![]() |
Re: help (about...anything )
BMW RULlllZZZZZZZ ( daca ti-am scris gresit numele p.l.m., sorry)..., il stii pe xela din oneste. sta pe langa cof scala!!!
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
ba... ce motorina... ce benzina.... eu ma bag cu una din aia pe enrgie solara....si sunt si mai sanatoase....POLUANTILOR:))
|
Quote:
poate 2 ... ca nu incap pe o motocicleta cu un atas 5 persoane si 5 bagaje ... :lol: :lol: :lol: :lol: |
iti pui remorca la motor:). iti iei o crb cu remorca. super tare
|
dap il stiu pe alex (xela). de ce? ce e cu el ?
|
cu ce s-a mai laudat si la tine ?:D (sorry de off-topic)
|
nu s-a laudat cu nik. si eu am stat mult in onesti. e fratele prietenei lu' varmiu. bine...ca e laudaros...asta e adevarat.:))
|
Quote:
|
depinde....ca daca te duci cu femeia ..... iti trebuie trei remorci din alea.:))):)):)):))
|
Re: Voteaza cea mai impresionanta masina a Bacaului!-tunata sau stilata
Fara suparare varule,dar adv-ul intra fara probleme la kitch tuning....la ce piese si accesorii are puse pe el,daca era dacie ii ziceatzi kitch...dar daca e bmw.............;)
|
Bine, o sa-mi retrag procentajul de la el si il pun la tine. e bine??:))
|
am mai mers eu la mare cu niste zane si eu aveam o gentuta discreta de o tineai cu 2 degete si ele 2 cufere de zestre la mine-n portbagaj... :D:D:D
|
Quote:
ia zi-mi de ce-i kitch, sa nu mor prost... |
lasa aleks, nu te supara, eu glumeam. tot tie iti las procentajul:)
|
eu am venit din germania cu portbagajul plin de nu se mai vedea in retrovizoare si cu un carut de papusi intre picioare. asa ca.....
|
da' nu ma supar, doar sunt curios sa aud motivatia...
|
oricum....nu sunt de acord cu el. mie imi pare super tare masina ta.
|
ba..... am inteles eu gresit???
am auzit la tv cum ca odata cu noul cod rutier intra in vigoare si o lege conform careia INCEPATORII sunt obligati sa mearga intotdeauna cu o viteza mai mica cu 20Km/H decat viteza maxima admisa in acel loc?????? Cred ca ma kk pe mine sa-i vad mergand cu 30 in oras:)):)):)) |
pai in primul rand....am o mica intrebare pt tine....dar,fara suparare......piesele care le ai pe masina sunt originale ? :???:
|
:lol:
mai daca nu erau originale nu cred ca mai astepta atat sa le primeasca si mai zoz te rog eu numai fa afirmatii de astea ca poate se supara si nu este frumos se mai uita si altii pe aici si ce idee isi fac ? zic ca umblati cu produse contrafacute |
alex, stai calm, e normal sa se intrebe omul, nuy ma deranjeaza p mine, d c t superi tu?
da zozule, sunt orijinel :p am asteptat 1000000 de ani spoilerele si pragurile, e kitul de seidel, si crede-ma, nu pun pe ea ***uri din targ, prefer sa astept pana imi gasesc originale toate componentele... eu tooot imi modific masina (indiferent care e aia pe care o am ) de prin 2000 incoace... si am inceput cu modificari self-made, in garaj, cu lucrat de unul singur de nebun, in fibra, si tot asa, am experienta in "tiunnning" destula... lucrurile s-au skimbat, si am ajuns sa privesc altfel lucrurile, avantajul componentelor originale este incontestabil... deci nu pun tziganeli pe masina, prefer sa o stiu eu mai discret modificata decat s-o stie tot orasul ca o sorcova... |
sincer nu cred... nici camioanele nu sunt obligate sa mearga cu 40 km/h in localitate, desi limita lor maxima de viteza este cu 10 km/h mai mica decat ale autoturismelor...
asta se aplica in afara localitatilor... cat despre limitarea de care spui... eu n-am citit nimic de ea... poate n-am fost atent eu... |
mm. cum o fii o fii. nu ma deranjeaza pe mine. cunosc multa lume car a luat carnetu acuma si tare bine ar fii daca ar avea limita la 20km/h.:)
|
e valabil doar in afara localitatilor. daca ar fi si in localitate gandeste-te ce "shtau-uri" s-ar forma :D
|
''stau'', tragemi-as palme. nu mai vreau cat traiesc sa merg pe autobanda cu 10 km/h
|
e mai rau cand inaintezi 5 km in 2 ore si mai sunt si 35 de grade afara si climatronicul stricat :D:D:D
|
nasol. eu am prins cateva, dar in maxim juma de ora treceam de ele. dar sa stau 2 ore cred ca as murii. m-as da jos si as lasa masina.
|
si unde te-ai duce??? ai merge 50-60 de km pe jos ????????
|
laudaros cam tare si cateodata fara motiv :D:D:D:D:D
|
da. mi-as lua bicicleta. cand ii vedeam pe aia cu motoarele ca treceau asa usor printre masini imi venea sa mor
|
CARE MA AJUTA SI PE MINE CU STICKER CAM de 20 cm latime si 30 lungime. cu orice. Am nevoie sa-mi tunez placa de snowboard., ca are o ''mica'' zgarietura. si arata ca naiba. si ma gandesc sa-i pun un sticker marfa, ca si asa placa e cu masini pe ea. as avea nevoie de ceva care sa nu se i-a de la umezeala. plssss. ajutati-ma cu asta.
|
a mai izbit vreo masia. ca stiuca-i expert in astea. cel putin cand si-a facut opelu varza pe la oituz. sau in oras parca s-a rasturnat cu el. la moldova. nu???
|
deci frate. piese originale pe masina cred ca au majoritatea care stau pe forumul asta. poate doar grasu a mai luat de la vreo caruta ceva de a pus pe papucu lui. dar in rest nu cred.
si oricum,, amandoi aveti super masini. ai pana la urma nu va puteti vota singuri masinile:)). ZOZ-ule, parca ai fii politician. ai inceput sa-l discreditezi pe celalalt in ochii lumii:)) |
Quote:
Daca zici tu .... ;) .....mai trebuie sa mai bem ceva beri impreuna pana sa te cred ..... :twisted: |
ha ha ha vectra a izbit-o intr-o noapte la sensul giratoriu la gara. eram in spatele lui atunci praf a facut-o dar nu s-a rasturnat. dupa accident nu i-a mai dat taicasu masina vreo 3-4 luni, apoi a inceput sa i-o dea dar doar ziua cand era lumina, apoi si seara iar acum dupa 2 ani il lasa si noaptea :D In rest am mai vazut vectra aia de cateva ori lovita dar zicea ca a lovit-o taicasu sau sora-sa......oricum nu el ha ha ha
|
a mai izbit-o el odata pe la oituz. a luat un podet. a facut=o varza si atunci. sora-sa nu a lovit niciodata masina. am mers si eu de cateva ori cu el cu masina si m-am am *** pe mine.
|
asta nu stiam. k a lovit-o si pe la oituz :D
|
am vazut eu k aseara aveai niste tendinte "ucigase" cu berile alea la metru :D
|
Lupata mare s-a dat aseara..Tot au mai ramas 3..:)..
|
toata lumea v-a vazut aseara. Dar aleks a plecat cam suparat. Ai baut cam mult si te certa prietena:)????
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning