![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
Quote:
|
pai ce nu isi face omul singur? asta e.. am reusit am si o aripa crapata acum dar asta e... ce nu face omul,nu? o sa le fac albe complet....
poze maine cand o sa reusesc |
Zuper tare,sper k vii vineri cu ultimele tale achizitii nu???????
|
frumoasa Dacia dar daca nu ma insel nu cumva am vazut-o pe undeva pe un site de vanzare??
|
2 Attachment(s)
Salut Robert, felicitari pentru achizitie! Hai ca mi-ai facut ziua frumoasa...:D
Cu aripile nu-i problema mare, se rezolva cu tabla :lol: (din pacate, dupa cum stii, va trebui sa revopsesti masina, macar partial). Important e sa n-ai probleme la interior (sa atinga la viraje), dar oricum si asta se poate rezolva cu prezoane mai lungi si distantiere ;) Inca un lucru important este sa nu fie prea grele jantele (motorul face fata, insa planetarele si caseta de directie se forteaza mai mult) Prima grija, echilibreaza-le si fa-i din nou unghiul de fuga, daca nu ai facut asta deja... Stii cauciucurile alea pe care mi le-ai gasit tu? Semperiturile alea 195/45/R15...cred ca ar trebui sa te gandesti la asa ceva, ai avea de castigat d.p.d.v. al demarajului, al stabilitatii si poate si al franarii (parerea mea) - de pierdut ai avea doar d.p.d.v. al confortului. Uite poze cu cauciucul respectiv: (PS: cred ca ar fi OK si dimensiunea 195/50/r15, care e si muuuult mai usor de gasit :rolleyes2 ) |
Vezi ca are wrc-ul 2 gume noi 195/45/15.
Sau daca sunt ale tale la fel de noi ca ale mele (195/50/15), si toate la fel facem schimb, ca eu vreau mai inalte, sa lungesc raporartele cutiei. Le faci si tu albe cum le au baietii aia cu daciile de curse? |
astazi am urmat sfatul batranilor si am roluit pasajele aripilor intocmai cum m-au sfatuit si au iesit f bine,,,, mai trebuie sa insist la spate dreapta dar o sa rog un batran sa ma ajute el ca imi merge cam greau in rest sunt f bune jantele si gumele sunt aproape noi..... si au pe mijloc profil in v...
|
da mah,frumoase jantele,pardon janta. :lol: m-am dus in seara asta sa o vad cum arata pe masina.
sa le stapanesti sanatos. |
baga teava din ce in ce mai groasa. Daca e ruginita o sa se rupa aripa sigur
|
e faina masinutza dar daca nu te superi ce motor ai in el ? e originalu?;)
|
nu sunt ruginite de loc aripile, sunt pline de vaselina.... nu prea am gasit asteara teava si oricum cand bagam ceva intre aripa si roata se ridica masina.... presiunea in roata era de 3 bari...
|
Am si eu o intrebare,se potrivesc cumva jantele de smart pe dacie 1300??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm.. in seara asta am asteptat pe cineva chiar langa masina ta.. in fata la admiral acolo.. si m-am dat mai aproape sa ma uit mai atent la detalii... si cand ma uit inauntru.. am vazut aprinse becuriile alea care se sting cand pui contactul.. alea la ulei.. dar.. intrebarea mea e.. de ce cand sta pe loc, e ca si cum ai avea contactul pus ? si sincer sa fiu.. ii statea mai bine cu jantele alea.. si i-a cam sarit vopseaua ... in dreapta acolo la bucla aia de la roata am vazut ca s-a crapat...
|
repede vezi tu tot, acum 2 zile sa pizdit contactul si de aia stau aprinse becurile din bord! si la aripa aia din dreapta a crapat putin chitul cand am roluit sa intre jantele astea noi ca sunt f late... 205/50/15... deci uite si explicatia...
|
si am mai vazut ceva, dar nu mai zic ce :D
|
salut tuturor!
ok... am citit cam toate post-urile de pana acum... super! doua intrebari: 1. de la ce tip de masina ai luat motorasele pt geamuri? 2. cum ai facut inchiderea- deschiderea usilor cu telecomanda?(detalii tehnice, poze) |
Am o presimtire ca nu vei primi nici un raspuns la punctul 2... :D
|
motorase de reno 18, la usi electromagneti.....
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
4 poze de la ploiesti ca mai multe nu am....
|
ghimpe.. nu zic nimic.. azi am fost pana la locul ala iluminat cu albastru, nu zic numele sa nu fac reclama, stie tau unde :D si erau baietii faceau poze acolo la masina.. niste pusti din astia... :)
|
10 Attachment(s)
atasez cateva poze de la sedinta foto de la ziarul liberatea care o sa fie un nou articol... sapt viitoare apare sigur
|
iar apari in libertatea a cata ora este? :)) la mai multe aparitii in masmedia :D
|
Quote:
|
buei, stickeru' meu unde este? ca te ia mama stopurilor acusica!!!!
|
o masina cu adevarat unika respect pt munca ta
|
Quote:
|
Quote:
|
au iesit misto rau pozele ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
imi place mai mult cum ii sta cu jantele astea decat cu alea...
|
am dat peste un anunt pe masini-de-vanzare.ro. nu vad eu bine sau e masina ta TAU-le ? si nu e anuntul tau :|
http://www.masini-de-vanzare.ro/_dac...998_14946.html |
Alte informatii: dacia este tunata de je are lipsa casetofon ,geamuri cu actionare electrica(dai la manivela),servo(tragi ca prostu\' de volan)aer conditionat(deschizi geamu\'),airbag(iti aduci perna de acasa),pilot automat(daca adormi.....horoscopu\'),proiectoare[iti cumperi tu ca yo le-am dat jos(am luat o bordura)],tapiserie piele de puta de papagal,alarma(iti pui telefonu\' sa sune),jante aliaj(da capace nu-ti ajung??)
unii n-au ce face :| isi bat joc de munca omului |
loooooll..cat de tare anutul..numai pot sa rass:lol: ..ala tre' sa fie un magar dala ciudos.
|
lasa frate..nu te lua dupa toti..pt inceput eu zic ca ai facut treaba buna..fiecare face ce vrea cu masina lui.
am vazut ca ai luat 3 cupe..Bravo! apropo.,..astia care stati si comentati pe aicea..ati luat vreo cupa ceva? sau doar la povesti pe shantz ca babele?!!?? Respect frate si bafta in continuare! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning