Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

spanu_ionut 04-06-09 15:38

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

tot pe la 15016 m-a lovit si pe mine. si ajunsesem rau. apoi m-am desteptat. mi-am dat seama ca pot sa imi bag picioarele in tot si sa imi traiesc viata. acum nu as mai da nici mucii pe fostele relatii. viata e o c***a daca nu o f**i tu te f**e ea. asa ca bagati ceva si urmeaza sloganul firmei de whisky johnnie walker. il stii tu. bafta in viata.

julaikos 05-06-09 10:46

ca sa raspund la intrebarea din titlu
"cum sa uiti persoana care ai iubit-o? " e simplu,n-o uiti,nu prea ai cum s-o uiti,in timp treci peste gasesti alta persoana si pe cealalta o pui intr-un colt undeva,nici sa te incurce,nici sa uiti de ea,mai ales daca ai amintiri placute e pacat sa le arunci

pwr_bz 10-06-09 18:55

E f.greu sa uiti persoana pe care ai iubit.o dar asta e trb sa trecem peste toate.Cu siguranta ea va ramane undeva in suflet

florinel97 11-06-09 07:28

Salut, am mai scris mai demult aici speram sa nu mai ajung din nou in situatia asta dar se pare ca nu o pot evita, am o relatie de 10 luni de zile in care totul este foarte bine eu o iubesc ea cica ma iubeste enorm de mult, plus ca ea a fost si virgina si a trebuit sa astept 6 luni dupa ea, eram asa de fericit pana in ziua de ieri cand am fost pur si simplu socat de ce am gasit la ea in e-mail, ea este plecata in germania de cateva zile a castigat un concurs la limba germana si a plecat, am fost putin afectat dar nu sta numai 2 sapt si apoi se intoarce acasa, eu am tot incarcat telefonu si vb in germania cu domnisoara sa nu imi simta lipsa asa de tare si sa ii mai aud si eu vocea sa ma linistesc pt ca imi este dor de ea. Faza a inceput asa, ieri cand am sunat sa vb cu ea, abia vb si vb foarte incet pe motiv ca is niste colegi la cativa metri de ea, am zis bine dar nici macar cu "da si nu" nu imi poti raspunde vb in soapta si nu inteleg nimic si m-am enervat si am zic haide da-mi apel cand sa te sun sa vb pt ca nu am credit de aruncat asa. Bun dupa aproximativ 30 min am inceput sa ma gandesc ca m-am enervat pe degeaba si nu trebuia sa ma enervez ca noah nu a putut sa vb. O sun din nou vine la telefon si imi cer scuze " nu am injurat niciodata cand am fost nervos sau sa vb urat cu ea " mi-am cerut scuze si zic esti suparata, la care ea da sunt putin, dar de ce, pt ca haide ca iti scriu un e-mail si iti spun.

Zic bine haide ca astept, pana sa imi trimita ea am trimis eu unu ca imi pare rau ca m-am enervat dar nu sunt obisnuit sa fie plecata si ii simt lipsa, intre timp zic haide ca intru pe adresa ei dupa o ora sa ma uit la send ca fac pariu ca a trimis si nu am primit eu primesc dupa cateva ore, si intru si cand vad sa fiu socat, mesaj catre un baiat german de acolo ceva de genu :

ce faci? aici toti vorbesc despre "soldaţii" .. a fost atat de frumos .. nu am crezut că poate fi atāt de frumos sa vorbesc cu un soldat .... Poate nu crezi, dar mi-e dor de tine foarte mult. Am vorbit atāt de mult de ieri ... sper că nu eşti trist, pentru că nu am te-am sărutat, cānd ai vrut să, dar .. esti atāt de drăguţ şi frumos şi īmi place de tine, dar eu plec in Romania, si tu esti deja plecat .. si ca este un pic naspa pentru mine ..
te sărut

cand am vazut mi-au dat pt o perioada scurta lacrimile, am prins mesajul la sent din bulan, dupa 20 min primesc mesaj citez :

de abea astept sa vin la acasa pt k stiu k acolo esti u si k ma iubesti..k d nemtii astia reci ..si de colegi rai ..d "pritene deastea bune"m,am saturat!!!dak vrei ma poti suna acuma..k nui nime!

binenteles ca in restul mesajului nu a scris nimic de cat de bine sa inteles cu el si ca ii este dor de el, la telefon iara cat timp am vb mai inainte cu ea, i-am spus de el si a spus ca nu ii nimic ca doar a vb cu el ca nu sa intamplat nimic ca il vede doar ca un prieten foarte bun si ca ea se omoara si nu mai vine acasa daca ma despart de ea, am zis sa vina acasa sa imi explice treaba ca nu inteleg de ce a trebuit sa imi ascunda treaba asta si sa ma minta ca ii naspa acolo si ca nemti is naspa, dar avea de gand sa imi spuna cand vine acasa, si aseara i-am promis cand vine ca am sa o ascult, plus ca are niste lucruri la mine si trebuie sa le ridice, dar sincer nu mai vreau sa ma impac cu ea, si nu stiu ce sa fac, sa o cred, daca nu a fost chiar nimic intre ei de ce nu a zis nimic de el la telefon, nu stiu ce sa mai cred mai ales ca ea la anu pleaca in germania la facultate, acuma ii clasa a-11-a. si era vb sa plec si eu cu ea. in fine nu stiu ce sa fac. :(

Va rog mult o vb buna sau un sfat nu strica! Multumesc mult.

Mustang 11-06-09 08:01

S-a f***t cu ala si gata. Ce atata incolo si incoace? Daca nu s-a f***t, inseamna ca ar fi vrut si nu s-a putut.

Cam asta e treaba. ;)

78KLM 11-06-09 08:23

Va rog mult o vb buna sau un sfat nu strica! Multumesc mult.
*Niciodata sa nu spui "asta e" ... e ca si cum ai renunta la tot ce ai muncit ... Adevaratii invingatori strang din dinti si vad ziua de maine ca pe o noua posibilitate de afirmare ... TU ESTI UN INVINGATOR?
Nu īn cāte poti face, ci īn cāte poti īndura, sta adevarata putere.
*Tot ce se intampla odata, poate sa nu se mai intample inca odata. Dar tot ce se intampla de doua ori, se va intampla cu siguranta si a treia oara.

Aici mi se pare ca ti-ai cam raspuns singur...

gbry_el_05-RSG 11-06-09 08:27

daca ti la ea si o iubesti eu zic ca ar merita o a doua sansa. orice om merita a doua sansa. nu stiu daca totul va mai fi ca la inceput. o sa inceapa sa apara neincrederea... sfatul meu...dupa ce am patit...gandeste cu sufletul nu cu mintea...

ps. ca un sfat bonus...daca decizi sa treci peste asta..nu incerca sa ii aduci aminte de cate ori ai ocazia ca te-a inselat si ai iertat-o.

Mustang 11-06-09 08:34

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 2398149)
ps. ca un sfat bonus...daca decizi sa treci peste asta..nu incerca sa ii aduci aminte de cate ori ai ocazia ca te-a inselat si ai iertat-o.

La scandaluri ar trebui! Bineinteles, daca el a fost usa de biserica. Daca a calcat stramb, chiar si o data, trebuie sa tina pliscul inchis.

Dar trebuie sa i se scoata ochii de fiecare data cand i se urca la cap precum ar fi cea mai cea - cand isi permite sa te calce in picioare. Ca sa ii iasa basinile din cap.

Se zice ca barbatii iarta mai greu in cazurile de infidelitate.

Sasha 11-06-09 14:22

Quote:

dar avea de gand sa imi spuna cand vine acasa,
cea mai proasta scuza auzita de mine vreodata!!! Si sincera sa fiu m-am "lovit" de cateva ori de fraza asta...ce sa-ti spun penibil.. ehh fata a vrut sa incerce si altceva si dupa cum vad nu i-a iesit ce vroia si normal ca se intoarce la tine, pai ce esti nebun?! sa ramana ea singurica...no way!!! Comportament tipic femeilor/fetelor care stau cu cineva ca e bine si ca asa trebuie, dar in cazul in care gasesc ceva mai bun fug, fara sa se mai uite inapoi.
Concluzia: nu are rost sa te mai chinui, treci peste...incheie relatia cu bun simt si explicatii logice, nu-i cere ei prea multe, pt ca nu o sa faca altceva decat sa-si caute scuze false, de care tu nu ai nevoie.

pHlow 11-06-09 14:27

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2398173)
Se zice ca barbatii iarta mai greu in cazurile de infidelitate.

Pentru ca barbatul e mai mandru. "Ce avea ala si eu nu?" :lol:

Mustang 11-06-09 14:28

phlow... stim raspunsul la intrebarea asta. :lol:

MihaiS 11-06-09 14:44

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2399043)
ehh fata a vrut sa incerce si altceva si dupa cum vad nu i-a iesit ce vroia si normal ca se intoarce la tine, pai ce esti nebun?! sa ramana ea singurica...no way!!! Comportament tipic femeilor/fetelor care stau cu cineva ca e bine si ca asa trebuie, dar in cazul in care gasesc ceva mai bun fug, fara sa se mai uite inapoi.:

ai lasat garda jos de data asta si o ierti... mai tarziu o sa-ti spuna in fata ca o iubesti si ca iti poate gresi de 10 ori ru mereu o vei ierta... treci peste. e mai bine...

Dodo_998 11-06-09 16:04

Era vorba aia cu cainele care musca o data, musca si a 2-a oara.. sau ceva de gen. Cineva mai sus spunea sa gandesti cu sufletul , nu cu mintea, eu iti spun sa gandesti invers. Eu pana acum asa gandeam, cu sufletul, si nu am rezolvat nimic, ba chiar am suferit. De cateva zile trec printr-o perioada mai grea, pentru ca am pierdut pe cineva pe care chiar o iubeam si pana acum cand ne certam, sufeream stand singur, ascultand muzica de dragoste, etc, e, acum o iau logic si mi-e mult mai usor. Nici nu-mi vine sa cred ca nu sunt asa de afectat cum eram pana acum ceva timp.

gbry_el_05-RSG 11-06-09 16:33

uite ca eu am facut exact invers. am gandit si am facut ceea ce era logic. si am pierdut. am pierdut mai mult decat imi imaginam. mai bine fac ceea ce simt decat sa regret ca nu am facut-o. eu fac ceea ce simt...nu ceea ce e logic. e vb de sentimente nu de gandire. in primul rand trebuie sa ti cont de ceea ce simti, spoi sa te gandesti ce e logic. toti avem impresia cand suntem vinovati ca meritam a-II-a sansa. cati dintre voi sunt dispusi sa o ofere???:?::rolleyes2

MihaiS 11-06-09 16:39

:yikes::evil_laug crezi ca ea da ceva pe sufletul tau? crezi ca o intereseaza de sentimentele tale??? copile e timpul sa te trezesti din basmele cu zane.... te-a prins cu garda jos, ai facut aceasta greseala vei fi la mana ei... se va juca cu tine... exact cum a spus cineva. iei o palma, o iei si pe a doua si te inveti sa iei...

gbry_el_05-RSG 11-06-09 16:41

oare? cu "copile" vb cu cine vrei tu. sunt mare...ma descurc...;) daca tie t-i sa intamplat sa o iei si pe a doua inseamna ca ai lasat sa se intample asta. parca din greseli tre sa invatam...nu sa le repetam. nu mai continua sa dai vina pe ea..ca nu e ea de vina. amandoi sunteti...

florinel97 11-06-09 17:21

Eu chiar nu am calcat stramb, nu ma are la mana cu nimic, pt ca eu nu am calcat stramb, sincer o iubesc, cel mai mult sunt afectat prin simplu fapt ca era virgina si ma gandeam ca nu o sa am treaba cu ea cel putin 2 ani, dar se pare ca m-am inselat si s-au schimbat vremurile. Duminica cand vine am sa vad ce are de zis si mai ma gandesc pana atunci ce sa fac. Sincer chiar nu stiu ce sa fac, nu ne-am certat nu nimic sa deie semne ca sa plictisit, eu tind sa cred ca sa indragostit de el la prima vedere adica ia placut foarte mult si a zis ca oricum nu are rost sa fie ceva pt ca oricum sunt din tari diferite. Si chestia care ma enerveaza cel mai tare ii ca acuma vine acasa ca stie ca fraierul o asteapta. Oricum sunt varza nu ma asteptam de la ea asa ceva, asa devreme.

P.S mesajul era scris in germana si google translate nu traduce asa bine, eu asa am aflat defapt ce a scris. sper sa fie ceva greseli. :(

Alfa_band 11-06-09 17:58

Acum poate gandesc putin aiurea ..dar ce ai cautat frate la ea in email??Eu am o relatie de aproape 6 anisori.....pt ca nu ma uit in email:)) si nici nu ma intereseaza......atata timp cat o sa cauti ceva o sa il si gasesti la un moment dat.

Dodo_998 11-06-09 17:59

Daca te iei doar dupa suflet, ajungi un sclav si o sa fii luat la misto.. Eu asa am patit, si nu o data.. Treceam peste tot, lasam eu capul jos, chiar daca nu eram eu de vina si ce-am rezolvat? Iti spun eu, m-am umilit ca fraierul de o gramada ori. Si uite, acum cand vreau sa uit ce e aia dragoste, ma gandesc logic si ma iau dupa minte si nu dupa suflet, si uite ca mi-e mai usor.

florinel97 11-06-09 18:01

Fratele meu are si ea parola mea de e-mail si o stiu de mai demult de cand am intrat sa o ajut cu ceva, chestie era ca eu tot asteptam e-mail de la ea si am zis ca iara mere naspa netu si il primesc dupa nu stiu cate ore, si am zis ca daca la trimis sa salvat acolo, nu am verificato, 10 luni nu i-am verificat telefoanele nu nimic nu am controlato, doar ca am fost la momentul nepotrivit in locul nepotrivit. dar mai bine ca am aflat :(

Dodo_998 11-06-09 18:17

Tu ai nimerit prost, dar bine. Eu folosesc un program si ii urmaresc mereu pc-ul fara ca ea sa stie. De fapt.. urmaream... :)

florinel97 11-06-09 18:24

Am fost de conceptia ca daca vrea sa faca ceva, face oricum ai incerca tu sa o pazesti.

Dodo_998 11-06-09 19:04

Da, dar daca poti sa mai si verifici, e si mai ok

r0xanicutza 12-06-09 15:46

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2383101)
ca sa raspund la intrebarea din titlu
"cum sa uiti persoana care ai iubit-o? " e simplu,n-o uiti,nu prea ai cum s-o uiti,in timp treci peste gasesti alta persoana si pe cealalta o pui intr-un colt undeva,nici sa te incurce,nici sa uiti de ea,mai ales daca ai amintiri placute e pacat sa le arunci

nu pui nimic in nici un colt... se sterge tot, ca si cum nici nu ar fi existat.
n-are rost sa pastrezi nimic, pt ca, atunci cand o sa regasesti acele "amintiri" o sa revina sentimente si durere si si si .... cel mai bine, stergi tot si mergi mai departe!

Quote:

Originally Posted by florinel97 (Post 2398048)
Salut, am mai scris mai demult aici speram sa nu mai ajung din nou in situatia asta [...] Va rog mult o vb buna sau un sfat nu strica! Multumesc mult.

parerea mea e ca nu prea a facut mai nimic grav... adica... i-a si scris ca nu s-au sarutat s.a.m.d. numai ca te-a mintit... si poate avea de gand sa-ti spuna cand ajungea acasa pt ca atunci putea sa-ti explice tot.
dar daca nu avea de gand sa-ti spuna, e ciudat ca a pastrat mail-ul stiind ca ai parola ei... daca nu si-a dat seama ca o sa o controlezi, inseamna ca nu prea stie sa minta si nici nu prea a mintit, sau, a vrut sa aflii. sunt multe posibilitati... dar tu trebuie sa decizi... indeea in sine e ca nu a facut nimic cu el din ce a scris in mail-ul ala...

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 2398149)
daca ti la ea si o iubesti eu zic ca ar merita o a doua sansa. orice om merita a doua sansa. nu stiu daca totul va mai fi ca la inceput. o sa inceapa sa apara neincrederea... sfatul meu...dupa ce am patit...gandeste cu sufletul nu cu mintea...

nimeni nu merita nimic, si cu atat mai putin o a doua sansa... am trecut prin multe si chiar nu merita! fiecare om trebuie sa-si dea seama de ce are langa el/ea si sa aprecieze atunci cand inca mai esti, nu dupa ce pleci!

e bine sa gandesti cu sufletul cand e totul frumos, nu cand te gandesti sa ii acorzi o a doua sansa, pt ca atunci, se intampla ceea ce scria si Mihai mai jos....

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 2399445)
uite ca eu am facut exact invers. am gandit si am facut ceea ce era logic. si am pierdut. am pierdut mai mult decat imi imaginam. mai bine fac ceea ce simt decat sa regret ca nu am facut-o. eu fac ceea ce simt...nu ceea ce e logic. e vb de sentimente nu de gandire. in primul rand trebuie sa ti cont de ceea ce simti, spoi sa te gandesti ce e logic. toti avem impresia cand suntem vinovati ca meritam a-II-a sansa. cati dintre voi sunt dispusi sa o ofere???:?::rolleyes2

si ai oferit a 2-a sansa si a 3-a si a 4-a... si ai castigat ceva? NU! ce ai pierdut? o zdreantza? ca asta era... pt ce i-ai mai dat inca o sansa? a meritat-o cumva? si-a indreptat comportamentul? a facut ceva mai bun? sau ti-a gresit in continuare prelugindu-ti suferinta?

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 2399459)
:yikes::evil_laug crezi ca ea da ceva pe sufletul tau? crezi ca o intereseaza de sentimentele tale??? copile e timpul sa te trezesti din basmele cu zane.... te-a prins cu garda jos, ai facut aceasta greseala vei fi la mana ei... se va juca cu tine... exact cum a spus cineva. iei o palma, o iei si pe a doua si te inveti sa iei...

asa e! cand lasi de la tine, esti prost si se invata! tre sa fi tare si cand te loveste, sa lovesti inapoi!

Quote:

Originally Posted by Dodo_998 (Post 2399673)
Daca te iei doar dupa suflet, ajungi un sclav si o sa fii luat la misto.. Eu asa am patit, si nu o data.. Treceam peste tot, lasam eu capul jos, chiar daca nu eram eu de vina si ce-am rezolvat? Iti spun eu, m-am umilit ca fraierul de o gramada ori. Si uite, acum cand vreau sa uit ce e aia dragoste, ma gandesc logic si ma iau dupa minte si nu dupa suflet, si uite ca mi-e mai usor.

nu rezolvi nimic... pt ca daca ierti o data, o sa aibe senzatia ca mai ierti o data, si inca o data si inca o data! pt ce? lumea e plina de femei/barbati si sunt atatea/atatia care ti-ar oferii mult mai multe decat iti ofera actuala/actualul, nu v-a fi la fel, poate v-a fi mai bine, dar, nu trebuie sa te lasi calcat/a in picioare de nimeni!

pur si simplu: A gresit, pa! alta/altul la rand!

MihaiS 12-06-09 16:40

of ce dor imi era de un post ca asta... de bun ce esti, esti luat de prost asta se aplica la orice mai ales la iubita si la prieteni

r0xanicutza 12-06-09 16:43

la prieteni... asa si asa... dar la persoana cu care iti imparti viata, trebuie sa ai niste pretentii...

gbry_el_05-RSG 12-06-09 16:44

ha ha ha...nu asta se intampla cand nu sti sa te faci apreciat.nu am pierdut nimic. pt ca nu sunt eu acela care a pierdut...:lol:

r0xanicutza 12-06-09 16:46

da cine a pierdut? ea? ce a pierdut ea? pe tine... crezi ca ii pasa?

gbry_el_05-RSG 12-06-09 16:48

ha ha ha. din pacate sau fericire da. ii pasa. mai mult decat cred ceilalti. ne-am intalnit dupa 6 luni. am vb...am discutat...si concluzia "ii pasa".;)

r0xanicutza 12-06-09 17:00

posibil... mie imi plac fazele de a 2-a zi dupa despartire... "Imi pare rau! promit ca nu mai fac nimic gresit! am fost un prost, te rog sa ma ierti!" =)) sunt fan mesajelor de genul asta :twisted:

dupa cum spuneam... stergi totul si o iei de la capat, fara resentimente ca nu are de ce sa simta actuala prietena, ce s-a intamplat in trecut ;) nu de alta... dar te ia de prost ;)

julaikos 12-06-09 17:02

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 2402178)
n-are rost sa pastrezi nimic, pt ca, atunci cand o sa regasesti acele "amintiri" o sa revina sentimente si durere si si si .... cel mai bine, stergi tot si mergi mai departe!

da-mi voie sa te contrazic,sunt patit bine de tot(cel mai probabil nu sunt singurul) si desi nu am uitat,nu ma mai afecteaza cu absolut nimic sa-mi aduc aminte de momente petrecute acum ceva vreme,mi se mai intampla sa trec prin anumite locuri si sa-mi aduc aminte ca am trecut pe acolo cu cineva candva,dar nu ma intristez ;)

r0xanicutza 12-06-09 17:07

fiecare cu metodele lui! ;)

florinel97 12-06-09 17:16

Oricum in mesajul ala scrie clar si strigator la cer daca baiatu respectiv era din oras sau din romania, avea o sansa, ia dat de inteles asta!

r0xanicutza 12-06-09 17:19

eu sincer daca as fi in locul tau... as lasa-o sa vina sa se agite, sa-si ceara scuze, sa se umileasca, sa-si ia ce are la tine si sa plece!
dar, tu decizi... nu-i lasa pe altii sa-ti afecteze judecata

Dodo_998 12-06-09 19:54

Da, dar ca sa stergi totul, trebuie sa gandesti logic si sa te iei dupa mine si nu dupa suflet. Daca o iei sufleteste iti spui singur, hai sa o iert si de data asta.. Eu de la ultima relatie care s-a terminat acum cateva zile, ma gandesc logic si imi e mai usor sa trec peste. Pana acum gandeam sufleteste si sufeream ca prostul in casa, fara sa vreau sa mai aud de alte persoane

r0xanicutza 12-06-09 20:24

sa stai in casa nu e o solutie... eu din contra... dupa ce ma despart de cineva, indiferent daca imi pare rau sau nu, tot ies... chiar daca uneori n-am chef... daca iesi, iti mai gasesti ceva de facut care sa-ti distraga atentia.
asa... daca stai in casa ce faci? asculti muzica d-aia de te face sa te intristezi sau sa plangi... pt ce? n-are rost! iesi chiar daca n-ai chef si trece... timpul vindeca orice...

Mustang 12-06-09 21:33

Quote:

Oricat "bors" ai manca, nu ai cum sa nu pastrezi ceva.
Si daca spui ca nu merita sa pastrezi ceva... te inseli amarnic. Trebuie sa ramana ceva in sufletul tau, pentru ca a fost ceva frumos pana v-ati despartit. Ceva care sa te faca sa zambesti dupa ce trec anii, ceva care sa te motiveze sa treci peste greutati. E usor sa spui ca nu merita... dar de fapt te minti singura!
Esti inca mica... poate nu ai suficienta experienta, dar eu stiu foarte bine ce a fost cu prima iubire si cat de bine ma simt ca am trecut prin ce am trecut... si ca zambesc la toate clipele placute petrecute impreuna. Ca s-a terminat urat... nu ma mai intereseaza. Aia se sterge (uneori) cel mai usor.

Quote:

parerea mea e ca nu prea a facut mai nimic grav... adica... i-a si scris ca nu s-au sarutat s.a.m.d. numai ca te-a mintit... si poate avea de gand sa-ti spuna cand ajungea acasa pt ca atunci putea sa-ti explice tot.
dar daca nu avea de gand sa-ti spuna, e ciudat ca a pastrat mail-ul stiind ca ai parola ei... daca nu si-a dat seama ca o sa o controlezi, inseamna ca nu prea stie sa minta si nici nu prea a mintit, sau, a vrut sa aflii. sunt multe posibilitati... dar tu trebuie sa decizi... indeea in sine e ca nu a facut nimic cu el din ce a scris in mail-ul ala...

E urat sa faci asta stiind ca "acasa" e cineva care te asteapta. Nu are nicio scuza.
Stiai ca intentia de a "insela", tot inselat se numeste?
Sa vrei sa saruti pe cineva, care nu este prietenul tau, stiind ca ai deja unul este deja primul pas catre infidelitate. ;)
Deci nu are nicio scuza!

Quote:

nimeni nu merita nimic, si cu atat mai putin o a doua sansa... am trecut prin multe si chiar nu merita! fiecare om trebuie sa-si dea seama de ce are langa el/ea si sa aprecieze atunci cand inca mai esti, nu dupa ce pleci!

La felul cum pui problema, nici tu nu ai merita ca prietenul tau sa iti ofere un trandafir de ziua ta.
Pentru tine nu exista compromisuri??? E GRAV!
Chestia asta pare a fi o frustrare si eu zic sa iti revii rapid ca o sa ajungi precum toate bighidoancele alea care considera ca "barbatii e porci".

Quote:

asa e! cand lasi de la tine, esti prost si se invata! tre sa fi tare si cand te loveste, sa lovesti inapoi!

Da... si vei ramane singura.

Quote:

nu rezolvi nimic... pt ca daca ierti o data, o sa aibe senzatia ca mai ierti o data, si inca o data si inca o data! pt ce? lumea e plina de femei/barbati si sunt atatea/atatia care ti-ar oferii mult mai multe decat iti ofera actuala/actualul, nu v-a fi la fel, poate v-a fi mai bine, dar, nu trebuie sa te lasi calcat/a in picioare de nimeni!

Sa arunci cu piatra daca nu ai gresit niciodata in viata!
A ierta e cel mai greu lucru de facut, a te certa si a-ti vedea de drum... e cea mai usoara solutie.
Depinde cu cine te incurci.

Gandeste si in afara "cutiei", pentru ca e comportament total copilaresc.

Anka Blonda 12-06-09 23:24

nu trebuie sa stergi niciodata totul
este viata ta trecutul tau la momentul ala iti era o persoana propiata nu are rost s o uiti de trecut peste da dar in nici un caz de uitat.

florinel97 14-06-09 10:03

M-am decis sa ii mai dau o sansa, a spus ca face orice ii in stare sa jure si in biserica ca nu sa intamplat nimic si nici macar nu a fost atrasa de el mesajul nu a fost terminat pt ca trebuia sa iese de la calc sa lase pe altcineva, era un singur calc la 40 de persoane si netul mergea ca pasta ca erau in mijlocul unei paduri, nu cred ca are chiar atat de mult tupeu in ea sa se jure in biserica pe stramb, dar daca face asta o ma impac cu ea.

MihaiS 14-06-09 11:02

:rolleyes2 sa mor daca faza asta nu ma amuza... femeile pot merge foarte departe... mie imi jura in fata bisericii ca nu ar putea sa ma insele, ca nu s-ar putea indragosti de altul, ca nu poate iubi pe alcineva si ca daca s-ar intampla mi-ar spune omeneste darniciodata nu m-ar insela si ea avea deja p altul...

All times are GMT +2. The time now is 22:40.

- Copyright 2026 4Tuning