
pai am juiced 2 si zice "recommended 2 gb de rami" si am 512 :))
ma uit la el pe cd cum zace |
iti merge..imi mergea mie cu 512 ddr si placa de 128, procesor 1.7;)
P.S: sper sa n`ai placa integrata video:D |
nu`mi merge ca am incercat sa`l instalez si imi iese din joc
zice ceva de placa video ....eu il am pe juiced 2 ..tu tot de ala vb? :) |
nush...la mine scria doar Juiced:D adica asta:
http://www.playingzone.com/images/je...juiced_sc6.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
mi-e un joc greu mi se pare BMW chalenge , sa mergi cu sistemele dezactivate, am cam crizat putin, ce parere avety cei care au jucat, cat despre toca race 3 i foarte fain si chiar realist
|
BMW Challange oricat de mult te-ai stradui sa ti masina in drift nu iti iese. Driftul il fac dar redresarea nu mai iese. Nu stiu... comenzile la acceleratie sunt foarte brutale.
Eu acum imi fac de cap cu LFS. Si il recomand. Foarte bun simulator. Dupa ce mi-am luat volan si am jucat diverse jocuri am ajuns la concluzia ca NFS Series sucks. |
NFS e arcade...normal k sucks pt ce vrei tu:)
|
Ok, pai il dambladez si cand e gata dau un strigat pe forum
|
1 Attachment(s)
care ? ce? cand?ce eclipsa? cum? ce joc? cum jucam? a? a? a? Fra? ce faci ?
Numai in Romania poti sa vezi semne de circulatie pe trotuar adresate pietonilor :))) Fra vezi ca tre sa stim semnele astea ca in 2010 ne baga astia si permis de pieton |
:)) Foarte tare Fra !! :lol::lol::lol::lol:
Cred ca nici pe ala nu il iau :lol::lol::lol: |
ai gresit..trebuia sa scri " luam " .... ete mai sus te pune sa ocolesti prin dreapta..adica prin groapa:D
|
Lasa fra ca nu e problema, vine el si permisul. Pana atunci putem sa bem (suc :p) linistiti
|
|
asta trebuia pus si el la bazar
|
Hmm...m-am tot uitat, dar n-am vazut nici un post legat de "4TuningDAYS 2008"...acum intreb si io: Oare nu merge nimeni?(parca TIR postase ceva...)
|
ma baietzi....am si eu un off care vreau sa`l impartasesc cu voi. Mi s`a spus de catre cineva ca o persoana de pe forum, nu dau nume da vreau sa vad daca se simte, zice in stanga si`n dreapta ros de invidie probabil ca masina mea e terminata. Motive...ca e facuta din 2 masini, ca masca e prinsa in nituri, chestii d`astea. Pai fratele meu, la ce ai mai intrat pe 4tuning? II zice TUNING....intelegi notiunea asta???? Da miezule e facuta din 2 masini.....caroseria de la un corrado si restu de la altu.....nu e taiata pe din 2 si luate bucati si sudate cum mananci tu la lume. Nu am vaut oameni mai prosti si mai terminati. Daca va considerati mai smecheri si comentati pe altii veniti voi cu ceva mai bun...de fapt ma refer la o singura pers si se stie el. Mi se rupe de el....nu am avut tangentza nici o data...am dat decat noroc o singura data. O gramada de indicii. Daca mai e cineva de parerea asta chiar vreau s`aud. Si ala de a zis chestia asta itzi zic fratzica fereasca Dzeu sa avem vreodata vreo neintelegere pe undeva ca o sa fie prima si ultima. nu halesc oamenii ca tine si daca ma calci pe coada te`am ars intelegi? Daca eu nu vb de tine sau de ce ai tu ...tu la ce mananci aiurea???? Zi si mie motivu macar daca ai tupeu sa iesi in fatza si sa recunosti.
|
La treaba care a zis-o kalu, eu ies din start din schema, ca eu nu l am intalnit niciodata...:)) in schimb mashina am vazut o...shi vreau sa zic ca mie de cand a aparut primu` corado tunat in valcea (Margarit's car) am fost innebunit dupa ele.Singuru` lucru` care consider ca ai mai putea sa l faci la el e sa i pui nishte aripi sa zboare, ca shi asha OZN e...:))
|
Datorita unor discutii ce au aparut zilele trecute ... nu se vor mai tolera posturile care deviaza mult de la subiect pe anumite Topicuri, posturi care nu contin un mesaj concret ( deci fara "hihihi , hahaha , , ce misto, bravo ..." si alte mesaje de genul asta, sa nu mai vorbim de jigniri.
Indiferent de user, se vor aplica Avertizari sau Sanctiuni acolo unde este cazul chiar si Ban. V`as mai ruga daca puteti si stiti sa scrieti corect romaneste...ma refer fara " shi", " q" , "k", " tz" |
Sa te loveasca norocul si fericirea Fra pentru regula asta cu vorbitul corect din punct de vedere gramatical :)
|
faza cu q sh k tz a fost ideea lui Aaronnel si are dreptate ..e chiar enervanta faza :)
|
Cat timp nu-s caractere romanesti...nu vad de ce n-ar fi voie sa folosim "q,sh,k,tz"...e forum pe internet NU ora de lb.romana mai ales ca se intelege mai usor ce ai de zis, dar daca asa se hotaraste...respect regulile.
|
Ji tzi s3 p4r3 k d4k skry asha k min3 akum s3 intz3l3g3 may ushor ?
Din pacate la cum a ajuns sa fie pocita limba romana incep sa cred ca nu se mai face DELOC ora de gramatica ;) Just my 2 cents |
De ce sa scri asa cand limba romana se scrie frumos ? de ce tre sa fim mereu diferiti si trebuie sa fim negrii nu albi ? de ce tre sa fim ca ceilalti ? numai pustoaicele si copii din generatia MC Donalds scriu cu q j ku eo ji ku etc. din aceeasi categorie fac si parte si persoanele care chiar NU stiu sa scrie..gen: eu ma duc sa manc, ai anteles? ne antalnim mai ancolo ? :) Nu stiu daca ai vazut dar in ziua de azi limba romana se inlocuieste cu engleza din ce in ce mai mult...de ce la noi se face engleza in scoli inca de la grady si americanii nu ai nici o limba straina ?:)
|
Probabil invatam muuulte limbi straine ca sa fim noi mai destepti.:shock: Eu zic ca nu e cazul sa exageram...nici sa scriem ca derbedeii :lol: dar nici sa facem dictatura:???: ...Asa cum am spus mai sus...ma supun!:ashamed: Totusi, o parere personala: cu cat incercati mai mult sa interziceti folosirea acelor caractere cu atat vor fi folosite mai des... :evil_laug JOS CENZURA!!! :censored:
|
Sustin si eu din plin aceasta initiativa! Nici eu nu sunt un performer in ale limbii romane,chiar ma consider un mic dezastru,dar ceea ce observ in jurul meu ma ingrozeste...copiii numai stiu sa scrie...pocesc totul...numai au vocabular...nu cunosc cuvintele...vb cu ei si te intreaba ..ce inseamna? E grav ceea ce se intampla..ma bucur ca in sfarsit se ia masurile de riguare! Este un forum...dar acesta este public, eu unul sper ca se considera si unul destul de interesant si cu o putina norma de cultura si decenta...nu cred ca ar fi de preferat sa se sustina degradarea limbii romane...ci din contra..sa incercam sa ne imbogatim noi insine cunostiile si limbajul! Sunt alaturi de voi si sustin din tot sufletul aceasta decizie...e timpul sa se miste ceva si ma bucur ca in sfarsit sa luat initiativa!
PS: Mare dreptate au Parazitii...ne indreptam cu pasi repezi sper o parodie nationala. |
Quote:
CENZÚRĂ, Control prealabil exercitat, în unele state, asupra conţinutului publicaţiilor, spectacolelor, emisiunilor de radioteleviziune şi, în anumite condiţii, asupra corespondenţei şi convorbirilor telefonice; organ care exercită acest control. 2. Demnitatea, funcţia de cenzor în vechea Romă. – Din lat. censura, fr. censure. Deci ce facem noi nu e cenzura..e EDUCARE...Stima:) |
sunt de-acord cu toate regulile pe care le-ati propus.dar sa nu facem exces de zel si sa ne dam atotstiutori
Quote:
Ai dreptate, e un fenomen acum vorbitul de romengleza, pe mine ma dispera la culme cand vorbesc cu cineva si ma ia cu doua fraze in romana, doua in engleza. Totusi, de exemplu in Norvegia toata lumea stie engleza, de la batranul de 70 de ani, pana la cel mai amarat muncitor. N-am mai vazut asa ceva. Am ajuns sa-mi para rau ca am chiulit atata de la orele din liceu |
Ce mai pot spune...vad ca nu ma sustine nimeni. :) N-am vazut posturi foarte codificate, dar poate ma insel. Oricum eu am varsta mai mare decat posturile deci...,dar totusi...nu cred k aici se face educatia. Eu o las moarta...mi-am exprimat doar opinia...stiu a scrie in ambele moduri :p
|
oi fi gresit si eu in textu ala ca e scris in graba...macar nu scriu cu q k ji....nimeni nu`i perfect ;) am observat io ca ai ceva cu mine de atunci de la faza cu Golf 2 si nu inteleg de ce pt ca tu te`ai bagat pe threadul omului si el mi`a cerut sa ii sterg offtopicu de acolo
|
No bine, da cu regionalisme avem voie sa scriem?? Nu de alta, dar daca va zic ca am vazut o mamaruta in papusoi in timp ce un bitang se scobea in nas, eu zic ca e mai greu de descifrat decat sa scriu corect romanesc, a...si a se nota... chiar am scris corect gramatical, dar astept sa imi spuneti ce scrie....
|
Quote:
ma miram eu de ce imi pari asa cunoscut :))) |
adevaru asta e si sustin si eu. Toate ca toate da cand am vazut ca incepusera astia sa scrie cu ji sau mijto sau etc, am innebunit. Deci ma jur ca am stat o gramada sa ma prind ce inseamna. Asta e oi fi mai de moda veche :))
|
@IONUT frate, poate ne gasim rude, cine stie?:) oricum, am o fata suspecta de hitlerist betiv, deci se poate sa fie o fata comuna...ca cin` se-aseamana se-aduna...
@kalu - no fra, pe tin` te-am vazut in seara asta pe strada, cred ca erai cu femeia... am incercat sa iti fac blituri dar erai ocupat cu cititu`n stele (glumesc),oricum cred ca m-am facut remarcat, daca nu, data viitoare cand trec pe langa tine deschid usa din mers, poate poate imi iese ceva...:) |
nu am observat sorry, nu sunt ala care nu saluta :( cine stie unde ma gandeam sau poate vorbeam cu Goe ca era in spate :)
|
stai relax fra', ca deocamdata nu aveai nici un motiv sa ma saluti in sensu sa faci vreo faza de genu scoti capu` pe geam sau de alea, ca inca nu ne cunoastem, eu ziceam numa` ca te am vazut prin oras, si ca ti-am facut semn din faruri.... ca nu aveam ce face si ma plimbam, acu ca am revenit in maretu` nostru oras. Eu acuma nestiindu-va (voi aveti mai multe intalniri la activ) sunt ca un copil, abea astept sa va cunosc pe toti si sa va vad mamarutele (mamaruta in ardeleneste inseamna buburuza in olteneste),,,
|
unii nu am mamarute :(:oops::oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning