Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

bobo32 17-02-06 13:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fanete\"
pei gagica ta sigur e de pe net
se vede VW ala din spate ca are numere de inmatriculare galbene si pe la noi nu prea sunt... in franta stiu ca sunt galbene

si danemarca :wink:

fanete 17-02-06 14:16

stiam ca mai sunt cateva tari da nu mai stiam, si acum mi-am adus aminte de skyline-ul ala de la mare cu numere de danemarca --> PI2DA A

aleks 17-02-06 15:18

n-o mai dati in vise unde, k nu va creste cota...
puneti numai prietene sau amice ale VOASTRE
:wink:

GolfuletzS 17-02-06 15:20

cine e tipa aia needbrain ?

Mustang 17-02-06 15:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
to be or not to be from the net....that iz the most FAQ 8)

ie dupe net :D

13RvR 17-02-06 15:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
Quote:

to be or not to be from the net....that iz the most FAQ 8)

ie dupe net :D

Sa nu uiti MUSTANG ce ti-am spus.... :lol: :lol: :lol: sa nu ma lasi la greu :lol: :lol: :lol:

needBrain 17-02-06 16:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma da ce atent ati studiat poza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 18-02-06 02:10

io i`am studiat sholdurile .. jmeria aia din buric :P si sâniiiiiiiiiiiiiiiii

fanete .. pretena ta .. sau tipa aia din pozaa se cam intinde dupa banana aia din cosh :P

Psycho 18-02-06 02:11

BTW .. pune si tuh poze mai recente k asta e de acu 2 ani :)

CRyS` 18-02-06 07:20

5 Attachment(s)
:dance: Se stie cine e...Va invit la nunta copii! :peace:

LaMishto 18-02-06 08:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CRy_STy\"

cand e? :twisted:

Psycho 18-02-06 12:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CRy_STy\"

frate e pacat de tine nu`ti rata tineretea :))

Eugen_TL 18-02-06 12:45

iubire se poate si fara acte ... :D in fine treaba lor si sa fiti fericiti si sanatosi si casa de piatra :drunk: :flower:

minirally 18-02-06 14:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-vlad-\"
am agatat-o acum si m-a \"imbolnavit\"

acum am vazut pozele..nu cumva cea in alb..e din sava? :roll:

needBrain 18-02-06 15:41

apropo...la liceul ala s-au strans toate......pe cuv meu..... 8)

Psycho 19-02-06 00:30

Re:

Quote:

care care .. ma iei si p mine :) .. anbi de liceu .. c uabsentze la romana .. scumpii ani de liceuuu

aleks 19-02-06 02:24

nu te mai plange ca nici in facultate nu e tocmai rau... :wink:

CRyS` 19-02-06 09:07

Bineeee Aleeeeeks! :lol:

Ce e ba?N`am voie sa ma insor :))!Daca`mi place :lol:

Psycho 20-02-06 00:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
nu te mai plange ca nici in facultate nu e tocmai rau... :wink:

nush k n`am mai trecut de 2 ani si tre sa repet anu 3

needBrain 20-02-06 09:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

care care .. ma iei si p mine :) .. anbi de liceu .. c uabsentze la romana .. scumpii ani de liceuuu

sfantu sava din bucuresti...e durere frate..durere
nici la noi in campus nu e chiar pustiu.....da...au pretentii

Psycho 20-02-06 13:44

adik .. in ce sens au pretentzii ?! la ce .. la bani ?? e scump .. la noi e mai ieftinnn :)

aleks 20-02-06 14:42

mi-a luat-o psycho inainte
ce intelegi prin pretentii?
adik fitze la ce mod?

god2me 20-02-06 18:58

2 Attachment(s)
bruneta e verisoara-mea si blonda o prietena

minirally 20-02-06 19:35

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

sfantu sava din bucuresti...e durere frate..durere
nici la noi in campus nu e chiar pustiu.....da...au pretentii

nu-s chiar asa multe bune..si..pretentii nu cred ca au toate.. :roll:

EvLSant0S 20-02-06 20:03

pai , trag o concluzie, da sper sa nu ma insel ..
una din sava .. care se vrea a fi buna .. nu .. poate sa fie combinata cu .. unu de .. unu de 16-17-18 ani .. ea trebuie sa fie combinata cu unu .. cu masina , preferabil mercedes .. sau bmw .. sa vina s-o ia de la scoala sa etc. . : /
chestia asta nu e numai in sava, mai nou, toata pustoaicele de arata mai a... 18-19 ... sunt jap jap , prada usoara, normal ..

minirally 20-02-06 20:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
una din sava .. care se vrea a fi buna .. nu .. poate sa fie combinata cu .. unu de .. unu de 16-17-18 ani .. ea trebuie sa fie combinata cu unu .. cu masina , preferabil mercedes .. sau bmw .. sa vina s-o ia de la scoala sa etc. . : /
chestia asta nu e numai in sava, mai nou, toata pustoaicele d
e arata mai a... 18-19 ... sunt jap jap , prada usoara, normal ..

nop,nu toate mai..sunt unele combinate si cu baietii din liceu,sau din alte licee.. :P

EvLSant0S 20-02-06 20:44

ce \"proaste\" ... ntz ntz ntz :lol:

Mustang 20-02-06 21:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"minirally\"
Quote:

nop,nu toate mai..sunt unele combinate si cu baietii din liceu,sau din alte licee.. :P

cu mercedes sau bmw :))

Psycho 20-02-06 21:34

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

bah tre sa fii in randul lumii de liceu .. al fetelor cu pretentzii daca prietenul tau are o dacie sau cine shtie ce cazatura de mashina nu poti fii vazuta cu ea .. sau sa te urci in ea asa .. ii arunci o pastila gen .. nu venii in fata liceului sa nu ma vada profesorii ashteapta-ma dupa coltz .. asa ..

si poate chiar \" pewla are alt gust intr`un bmw \" .. .am intrebat fetele si nu shtius a raspunda .. cineva trebuie sa ne scoata din ceatza ...

oricum nu mai e liceul ce a fost .. acum e podium de defilare pentru toate \" fotomodelele \" si \" frumusetiile \" autohtone .. nu ami sunt bataile alea cu zapada si frecatul fetelor cum erau in alti ani .. or mai fii si acum dar sunt putine .. dar majoritatea se feresc de acestea pentru k au prea multa tencuiala pe fatza si le strica look`ul FATÅ ... si nu poate sa se urce pe scaunul de piele al bmw`ului mercedes`ului uda k il strica ... :)

hai sifon de nu`i asa ... sictir ..

minirally 20-02-06 22:05

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

bah tre sa fii in randul lumii de liceu .. al fetelor cu pretentzii daca prietenul tau are o dacie sau cine shtie ce cazatura de mashina nu poti fii vazuta cu ea .. sau sa te urci in ea asa .. ii arunci o pastila gen .. nu venii in fata liceului sa nu ma vada profesorii ashteapta-ma dupa coltz .. asa ..

si poate chiar \" pewla are alt gust intr`un bmw \" .. .am intrebat fetele si nu shtius a raspunda .. cineva trebuie sa ne scoata din ceatza ...

oricum nu mai e liceul ce a fost .. acum e podium de defilare pentru toate \" fotomodelele \" si \" frumusetiile \" autohtone .. nu ami sunt bataile alea cu zapada si frecatul fetelor cum erau in alti ani .. or mai fii si acum dar sunt putine .. dar majoritatea se feresc de acestea pentru k au prea multa tencuiala pe fatza si le strica look`ul FATÅ ... si nu poate sa se urce pe scaunul de piele al bmw`ului mercedes`ului uda k il strica ... :)

sunteti rai :P ..sunt toate tipurile de fete..si inca mai sunt prezente acele batai cu zapada,cel putin la mine,in sava.in general sunt fete cuminti,sau cel putin,asa par.cat despre acel podium de defilare,in licu asta nu e f bine conturat,din ce am vazut eu pana acum,mai mare parca e concurenta la baieti :lol: voi bagati toate fetele in cam aceasi oala.. :roll:

mI^cHeLLe 20-02-06 22:14

minirally

uneori tre sa mai treaca ceva timp pana sa iti dai seama de anumite lucruri....
eu una am ramas masca dupa primul an de facultate ...cand am aflat careva lucruri socante ...tocmai despre tocilarele clasei :inyourfac

Psycho 21-02-06 00:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"
minirally

uneori tre sa mai treaca ceva timp pana sa iti dai seama de anumite lucruri....
eu una am ramas masca dupa primul an de facultate ...cand am aflat careva lucruri socante ...tocmai despre tocilarele clasei :inyourfac

salutam revenirea domnishoara ... ...

acum depinde ce ai aflat despre ele .. si ai ramas :shock: spune`ne si noua :wave: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow: :blink: :blink: :confused2

aleks 21-02-06 00:57

eu nu ma ascund dupa deget, sunt foarte multumit k fetele se uita dupa bmw-uri, inclusiv pustoaicele de liceu... :lol:
dcopul scuza mijloacele :wink:

EvLSant0S 21-02-06 02:04

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

sunteti rai :P ..sunt toate tipurile de fete..si inca mai sunt prezente acele batai cu zapada,cel putin la mine,in sava.in general sunt fete cuminti,sau cel putin,asa par.cat despre acel podium de defilare,in licu asta nu e f bine conturat,din ce am vazut eu pana acum,mai mare parca e concurenta la baieti :lol: voi bagati toate fetele in cam aceasi oala.. :roll:

vai , dar n`o mai arde la modu` asta ....
mercedes .. bmw ... audi .... tot aia ..
toate-s la fel , unele-si gasesc prosti pe care-i fac, altele si-o iau . .de la oameni gen aleks :D bravo frate :)
alea care n-au cu ce, merg cu metrou , si asta e , end of story ..
sau poate am scapat vreo categorie , astept o completare daca e cazu ..

B|shOp-VR6 21-02-06 02:12

Re:

Quote:

Unde naibi mai sunt prezente acele batai cand nici zapada nu mai aveti :lol: :lol: . Cat despre moda... ma uitam azi pe strada, nici n-a dat soarele bine si jumatate din fete au inceput sa se \"dezbrace\" :D

Alfa_band 21-02-06 02:19

Hai sa fim seriosi !Materialismul e in floare si nu zic ca pe un lucru rau dar sa fie ponderat!

Psycho 21-02-06 03:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Quote:

Unde naibi mai sunt prezente acele batai cand nici zapada nu mai aveti :lol: :lol: . Cat despre moda... ma uitam azi pe strada, nici n-a dat soarele bine si jumatate din fete au inceput sa se \"dezbrace\" :D

de aia imi place mie vara frate la mare alea alea

EvLSant0S 21-02-06 08:04

gata ca deja ajungem prea departe, la mare , la soare, sa ramanem la poze cu amice etc ...
ma.. eventual de acum .. puneti si un numar de telefon .. pe langa poza ...
e mai simplu .. :lol:

needBrain 21-02-06 15:26

Re:

Quote:

gata ca deja ajungem prea departe, la mare , la soare, sa ramanem la poze cu amice etc ...
ma.. eventual de acum .. puneti si un numar de telefon .. pe langa poza ...
e mai simplu .. :lol:

daca o sa citeasca CZRu postu asta te scoate la disneyland :)))))))

mI^cHeLLe 21-02-06 16:58

1 Attachment(s)
pun si eu o poza cu o prietena ... sper sa nu o deranjeze ca nu am intrebat-o :P

Psycho ms de salutari ... si imi pare rau da nu pot sa spun ce am aflat despre acele fete ...dar ai tot dreptul sa iti imaginezi ce vrei :)

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning