![]() |
Re: Cafeneaua oneştenilor
acum am inteles ideea silver. te oferi pe post de maimutoi doar ca sa fii cu bagaboanta in pat :lol:
|
Ah, la naiba, ti-ai dat seama :oops: :lol: :lol: :lol:.
|
Care merge la Piatra pe 18 octombrie??
|
in cazul in care nu ati vazut inca acest accident http://tube.md/video/1657/НЕ-ДЛЯ-СЛАБОНЕРВНЫХ-ЖЕСТЬ-18
|
am mai vazut filmuletul asta tot pe aici pe forum....e bine de mentionat ca nu e recomandat celor slabi de inima:)
|
Salutare
vin cu o mare rugaminte pt cei care au grupa B3 pozitiv sa faca o donatie pt fratele meu Dupa cum stiti catva dintre prietenii mei fratemiu are cancer limfatic .. si este la iasi ... cine poate sa ma ajute va rog sa ma sune la tel 0745161163 sua lucica_markiz multumesc |
merge cineva in weekend la piatra neamt??
|
2 Attachment(s)
Vineri 30.10.2009 Iasi ... parcare camin T 10, ora 12.00 ... eveniment auto organizat de facultatea de mecanica prin proiectul studentiada ... < burn`out, expo, graffity, demolari & others > ... toate intr-un singur eveniment Expo & Burn ...
Mai multe detalii puteti primi la nr. de telefon 0726179013 / 0726179013. Inscrierile se vor face in dimineata zilei de 30.10.2009 Va asteptam !!! |
da Laurentiu....'noi mergem cateva masini......
|
|
Care faci curse, mah?
|
printre copaci(stalpi) ???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut.
Exista vreo seara in care se aduna lumea la o barfa sau ceva? Am un prieten cu un Audi UrQuattro (cativa poate il stiti de pe la Legale,numere de BV-xx-GUE) care s-a mutat cu serviciul pana in decembrie in Onesti si m-a intrebat daca se strange lumea pe undeva in timpul saptamanii. |
Quote:
|
CoCaine zii sa ma sune la 0749983761
Si ca sa dau si o veste buna : CTR-istul Eddy cu Bora BC-65-SAV a luat azi locul 2 la Car Audio la Tuning Show la Piatra(adica locul 1 la SPL ptr ca nu au avut dbm si locul 1 s-a dat la SQ) |
1 Attachment(s)
credeam ca a schimbat careva numele topicului cand am vazut asta :D
|
Mai stii...?totul e posibil
|
Quote:
https://www.facebook.com/video/video....85631208&re%5d |
Tu nu esti intreg. Mancam si eu ca tot omul si brusc mi-a pierit pofta de mancare
|
cand l-am vazut acolo intins pe masa am crezut ca este la morga. socant...si totusi traieste....sau traia? eu nu cred ca a supravietuit.
|
Hai sa mai schimbam putin subiectul. Vine iarna...alea alea, pe unde se mai poate da cu sania?
|
pai prin poiana brasov ;) oricum, sky-uri nu imi mai trebuie :)) stie uzy de ce :D
|
Quote:
|
Eu circul regulamentar, asa ca nu am de ce sa imi fie teama
|
Quote:
|
Eu am spus asa...preventiv
|
|
:anger::anger::anger::boxing::boxing::boxing::flam ed:
Multumim pentru anunt... Offff....... o lasam pe data viitoare.... poate ne mai vedem undeva anul asta. |
https://www.youtube.com/watch?v=oe-HLeaofPM - Camera supraveghere
Un magazin IT din Onesti a fost jefuit duminica, 8 noiembrie, de doi copii, care au reusit sa fure patru laptop-uri in numai sapte secunde, dupa cum se vede din imaginile inregistrate de camera de supraveghere. Politia cerceteaza cazul si, deocamdata, nu comenteaza incidentul. Daca recunoasteti eroii filmului, luati imediat legatura cu Politia Onesti. Mai spuneti ceva :lol::lol: |
mai poti sa spui ceva? cand vezi niste copii facand asa ceva intr-un orasel relativ linistit si micut.
|
Quote:
|
vrea cineva invitatie pe lockerz???lasa email-ul aici....
|
Frumos la voi īn Onești , am fost și eu de cāteva ori!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning