![]() |
Re:
Quote:
|
stiam ca mai sunt cateva tari da nu mai stiam, si acum mi-am adus aminte de skyline-ul ala de la mare cu numere de danemarca --> PI2DA A
|
n-o mai dati in vise unde, k nu va creste cota...
puneti numai prietene sau amice ale VOASTRE :wink: |
cine e tipa aia needbrain ?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma da ce atent ati studiat poza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
io i`am studiat sholdurile .. jmeria aia din buric :P si sâniiiiiiiiiiiiiiiii
fanete .. pretena ta .. sau tipa aia din pozaa se cam intinde dupa banana aia din cosh :P |
BTW .. pune si tuh poze mai recente k asta e de acu 2 ani :)
|
5 Attachment(s)
:dance: Se stie cine e...Va invit la nunta copii! :peace:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
frate e pacat de tine nu`ti rata tineretea :)) |
iubire se poate si fara acte ... :D in fine treaba lor si sa fiti fericiti si sanatosi si casa de piatra :drunk: :flower:
|
Re:
Quote:
|
apropo...la liceul ala s-au strans toate......pe cuv meu..... 8)
|
Re:
Quote:
|
nu te mai plange ca nici in facultate nu e tocmai rau... :wink:
|
Bineeee Aleeeeeks! :lol:
Ce e ba?N`am voie sa ma insor :))!Daca`mi place :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nici la noi in campus nu e chiar pustiu.....da...au pretentii |
adik .. in ce sens au pretentzii ?! la ce .. la bani ?? e scump .. la noi e mai ieftinnn :)
|
mi-a luat-o psycho inainte
ce intelegi prin pretentii? adik fitze la ce mod? |
2 Attachment(s)
bruneta e verisoara-mea si blonda o prietena
|
Re:
Quote:
|
pai , trag o concluzie, da sper sa nu ma insel ..
una din sava .. care se vrea a fi buna .. nu .. poate sa fie combinata cu .. unu de .. unu de 16-17-18 ani .. ea trebuie sa fie combinata cu unu .. cu masina , preferabil mercedes .. sau bmw .. sa vina s-o ia de la scoala sa etc. . : / chestia asta nu e numai in sava, mai nou, toata pustoaicele de arata mai a... 18-19 ... sunt jap jap , prada usoara, normal .. |
Re:
Quote:
|
ce \"proaste\" ... ntz ntz ntz :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
bah tre sa fii in randul lumii de liceu .. al fetelor cu pretentzii daca prietenul tau are o dacie sau cine shtie ce cazatura de mashina nu poti fii vazuta cu ea .. sau sa te urci in ea asa .. ii arunci o pastila gen .. nu venii in fata liceului sa nu ma vada profesorii ashteapta-ma dupa coltz .. asa .. si poate chiar \" pewla are alt gust intr`un bmw \" .. .am intrebat fetele si nu shtius a raspunda .. cineva trebuie sa ne scoata din ceatza ... oricum nu mai e liceul ce a fost .. acum e podium de defilare pentru toate \" fotomodelele \" si \" frumusetiile \" autohtone .. nu ami sunt bataile alea cu zapada si frecatul fetelor cum erau in alti ani .. or mai fii si acum dar sunt putine .. dar majoritatea se feresc de acestea pentru k au prea multa tencuiala pe fatza si le strica look`ul FATÅ ... si nu poate sa se urce pe scaunul de piele al bmw`ului mercedes`ului uda k il strica ... :) hai sifon de nu`i asa ... sictir .. |
Re:
Quote:
|
minirally
uneori tre sa mai treaca ceva timp pana sa iti dai seama de anumite lucruri.... eu una am ramas masca dupa primul an de facultate ...cand am aflat careva lucruri socante ...tocmai despre tocilarele clasei :inyourfac |
Re:
Quote:
acum depinde ce ai aflat despre ele .. si ai ramas :shock: spune`ne si noua :wave: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :blink: :blink: :confused2 |
eu nu ma ascund dupa deget, sunt foarte multumit k fetele se uita dupa bmw-uri, inclusiv pustoaicele de liceu... :lol:
dcopul scuza mijloacele :wink: |
Re:
Quote:
mercedes .. bmw ... audi .... tot aia .. toate-s la fel , unele-si gasesc prosti pe care-i fac, altele si-o iau . .de la oameni gen aleks :D bravo frate :) alea care n-au cu ce, merg cu metrou , si asta e , end of story .. sau poate am scapat vreo categorie , astept o completare daca e cazu .. |
Re:
Quote:
|
Hai sa fim seriosi !Materialismul e in floare si nu zic ca pe un lucru rau dar sa fie ponderat!
|
Re:
Quote:
|
gata ca deja ajungem prea departe, la mare , la soare, sa ramanem la poze cu amice etc ...
ma.. eventual de acum .. puneti si un numar de telefon .. pe langa poza ... e mai simplu .. :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
pun si eu o poza cu o prietena ... sper sa nu o deranjeze ca nu am intrebat-o :P
Psycho ms de salutari ... si imi pare rau da nu pot sa spun ce am aflat despre acele fete ...dar ai tot dreptul sa iti imaginezi ce vrei :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning