![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
i would recommend that you should tell her... "mitzi nu te supara ai un foc sa aprindem o discutie ? Si mai tarziu gasim o solutie" baaam si pleci :))) nu, glumesc :))) dar nush incearca sa o faci sa rada ... cand sunteti mai multi arunca-i dOO 3 priviri... alea alea baga-te in seama cu ea
|
Quote:
De ce ?....de ce incerci sa o convingi sa uite de fostul ei. DC!!!!!!!!?? In primul rand, prietenul ei nu ar trebui sa te intereseze.. pur si simplu sa nu iti pese. E treaba ei. Pentru binele tau, nu mai face asta, te rog. In al doilea rand, stai putin si gandeste-te.. daca tu ai avea incredere in tine( ai fi sigur pe tine, comfortabil..etc) ai incerca vreodata sa o convingi prin vorbe ca tu esti cel mai bun sau ca nu merita nush ce perosna? Nu, desigur. Presupun ca ea arata bine. De ce o consideri mai sus ca tine? Unii ar spune " tu esti premiul" sau "ea nu este nimic/ doar o ...". Eu zic.. amandoi sunteti =, sau cel putin asa ar trebui sa fiti. In al treilea rand,.. daca ai ajuns sa vorbesti cu ea despre prietenul ei ( of..) inseamna ca te trateaza exact ca pe o amica de a ei. Nu am dre[tate? Mai gandeste-te.. isi permite sa se planga sau sa iti spuna ca "inca il mai iubeste". Si acum Shock!...BTW: nu trebuie sa asculti toate astea daca nu vrei. NU trebuie sa fii ... ei emotional. De ce? 1. Nu e treba ta. Nu ar trebui sa te intereseze. 2. Asta cred ca elimina orice fel de atractie, go figure. Deci ea sincer nu stiu/cred daca/ca te vede ca pe un potential prieten(iubit). Daca ai putin respect pentru tine.. nu vei mai face unele lucruri. Desi asta te poate face un prieten foarte bun de al ei, pe tine asta nu te intereseaza. Ea te intereseaza din alt punct de vedere. Sa nu cazi in cealalta extrema (been there) cand deja nu iti mai pasa si exprimi vehement asta.. nu e bine. E tarziu si ma duc, dar inca ceva.. fetele nu sunt chiar asa de rationale. Sunt emotionale. Noi suntem rationali. Nu stiu daca o poti cunvinge la nivel rational ca o placi sau ca e bine sa fie cu tine. SI sunt destul de sigur ca intre cineva care ar face asta si altcineva care ar face-o sa simta asta ( ca tu este atras de ea dar in acelasi timp ca nu e mare tragedie daca te refuza -- Nu poti pierde ceva ce nu ai avut niciodata--) va alege intotdeaua pe cel de al doilea. Asta e doar parerea mea. Nu o desconsidera, nu o lua drept cuvant de lege. Orice sfat primesti ar trebui privit cu o mica doza de scepticism. Incearca si GANDESTE pentru TINE. Asta e cel mai important. Fa rost de numarul ei de telefon( cred ca deja il ai). Spune-i ca vrei sa iesiti pe undeva ( suc, film..etc... vezi tu). Intalneste-te cu ea si vezi cum merge.. Nu astepta momentul perfect, nu vine. Mergi cu incredere si realizeaza inca de la inceput ca sunt 2 posibilitati. Daca zice da, perfect. Daca zice nu, mai sunt muuulte fete in lumea asta... no big deal. Ai grija de sentimentele tale si asteapta-te la ambele posibilitati. Incearca.. e ca si cum ai da cu zarul. Iti asumi un risk. Tu trebui sa faci asta ca esti baiat in pnm. Rar initiaza fetele. --Fii dispus sa pierzi fete cand nu ai fete.--Bafta. |
Quote:
|
e mai rau aici ca un site de matrimoniale sau probleme sentimentale
|
Si pentru ce ti-ai mai facut cont, atunci?
|
in speranta ca e cate unul mai rasarit pe aici, cu care se pot discuta chestii serioase de tuning auto. Cel putin eu asa am interpretat denumirea de "4tuning". Daca scria "matrimoniale" sau "tutorial de agatat fete, destinat tineretului emo din zilele noastre", nu ma mai oboseam;)
|
Quote:
Sfat: citesti frumos titlul si daca nu-ti place ce scrie nu mai intri. E usor, crezi ca poti sa faci asta? |
E un tuning pentru cunostintele de agatat!Si mai ales nu te-a pus nimeni sa intrii aici!
@Improviser ai facut vreo miscare? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu conteaza ce masina ai atat timp cat tu nu te consideri inferior in ea si nu-ti este rusine cu tine! Acest disconfort se vede imediat, se simte. Poti sa ai o dacie, daca chiar esti mandru de ea, ii vei insufla si persoanei respective o imagine mai buna despre masina ta. (chestie probata) |
Quote:
iar cele care fug dupa o masina acum cand sunt in liceu stai sa vezi ce singure o sa fie peste ceva timp...;) |
Quote:
|
Gata, nu ii mai dati in cap lui adrianpaul. VIN-u' a zis foarte ok ce trebuie sa bage la cap si sa execute.
Reveniti la problemele voastre. Dony, nu te cunosc, de cateva ori pare-mi-se ca ne-am intepat pe alte sectiuni, care aici nu sunt relevante. In situatia descrisa de tine mai ai maxim 25% sansa sa intorci situatia in favoarea ta. Am trecut prin chestia asta de 43249343243 de ori. Odata ce a inceput sa iti spuna de fostul ei, te-a luat deja de amic si daca o tii asa, te duce in "fratior". Si stii foarte bine ca o relatie intre "fratiori" se numeste incest. :) Acum nu iti zic ca trebuie sa te sucesti tu, dar trebuie sa schimbi foaia in asa fel incat sa nu devii ignorant. Daca ai devenit ignorant, sa fii sigur ca nu o sa te mai inghita si nici nu o sa te mai caute vreodata. Cand incepi ceva, trebuie sa ai aroganta inca de la inceput, ca sa o instigi. |
Mama frate cat urasc cand intrebi o fata ceva si zice "Cum vrei..." ceva idei raspunsu cum e?pozitiv negativ?multumesc :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu ce sa zic...sunt putin in dubii.cel mai bine fac pe indiferentul si ii anilizez reactia.daca face la fel imi bag .... si termin.
|
Quote:
|
Poti fii mai explicit? Te rog.
|
Quote:
Tu in calitate de barbat/baiat, in fine reprezentant al masculinitatii ai datoria de a hotara ceva. Anume unde mergeti ce faceti cum faceti... imi pare rau prietene, dar daca te trezesti de dimineata, si simti ca 2 bilute(si anume za cohoones) ti se balangane intre picioare ai aceasta datorie! In schimb, ea se trezeste de dimineata, si constata ca de fapt nu ii se balangane nimic acolo, si doar in regiuna pieptoasa, si asta ii ofera posibilitatea de a astepta invitatia ta si in principiu posibilitatea sa te refuze... hahaa ! Dar acum vine partea frumoasa, tu, ii areti ca za cohones are grande, si astfel ea isi pierde aceasta posibilitate, si anume tu ramai delegat capitan de plai la carma si viteza, ei ramanandu-i datoria de a se bucura de calatorie, si eventual sa mai strige de cand in cand, mai incet, ia mana de acolo, si alte imperative in esenta care sunt menite doar sa slefuiasca putin drumul deja ales. Era un prieten pe aici care se plangea ca nu a vazut nimic concret :)) Bine prietene, haide ca o facem si pe asta. Vrei sa sti replica de agatat universala, atotputernica,omniprezenta,empirica, valabila oricand??!!! Haide ca ti-o spun: Salut! .. Da. Atat! Chiar ma uitam zilele trecute la un film (spread) si baiatul(baitul fiind ashton kutcher, care deci si prin urmare nu e fraier) zice cam asa la un moment dat: "Exista o singura replica de agatat restul e doar cheese(nu cred ca exista o traducere exacta a cuvantului) : Hy". Ca sa intelegi unde ajung. Degeaba sti tu sa borborosesti 2 cuvinte luate de la altul, pentru ca ala nu esti tu. Agatat... e un cuvant stupid. Tu nu agheti. Tu doar vorbesti cu o tipa, TE VINZI. Si cea mai buna reclama de vanzare e aceea cand tu nu vrei sa faci asta, doar te simti bine. Sper ca intelegi. Revenind acum la "cum vrei...". Atata timp cat nu primesti un refuz, concret, pe care ea chiar sa il vrea sa il spuna(un "nuuuuu" gemut si tremurand care de fapt inseamna MAI VREAAAU, dar trebuie sa spun ceva ca sa nu par usuratica, nu se numara ca refuz) treaba e buna si ea vrea. Cand o fata nu e interesata, si nu mai vrea, o sa intelegi mesajul. Fie iti spune direct, fie simti un dezinteres total. Ea ti-a spus "cum vrei". Asta ce inseamna? in primul rand ca nu te refuza, in al 2-lea rand ca tu nu ai formulat bine treaba, tu ai intrebat-o practic pe ea, si ea nu isi asuma responsabilitatea de a lua acea decizie care ori cum ar trebui sa fie a ta. Confuz? asa-i?! Hai ca sarim cu caz concret. Cand o inviti in oras, cum o chemi? Asa: "aaa, uite, daca ai timp, si poti, ai vrea sa iesim...aaa, unde vrei tu... da numa daca vrei, nu vreau sa ... no, sa te deranjez"... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, you are oooout. Nu prietene. Tu o chemi pe ea, tu o inviti, si e placerea ei sa vina, daca nu o sa vrea stai linistit ca te refuza ea. Iei lucrul ca pe un fapt deja stabilit, care sti ca ea ori cum va veni, ii prezinti doar invitatia, si singura ta dilema e momentul cand se va intampla(o ora.. o ora jumate) nu daca ea vrea/nu vrea! Atentie!!! Nu fi un badaran. E o diferenta intre ce spun eu si un badaran. Tot in spread(filmul!) el e un bulangiu. Are o gramade de relatii doar pentru placerile lui(sexuale sau materiale.. asta cu materiale e total impotriva principiilor mele, dar e alta discutie), dar la un moment dat, ceva cunostinta de a lui se apuca sa jigneasca pe o stripperitza, nu urat, injurat, ci doar sa ii ceara lucruri indecente, treaba asta il deranjeaza atata de tare pe el incat sare la bataie. Intelegi diferenta?! Esti stapan pe tine, sti ce vrei, insisti poate putin peste limita, dar nu urmaresti sa jignesti/ iti bati joc de nimeni! Bun. Gata. Morala nu uita ca ai za cohones, nu le face de rusine! |
@RA_2fast4u Mersi mult!Ea deschide un subiect de vb etc etc si porma imi spune cum vrei...(de ex. ieri lucram la o poza in ps si m-a rugat sa i-o arat..in fine vazut placut etc.si i-am zis mai vrei? si normal: "cum vrei!")
Parerea mea e ca e dezinteresata! Azi dimineata vorbisem sa ne vedem la o cafea(a fost de acord ok ne vedem etc) a venit a zis buna a luat cafea si a plecat pe motiv ca nu a vrut prietena ei sa stea. Nu i-am mai dat nici-un semn de atunci si vad ca nici ea nu da asa ca mai bine o las balta. Acum 2-3 zile parea interesata si acuma face dastea.Nu mai inteleg nimic.:?::?: |
Daca iese la cafea cu tine + prietena ei e destul de aiurea. Ai incercat sa o inviti la o cafea decat voi 2?
Sau daca nu e materialista incearca sa o inviti la o plimbare pe la sala sporturilor, azi vad ca e destul de soare, maine am inteles ca o sa fie la fel! In general fetele care nu sunt materialiste apreciaza lucrurile simple. |
Quote:
Si fiinca ea nu sta in zona nu poate sa ramana dupa ore asa ca am invitat-o la scoala in pauza!Eu asa i-am zis noi 2 dar... Nu stiu ce sa zic cu invitatia.Vad ca nu da nici-un semn de viata. Mai astept. |
Tu postezi de pe tel de la scoala? :))
|
Quote:
De obicei cand nu am ce face in ore citesc bancuri pe forum. |
Quote:
|
Vezi ca deja stai cam mult dupa curu ei, eu treceam la urmatoarea din prima faza cu cafeaua si cu prietena.
|
Asta am facut!Multumesc de sfaturi!Raman dator cu o bere.
|
@Dony: asculta bine ce zice Mustang aici:
Quote:
|
Ai grija sa nu cazi in "friend areea" ca e greu sa mai iesi de acolo .
|
Cred ca e cel mai tampit topic de pe 4tuning:| . Nu exista un tipar pt. a agata o femeie, nu toate sunt la fel. Daca ar fi fost asa fiecare ar fi avut langa el femeia la care se gandea cand se masturba:)).
|
Deocamdata nu te-a invitat nimeni in mod deosebit sa il citesti sau sa te si intereseze. Ce chestie, ca sa vezi, chiar exista persoane interesate de topicul asta. Deci daca nu esti curios ce scrie pe aici, sau daca ti se pare ca e un topic tampit, te invitam toti (cred) sa citesti alte sectiuni ale forumului :)
|
Quote:
Nu iti convine treci mai departe.Mai bine taci. Scuze de off-topic. Cat despre fata aceea nu stiu ce are cred ca s-a lovit la cap ca nu mai da nici-un semn asa ca am lasat-o balta. Multumesc baietilor pt sfaturi. |
Quote:
|
Quote:
|
Ma io stiu un lucru, ca toată treaba e din proţap.
|
ACUMA va zic si eu in secret cu ce sa le agatati! CU LOGANU'!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning