![]() |
Re: Chat
stie cineva ce s-o intamplat cu dacia aia din cartodrom?
o sarit cu ea pe rampa? o dat-o de copaci? de ce i-o dat foc? stie careva ceva? daca va trebe motor de dacie mereti luati piese :P |
aicea o fost mana comunistilor nu luati nimica de pe ea ca va bate nicu grigoras
|
=))))) buna treaba asta :d
|
aia care o sarit de pe rampa, o fost rasturnata si tarata prin cartodrom si dup'aia prin minune o luat foc? :lol: :lol: :lol: nu stim nimic! :rolleyes2
|
:)) da da aia o rupt un copac s-o lovit de stalpi de prin cartodrom si de garaju de pe pista buna :D...da da despre aia-i vorba :P
|
ai de capu meu, si eu am vazut dacia aia...cred k so dat peste cap cu ea, dupa care o luat foc, o explodat...oameni nebuni
|
cu toate k so batut de copaci, de stalpi, nu o explodat aibagurile...rezistente daciile astea
|
yo cred ca o fost rapita de extraterestri pt experimente :lol:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Ma nu era nici o treaba dak nu te laudai cu ce stii sa faci .......si defapt nu aveai habar
io nu am nimic cu tine ...si nu mai zic nimic |
da intradevar m-am laudat(asa sunt copii se mai lauda)
|
Uite ca ala cu dacia avea si AJAX :D sa spele geamurile
|
da ma...eu ca eu, dar cand vine vorba sa faci ceva...nu mai faci
ai zis ca donezi ceva sa faci un bine...ce cum cand? te-ai tras de la actiunea umanitara. |
ma trag pt simplu fapt ca esti tu bagat in treaba asta
eu ma pot duce si singur sa donez ceva sau sa ajut pe cineva;) |
am vazut
am facut o propunere...sa le duca fiecare undeva si de acolo le duc eu....dar tu ce-ai zis pe mess? bine ma, lasa textele, n-ai vrut n-ai vrut ...era un gest frumos oricum |
mah te rog frumos termina!! chiar te implor taci odata!!!!!!!!!!!!!chiar m-ai scos din sarite!!!
si ti-am mai zis ma duk de unu singur si dau daca dau sau cu altii nu cu tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
acum tot ce o fost o trecut.. supararii offticuri.. stiu eu mai ce, cand e vorba despre a face un bine altcuiva... kiar daca nu vrei sa vii cu noi, Sper sa mergi cu altii si sa faci si tu un bine... dar sa mergi... Numa bine si bafta in continuare !!! |
ma si n-ati venit aseara pe cartodrom sa-l vedeti pe dacia wrc drift king ;)
|
bine ma, am uitat ca tu faci drifturi...problema ii cu oprirea asa-i?
|
nu inteleg, fi mai explicit
|
o inceput deja drifturile in cartodrom? LOL
|
asa ca fapt divers stie careva unde se umpla extinctoarele?
mi-a sarit azi siguranta si mi-a explodat in porbagaj.... numa pulbere am in masina...da se curata, da unde se umple ala stie careva? aia de poe bucuresti nu fac pentru bucata. |
se cumpara altu, nu se mai umple, ii vreo 400 de mii unu plin
|
pe cuvant pe forumu asta nu se poate vb civilizat aici fiecare ii mai tare si mai destept ce is cu copilariile astea ...
|
da-i din ala mare de 5 kile...ca in trolebuze am dat cateva milioane pe el...ii pentru casa si a facut bum
alea se pot reincarca undeva da nu stiu unde si cine mi la-r reputea incarca o singura bucata |
pt mashina oricum itzi trebe deala omologat rar
|
ii pentru casa ma...intrebarea era unde se poate reincarca
|
dodo_dorin, ce motor ai zis ca ai pe masina?
|
dacia wrc vezi pe Fabricii inainte de a urca podul de peste somes pe partea dreapta
|
acolo unde-i domo sau in alta parte ?
|
dupa domo putin mai sus de vulcanizare pe partea dreapta cum mergi spre terapia
|
am fost bolnav vreo 2 zile si am stat in casa si am citit ntat forumu asta da vreau sa spun ca atatea prostii cate scrie dacia wrc nu scriu 100 de forumisti la un loc.........serios cati ani ai ma omule...daca vezi ca toata lumea iti zice sa nu mai scrii prostii dse ce nu te opresti ....SERIOS?
de cand o deschis horica topicu in continuuu il bati la cap ....tu esti nebun......cati ani ai ?serios...........daca mai vad ca scriii in prostie jur ca te declar CRETIN..... omule revino-ti................................................ .................................. |
ce lume bolnava ... i greu sa iti schimbi parerea despre un om ....
|
piry apai tu nu m-ai intrebat ce motor am
1.7 GT |
lol, tu esti cu boortza alba? :)
|
pai ma dorin, e vorba si de corectitudine, tu stiind ca eu am motor 1.4 normal ca vrei sa te dai cu mine. aia e una. 2, bubu mi-a zis ca ai motor 1.4.
|
Quote:
|
Sarbatori Fericite...la Multi Ani Si Tot Ce Va Doriti
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning