![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
14 Attachment(s)
Porsche 911 (996) Turbo - AUTOart 1:18
In opinia mea este cel mai frumos porsche modern, iar realizarea celor de la autoart este foarte buna chiar daca are multe elemente de plastic si balamale doglegs. |
Cel mai frumos nu stiu daca e, dar are cu siguranta un farmec aparte. Tin minte ca era printre preferatele mele in NFS Porsche. Macheta e in stilul Autoart, pozele excelente, felicitari!
|
putin spus frumos...mai ales pe rosu asta!!!
|
si eu stiu masina tot din NFS Porsche Unleashed, si mi-a placut mult desing-ul ei, mai ales forma farurilor, a fost un lucru curajos din partea celor de la Porsche sa schimbe putin atunci forma farurilor (chiar daca au revenit la cele rotunde) Frumoasa macheta, o stiu de cand o are Radu, si nu ma plicitisesc s-o privesc :lol:
|
foarte tare poza cu numarul 6,imi place cum se vad evacuarile
|
Frumos 911!:shock::lol:
L-am vazut de nenumarate ori live si chiar daca face parte din generatia veche,eu spun ca merita cumparat. Off: eu vanez de mult timp 996 GT3 RS,dar se pare ca a disparut de pe piata,iar acum 2 ani cand era la oferta nu l-am achizitionat!!:evil: |
Si mie-mi place foarte mult Porsche 996! Mi se pare foarte reusit si, chiar daca a iesit de ceva vreme, masina pare actuala.
De realizarea machetei, numai de bine. Mi se pare o macheta inchegata bine, vopseaua este aplicata foarte calitativ, blocurile optice redate fidel, mai bine decat la Porsche 911 (996) RS, discuri fidel realizate, la fel si interiorul machetei. Macheta are si minusuri, cel mai mare fiind reprezentarea motorului, insa am observat ca nici alte Porsche Aa nu stau mai bine, cred ca este o chestie "STAS" sa fie asa "sarac" realizat. Partea cu dog-legs este doar o scuza...masina avand ceva ani la activ de cand a iesit. Mi se pare o achizitie excelenta! bravo Andrei, poze de revista. |
Quote:
|
Frumoasă roşcata , clean look :-)
|
18 Attachment(s)
Ford Mustang 1988 (state trooper) - GMP 1:18
|
faina ultima poza si puscoacele din dotare
|
Super machete,super prezentare,super poze...oricum laudele mele nu inseamna nimic pt tine...tine-o tot asa.Pozele Porsche-ului perfecte...:shock:Numai bine!
|
24 Attachment(s)
Ford Expedition Himalaya - AutoArt 1:18
- cateva poze alaturi de modelul expediton "stock" ... |
Superb exemplar nepoate! Ce garda la sol are, iti trebuie scarita sa te sui in ea.
Te felicit pentru poze, de apreciat efortul! Bravo nephiu. |
Merci Radu. Desi este o macheta veche inca are detalii Mai mult decatur multumitoare. Diseara cred ca pozez si discovery-ul.
|
foarte frumos 'monstrul'
|
foarte faine pozele si machetele!!!
|
2 Attachment(s)
Mi-au sosit si mie "unimogii" ... :lol:
|
Lasa unimogii , ne-ai promis niste poze cu discovery :twisted: -joking
Frumos unimogul , mai ales ala mic si negru de respira greu :D |
super trupa!
ala verde cred ca merita o prezentare detailata |
Abia acum am observat pozele cu Fordul şi sunt bestiale ca şi macheta. Frumoase achiziţii ai făcut în ultima vreme. ;-)
|
Quote:
|
Frumoase ultimele achizitii!:D
As cumpara si eu un astfel de model,daca ar fi ceva mai recent,din pacate modelele lansate sunt foarte vechi!:lol: |
(probabil nu am fost atent si n-am vazut) , dar de curiozitate, ai ajuns la 100 de machete ? :-)
|
Ma bucur ca va plac "unimogii" . O sa urmeze si prezetari, dar momentan sunt la stadiul - LENE :lol:
@racer21: am trecut de ceva timp de 100. cu ce am primit zilele astea am ajuns la 135 de modele ... |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Alaturi de machete am inceput de ceva vreme sa strang si figurine la scara 1:18. Se gasesc mai greu, sunt destul de scumpe si uneori prost realizat. Totusi au farmecul lor ... |
A 2-a scenă este superbă . Dar dacă spăla o fată , nu un băiat maşina , era altă treabă :))
|
superbe..ce pot sa spun :D mai ales unimogul acela..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Land Rover Discovery III - AutoArt 1:18
|
asteptam sa vad unimogii..
exemplara macheta asta, arata bine peste tot! |
ultima poza...de mare efect...:lol:
|
ador masina reala. Ultima poza e buna, dar cred ca mai ai nevoie de defender si freelander :)
|
Hmmm... interesant model. :)
|
Ma bucur ca va place "camionul". Urmeaza si unimogii cat de curand, doar sa-mi treaca lenea :lol:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning